ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 36 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Хайде де, и аз не знам защо така решиха, но е факт. Иначе ми харесваше да е на 20-ти и всички да идват вкъщи с добро настроение, хубави мисли и подаръци Yum

# 721
  • София
И на мен ми стана интересно това "местене"...Ако някой попадне на читаво обяснение, моля да сподели източника 👍

# 722
# 723
Значи правилно съм го обяснила по-горе Hug

# 724
Щерката се е развихрила, а още не е дошла Коледа...да му мислим тогава.

# 725
Тези в дясно да много красиви.
Напукани какаови сладки и аз правих вчера - много са хубави, изчезнаха за ден.

# 726
Добро утро,
Минавам да почерпя и пожелавам прекрасен ден на всички Heart

# 727
  • Sofia
beki8, жива и здрава да си! Оставила си у мен впечатление за борбена майка и жена - пожелавам ти всичко да ти се случва с лекота, младежът да ти носи много радост, да бъдеш много щастлива и удовлетворена! Revolving Hearts

ceco, чудесна кулинарка си имате! Ти и друг път си показвал нейни творения, да я поздравиш! Май доста ще потичате след празниците Laughing

Аз тази седмица за първи път правих напукани сладки - също се приеха много добре. Помагаха ми три чифта детски ръчички.

# 728
Беки, здраве, обич и много щастливи мигове да имаш!

Ние вчера с набора също правихме сладки, показа голям ентусиазъм. Но имам само два вида, замислила съм още два. Спирам се от това, че предимно аз ги ям.

# 729
  • София
Честит рожден ден, Беки! Да си здрава и щастлива! Весел празник!

Цецо, щерката ти е страхотна кулинарка.Браво!

# 730
  • София
беки, бъди здрава, щастлива и обичана!
сесо, браво на детето, да е жива и здрава!

# 731
  • София
Беки, честит рожден ден. Да си здрава, щастлива и сбъдване на всичките ти мечти. Весел празник 🌺
Цецо, изглеждат страхотно сладките. Поздравления за уменията на дъщеря ти.

# 732
  • София
Честит рожден ден, Беки! Здраве и радост ти желая! Прекрасна почерпка, благодаря!

Честит да е празника и на дъщеричката на Шарлот (дано правилно съм разбрала вчера)🍀💐

Аз тази година искрено желаех да съкратя и сладки и украса, но като знам сина ми колко все още се радва на този празник и съпътстващите го традиционни приготовления...наложих си и не съжалявам - всичко е както трябва😃

# 733
  • София
Беки, да си жива и здрава и много щастлива!
Цецо, поздрави дъщеря си!

# 734
beki8 ,пожелавам ти здравето,късметът и усмивките да са винаги с теб ! Flowers Four Leaf Clover
А,на нетърпеливата бебка на Шарлот,вече госпожица да продължава да я радва и да е жива и здрава ! Flowers Cherry Blossom

Весел Празник на рождениците и техните семейства!

И поздравления на младата отмяна кулинари.

Общи условия

Активация на акаунт