ДЕВЕТИ клас. Все по-трудно стига времето на домашните за бремето.

• 36 630
  • 737
  •   1
Отговори
# 705

Аз да благодаря пак на всички, които ми помогнаха да се спра на G-shock за малкия ми син, купих този и сега ми е притеснено дали направих правилния избор и като модел, и цветово. Иначе на мен ми харесва, лилавко има! Simple Smile Гледах размера и теглото и ми се видя сравнително по-малък и лек, и съответно по-подходящ за 11-годишен. Дано съм права.. Цецо, покупката е вече факт, но ще ме успокоиш ли? Simple Smile

Ако лилавкото е любим цвят и на сина ти - Ок. Simple Smile

За всеки случай, дано си се разбрала с Дядо Коледа и джуджетата за опция за смяна, в случай, че на момъка лилавкото не му допадне...те и джуджетата бъркат понякога.

В този ред на мисли, всеки път, когато на сина трябва да му купувам бутонки за футбола, съпругата си казва дежурното " И нещо по шаренко да бъде"...абе, жена, той футбол ли ще играе или на карнавал ще ходи!? Обяснявам за типовете бутони, кои са за естествена трева, кои за изкуствена, кои и за двете, пък бройките на бутоните, вид на отворите и т.н., но тя си знае "по-шаренко". Та и ти така - през призмата на женското виждане, лилавко да има...добре, че няма и розовко де...Simple Smile

# 706
  • София
Поздрав за всички любители на макароните от днешната разходка на голямата щерка из Париж.  Чакаме си я в събота след 4 месечна раздяла и подозирам, че куфарът ще е пълен със сладки изкушения Simple Smile

Иначе сме добре. Опитваме се да приемаме ситуацията и да се адаптираме.  Май за наборката е най-трудно. Ние с баща и поне ходим на работа и поразнообразяваме, въпреки че доста сме ограничили контактите.

# 707
Ян@, красота! Чакаме още разкази и снимки!

Аз тази година ще правя алтернативни сладорийки, днес накупих фурми и още необходими продукти, може би още утре ще пробвам някои от новите набелязани рецепти. Планирам да използвам най-после и формичките за шоколадови бонбони..

Ceco1, ъъъъ... ама надявах се да ме успокоиш! Satisfied Все пак като оправдание да вметна, че на живo хич не е толкова лилав, тъмно и ненатрапчиво е лилавото. Имаше и други от избрания модел,  разбира се, ама скучнички ми се видяха някак. Smiling Imp Ще видим какво ще стане.. Но я разбирам жена ти прекрасно! Simple Smile

# 708
  • Варна
Ооо Яна, нямаш сърце Simple Smile аз имам два опита на макарони, що годе сполучливи. Имам поръчка за понички обаче, никога не съм правила. А с баба им ще пробваме унгарски рецепти другата седмица, малко спомени от детството ...

# 709

Ceco1, ъъъъ... ама надявах се да ме успокоиш! Satisfied Все пак като оправдание да вметна, че на живo хич не е толкова лилав, тъмно и ненатрапчиво е лилавото. Имаше и други от избрания модел,  разбира се, ама скучнички ми се видяха някак. Smiling Imp Ще видим какво ще стане.. Но я разбирам жена ти прекрасно! Simple Smile

Ами аз по мъжки си казвам каквото мисля Simple Smile  

Когато момъка го отвори, небрежно отвори книжката и наблегни на функциите на часовника  - плуване и гмуркане до 10м., световно време, обратно броене, соларна батерия, радио сверяване, хронометър и т.н....това си спомням от беглия поглед на функциите. Най-добре ги разучи предварително, за да си подготвена, защото с това ще му грабнеш вниманието на момъка, в случай, че събере веждите на лилавкото Simple Smile  Природа като цяло - жените се радват на шаренко, мъжете на функциите на това, което е под шаренкото. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да споделиш после резултата.

