ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 37 183
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Я кажете, ще се престрашите ли да празнувате Нова година на кръчма, хотел или изобщо някъде извън къщи. Мен си ме тресе шубето и ще я чакам у нас Grinning
И ние ще си я чакаме вкъщи, само да сме здрави. Дори мисълта за група хора в затворено пространство и освежаващото действие на алкохола, ме натоварва. Напоследък до дни след контакт с някой и то служебен, получавам предупреждение, че човека или е с ковид или е контактен, да се следим Sad...писна ми.

# 526
Имах сериозни съмнения, че съм от полубоговете въпреки отрицателен PCR тест, но много характерни ковид симтоми, по същото време беше болна и сестра ми, а с нея работим заедно и пътуваме в една кола ежедневно, обаче при нея теста си беша положителен. Минаха вече 4 седмици и си пуснах тест за антитела, ами имам си много, че даже два вида. Минала съм я гадта. Ще пусна и на наборката, защото за около ден при нея се загуби обоняние и вкус. Иначе аз си спазих карантината тогава, изолирах се от домашните и реагирах всякаш съм болна, щях много да се изненадам ако днес теста ми беше излязъл отрицателен за антитела. Поне спокойно ще посещавам майка ми следващите месеци, ох...

# 527
  • София
Онези от вас, които по празниците ще обличат и друго освен пижама, да се потрудят малко за осанката си.
Много сполучлив планк.
https://www.facebook.com/744191012/videos/10158607261286013/

# 528
Еее, Ради, честито! Повече такива новини!
Какъв тест си прави, в лаборатория или такъв  от аптеката?

# 529
Перличке, в лаборатория за наличие на  IgM/IgG антитела срещу SARS-CоV-2. Взеха ми кръв от вената, около 4 седмици след като бях болна.

# 530
  • София
Перличке, в лаборатория за наличие на  IgM/IgG антитела срещу SARS-CоV-2. Взеха ми кръв от вената, около 4 седмици след като бях болна.
И сега кое е положително?
Ние не знам дали сме карали нещото. Може би е добре да пусна и за нас антитела, след едни подсмърчания и прокашляния в края на септември...

# 531
Перличке, в лаборатория за наличие на  IgM/IgG антитела срещу SARS-CоV-2. Взеха ми кръв от вената, около 4 седмици след като бях болна.
И сега кое е положително?
Ние не знам дали сме карали нещото. Може би е добре да пусна и за нас антитела, след едни подсмърчания и прокашляния в края на септември...
Спокойна и двете са положителни при мен. Отидох първо миналата седмица, тогава беше 3 седмици след първите симтоми, но лаборантката ме посъветва да изчакам още 1 седмица, значи след 4 седмици направих теста от първите симптоми .Имам и IgG или IgM, но IgM е с по-ниски стойности, което говори за сравнително прясно прекарана  инфекция, което реално си е така. А Igg е с висока концентрация, този показател го има без другия, когато е по-стара инфекция, но е важна и концентрацията, за да имаш още имунитет. Липсата и на двете означава, че не си се срещал с вируса.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 19:31 от Госпожа Рада

# 532
Аз много бързо отказах пътуването и даже някои вкъщи пуснаха сълзи...днес ми излязоха изследвания на кръвта (коагулация), които не са никак добри, въпреки Аспирина, който пих, назначиха ми Фраксипарин на инжекции и ми забраниха пътуване със самолет...така че отлагаме за по-добри времена. Никак не е за подценяване вируса, момичета, при мен има странични ефекти, пазете се!

# 533
  • София
Госпожа Рада, благодаря! Учуди ме, че и М, явно сега приключва инфекцията.
Славена, дано бързо отшумят симптомите!

# 534
Госпожа Рада, благодаря! Учуди ме, че и М, явно сега приключва инфекцията.
Славена, дано бързо отшумят симптомите!
М е с ниски стойности, както лаборантката каза"Скоро преболедувала, но здрава"
Славена, много скоро съвсем здрава да си! 💞

# 535
  • София
Славенка,  съжалявам, че се е наложило да го отмените, но ще го осъществите съвсем скоро, сигурна съм. Revolving Hearts
Най-важното е здравето и ти пожелавам съвсем скоро всичко да е наред при теб.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 11:14 от jenap

# 536
  • София
Славена, бързо и успешно възстановяване! Ще наваксате при по-добри условия с пътуванията и ще си изкарате по-хубаво!

# 537
slavena,  дано му се вижда вече краят!!
Леко да минава и бързо да се маха от къщите на всички, които ги е споходил (нарочно не искам да му пиша названието)!

За първа година никъде няма да пътуваме и ще си бъдем в София за Бъдни вечер и Коледа. Украсихме с първия сняг, признавам, че стана по-уютно и приятно. Палим също светлини, лампички, свещи, къщички и подобни всяка вечер.. Накупих скоро от YSK  страхотни пухкави одеяла и прекрасно допълват картинката.

С подаръците съм все така до никъде..

Но сега искам да питам за парфюм за 15-годишно момче? Какви ползват вашите и/ или по-големите ви момчета? Пък и Цецо, и Патето може да ударят едно рамо! Wink

П.П. Патето наистина отдавна не се е разписвал, дано всичко е наред у тях!!

# 538
Имаше в Лили един Desigual Dark в черно шише, бюджетен и много приятен. Montblanc Explorer също е чудесен.

# 539
  • Варна
Mercedes Benz The Move, си купи наборът. С "негови" пари.

Общи условия

Активация на акаунт