ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 36 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
марти, здраве, успехи и много усмивки за твоето голямо момче Flowers Hibiscus

# 586
  • София
Благодаря на всички ви, за хубавите пожелания 💐

# 587
Eli, прегръдки, дано скоро всичко е наред при теб:green_heart:Green Heart.

Честито на имениците и рожденика на Марти. Да са живи, здрави и дръзновени!

И аз нещо не съм на кеф тези дни, нещо ми е заспало, студено и съм крива.
Снощи имахме родителска в гугъл класрум с акаунтите на децата. Получи се доста стегнато и без прекалени размотавания. Девойката се оказа, че има спешна нужда от нов компютър, с този връзката й се разпада нон стоп. Тя мислеше, че е от интернета, но тогава и моят щеше да има този проблем. Та при нас Дядо Коледа трябва задължително да донесе нов лаптоп.

Тц, не знам какъв бюджет сте си определили, но в момента на пазара няма под 1100-1200 лв. лаптопи и то пръчки като цяло. Най-рано февруари по бюджетни лаптопи, разбирай напълно достатъчни откъм ресурси за работа в училище, а и не само за това. Миналата Нова година на щерката Дядо Коледа й донесе лаптоп, с инсталирана/лицензирана ОС Win10, достатъчен хардуерен ресурс и параметри за няма и 700 лв., сега йок. Исках и на сина да взимам, че подобни проблеми като при вас има, но засега ще кара с моя стар лаптоп.

# 588
Мерси, Цецо! Не съм мислила още за бюджета, сега разгледах малко Simple Smile. Цените наистина са супер.

АниК, честит празник, много здраве и щастие!
Честито и на всички замаскирани Ани-та!

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 09:54 от galia_m

# 589
  • София
Честит имен ден на Ани-тата! Да сте живи и здрави и зло да ви забрави!
Аз се сдобих с лаптоп Леново за 1200 лв, но убийте ме, не му зная показателите. Само зная, че е по хубав като конфигурация и поколение от стария - Сони Вайо. Бил 10-то поколение, по думи на ММ, но това на мен нищо не ми говори.

# 590
  • София
Честит имен ден на всички, които носят прекрасното име Ана и производните!

Ако лаптопите са поскъпнали много,  настолен компютър не е ли вариант?

# 591
Честит имен ден на всички, които носят прекрасното име Ана и производните!

Ако лаптопите са поскъпнали много,  настолен компютър не е ли вариант?

При нас синковеца си правеше устата за настолен компютър, че даже и щял да додаде от неговата си каса, та да бил по-мощен, видиш ли...и разбира се не от любов към науката, а за да може да си джитка на игри. Отразях го, като му обясних, че лаптопа ще му е необходим не само сега за ДО, но докато завърши, че и след това. И когато му се наложи да ходи някъде и му трябва компютъра, няма как да си грабне под мишница настолния заедно с монитора и да се понесе. Има си Xbox, достатъчен ресурс за джиткане на игри... е сега съм му отрязъл Live gold, иначе съвсем ще отсвири ДО-то...лош татко, лош GrinningGrinningGrinning

# 592
  • нейде там, където ....
Марти, да ти е живо и здраво порасналото чедо!
Много успешни и щастливи да са и днешните Ани-та, и всички именници, парзнували скоро!

Ели, и това ще мине!

Лятото взех нов лаптоп, за баткото, че си заслужи. Сега видях употребяван, с почти същите параметри, на почти същата цена ... Набора е с настолен компютър, подобряван с негови средства и на части, докато стигне параметри, които ще са му достатъчни до края на гимназията. Има един администраторски акаунт там и не е негов. Броя и вида на нещата, които може да ползва, зависи от успеха от предходната седмица и от положените за това усилия.

# 593
  • София
АниК, честит празник! Много здраве, щастие, спокойствие и уют ти желая! Flowers Hibiscus Two Hearts

Честит рожден ден на хлапето на Марти! Здрав и вдъхновен да бъде!
Скрит текст:
Астрален близнак ми е, та нямаше как да не го поздравя макар и със закъснение Wink
Честити да са и всички други именници на днешния ден и отминалите скоро! Бъдете здрави, щастливи, заобиколени от обичащи ви хора!

# 594
АниК, честито да е името ти! Само здраве и усмивки, мисис! Two Hearts

Ако има и други празнуващи днес - всичко най-хубаво!

# 595
  • София
Ани, честит имен ден! Здраве, щастие и много късмет ти пожелавам 🌺
Ако има и други празнуващи, весел празник!

# 596
Честит празник на всички празнуващи!
Прекрасен празник, здраве и благоденствие! Flowers Rose

# 597
  • София

АниК и от мен най-най-прекрасни моменти и емоции в личен и професионален план!!
честит имен ден и на всички други именици в групата - здрави и щастливи всички да са Flowers Four Leaf Clover

# 598
  • Sofia
О, мили приятели, прекрасни хора, благодаря, че сте се сетили за мен!!! Revolving Hearts Живи и здрави да сме всички! Jiema, и на теб да ти е честита годинката (на патерици) Kissing Smiling Eyes Пожелавам ти да ти е леко на душата и да сте здрави всички в къщи!

Вчера не ми остана време дори да надникна тук - една въртележка от учене и проверяване на домашни и контролни ме е завъртяла. Чакам ваканцията с нетърпение Laughing

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 07:34 от aniK

# 599
  • София
Честит празник на Ани, хлапето на Марти и всички, които не мога да разпозная под никовете. Ще ме извините за закъснението, ама на бабите се прощава, когато забравят Simple Smile
Два дни съм си вкъщи, за да гледам малкия космат плъх да не пречи много на щерката в ДО. Ама тя пък проявява ревност и не дава много да гушкам малкото зверче. Вчера й сложиха ваксина и се държа съвсем като мъжко момиче. Дано продължи да е така. Само да се отучи да скимти в 5 сутринта за компания, че сънят взе хич да не ми стига... и има опасност да я направя летящо от балкона куче.
По повод компове и лаптопи, работя и на двата вида устройства. Ами, нищо общо няма като удобство между тях. Настолният ми е в пъти по-удобен, да не говорим, че много по-лесно и евтино се ъпгрейдва. Та, с две ръце съм за настолен. Щерката в часовете използва и РС, и лаптопа едновременно (сещайте се за какво...), че и мама да разтягане локум по философия. Нямам никакви скрупули по отношение на тази антинаука. За мен този предмет е включен, само за да имат работа студентите, които всяка година бълват университетите. Дано никой не се обиди. От 26 деца в класа видим истински интерес проявяват само 2.

Общи условия

Активация на акаунт