# 710
От този модел лилавият определено е най-свеж!

# 711
  • Там, където мечтите се сбъдват
Само наборът ли е фен на лилаво, червено, розово?Simple Smile))

# 712
Аз все повече се замислям дали все пак да не предприемем едно празнично пътуване - вместо близките ни да дойдат при нас, ние да пътуваме. Мисля, че на децата, а и на мен всъщност, ще им/ни се отрази добре малко смяна на обстановката, разнообразие..

Ceco1, аз се шегувах, полезен ми беше и продължаваш, благодаря! Ще пиша като го получи. Иначе, може би подсъзнателно просто майките искаме синовете ни да са cool именно в очите на девойките. Wink

galia_m, ти си жена! Simple Smile)))

estelliana, едва ли е само той! Няма лошо!

# 713
  • Там, където мечтите се сбъдват
Ние за момента няма да пътуваме, първо децата да глътнат въздух след вируса, който ги събори преди седмици и второ, имам едно наум с техния вирус и предпочитам да сме си изолирани както досега. Подаръците за малката пристигнаха още преди две седмици,  за ММ и набора - козметика на Nuxe, подаръкът от набора за приятелката му, пристига утре и вече всички, най-вече той, дишаме спокойно. Не знам в депресия ли изпадам, но никъде не ми се ходи, с никого не искам да се виждам...

# 714
  • София
Цецо, разсмя ме. Както Лилавка си пада по лилавото, така аз си падам по зеленото. И докато наборката си има свое мнение и вкус за цветовете, на синът му е все едно.И аз току го обличам в зелени тонове. Близки и роднини ме питаха защо не в синьо, т.к. има сини очи, ама аз смятам, че е прекалено разпространено сини очи - сини дрехи.
И онзи ден го питам кой му е любимия цвят и той ми отговаря, че преди му е бил синьо, но сега май повече харесва зеленото Wink
Ние ще отидем пак в прованса, да видим свекър ми. Миналата година ММ заведе децата, притеснявайки се, че това може да е последната година, в която баба им ще ги види и се оказа пророк. Аз останах пък при майка ми, че и тя е на възраст и да не е сама. Тази година не ми се иска да се делим. Ще отидем за Коледа при свекър ми, а за НГ ще се върнем при майка ми.

# 715
  • София
Най-вкусните макарони, които някога съм опитвала са на Pierre Hermé, купувани от магазина му близо до църквата "Сен Сюлпис" в Париж.
Цената беше висока, но вкусът - невероятен!
Там предлагат обикновени макарони, средно големи и гигантски макарони - като цяла торта.
Изобщо в магазинчето има богат избор на видове и вкусове - препоръчвам!

На същата улица в близост е друг любим магазин за макарони - Ladurée.
Също богат избор на макарони и други сладки неща. Цените по спомен бяха малко по-ниски от първия посочен, но пак по-високи от други магазинчета.

# 716
  • София
Добро утро! Днес е Игнажден - начало на коледните празници. Важно е кой ще влезе пръв в дома ви. Желая ви чист, усмихнат и работлив да е полазника, за да ви е светла, здрава и сита годината🍀

# 717
Дименце, приемаме поздравленията, но нека да важат за утре. Журналистите са се объркали. Игнажден е утре - на 20-ти. Знам го, защото на тази дата ме "полази" най-любимият полазник - една нетърпелива бебка (роди се преждевременно).

# 718
Не са се объркали, знам го, защото цял живот празнувам РД на Игнажден, а наскоро решиха да е подвижен празник, за да не съвпада с неделята преди Рождество Христово... В календара на българската патриаршия е вписан тази година за днес Hug

# 719
Много интересно, ще поразровя да прочета, защото единствените подвижни празници по коригирания църковен календар са свързаните с Великден - Възнесение, Петдесятница и т.н. По стар стил е останал Гергьовден, но всичко това е решавано на църковен събор.  За първи път чувам, че Игнажден като богослужение в чест на св. Игнатий Богоносец се празнува ден по-рано, ако се падне в неделя. Сверих, Беки, не споря. Интересно ми е защо.

Общи условия

Активация на акаунт