За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 312
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 630
Да, аз съм на 40 сет и на тия години не харесвам: много богати, много умни, много успели, много видели, с гоуем патладжан и прочие големи предимства.
Може ли нещо по-средностатистическо.
Както Ванга е казала: не искай много, не може да му платиш цената.

# 631
  • София
Инак ще се нахакам на евтин жиголо с "гоуем патладжан", както се изразява алфа-опростаченото същество Батето. (Танграта знае за кого говоря. Той му е фен и си слага дори глупостите му под формата на цитат в подписа.)
Аз не съм фен на никого. Противоречи на житейските ми ценности.
Батето ми е забавен. Той, също като мен обича да казва истината, и да настъпва мазолите и табутата.
А за опростачването, за да оцелееш в ледените тундри има 2 варианта. Или да се опростачиш и да приемеш с хумор нещата, или да се оскотиш.
Предпочитам 1я вариант Simple Smile
Да, аз съм на 40 сет и на тия години не харесвам: много богати, много умни, много успели, много видели, с гоуем патладжан и прочие големи предимства.
Аз предварително си знаех, че няма да се сработим. Simple Smile

# 632
Криста, знаем, че си точно на четиридесет години (40, 1980 г. родена), споменаваш го през три поста.
Никой не те пита, не те иска, омъжена си щастливо с две деца в къщата на село с маминка на мъжо, идилия.

Съгласен съм за "цената" иначе, но пуста лакомия, все искат и още, и още, а за гроздето я знаем приказката, все не се кротват и това си е.
Каква цена да плащам аз специално?
Какъвто съм, такава и искам по презупция и все около подобни съм гравитирал, и са ми харесвали, с близка физика, интелект, емоционалност, мисля нормално. Wink
Иначе лаф за спорта с всяка и всякакви водя, няма проблем, както с теб и много други ентусиастки от форума.
Разбира се, според нивото - с някои се простее, с други по-интелектуално и обрано, с други забавно, с четвърти задушевно. Wink

# 633
То Фарангас и теб никой не те пита, ама се обаждаш. Мисля авторът от женско мнение се интересува, не е споменал да е гей, та да му спамите темата, какво искате. Той се интересува какво искат жените и защо не му се получава.
Старите ергени за това са стари ергени, защото обясняват през три поста какво искали. Е искате, ама няма. За високите топки трудно се намира.

# 634
  • Sofia
То, за т'ва "искане" ще четем у форума и през 2031-ва, ми се чини. Коронавирусът отдавна ще си е заминал, ама от исканията на старите ергени не вЕрвам да се отървем лесно.

# 635
Криста, изненадай ме, де.
Очаквано беше, че ще искаш да си отгоре. Mr. Green
Добре, хайде, позволявам ти.
Не ме интересува авторът, или който и да било какво иска, а какво аз искам. Wink
В случая се забавлявкам с теб.

# 636
Фф, аз също.
Отделно мога да се обзаложа, че в сравнение с теб, доста повече ме искат. Ама айде да не навлизаме в подробности.

# 637
Пак ли нещо лично?

# 638
Възможно е, зависи от нагласите и позиционирането, Криста.
А принципно една жена си е по-желана, и така трябва да е.
На мъжете не им трябват много, и една е достатъчна.
Тук за "мерене" не може да става дума.

Но, ако трябва да сме много точни, няма как да се знае, нито те познавам, нито ти мен, нито нищо.

В заключение, Криста, такива крайни умозаключения и "убедености" са ирелевантни, и детински.

Но и ти си права, да не "обсебваме" на бизнесмена темата, нека му дадем възможност и той да пофлиртува и да се позакача с някоя и друга опортюнистка-кандидатка, но като гледам няма такива. Не само това, а явно не е такъв типаж. Mr. Green
Така че ще ляляме на общо основание. Smile

# 639

Нещо с Фарангас не се харесваме. Не сме се виждали, но когато някой ти хареса си личи, когато не ти харесва си личи още повече.

# 640
нека му дадем възможност и той да пофлиртува и да се позакача
Да се пошегува и закача ли? Къде съзря дори бегъл намек, че този господин умее тези неща? В спорадичните му включвания няма даже далечен намек за чувство за хумор. Такъв сух изказ и притворство не показват ведър и приятен нрав, а проблеми, най-малкият от които е този с комуникацията. А историята за приятеля с ламбрджинито за какво я разказа? За да си каже народът, че ето, щом си дружи с хора с ламборджинита, значи средата му е такава. Но българката е мнителна жена и веднага разбра, че не става дума за висок стандарт, а за липса на възпитание и уважение към жените. Що за простотия - да показваш снимки на колата си на сервитьорките! Чудя се какво ли показва на касиерките в Кауфланд.

# 641
А за опростачването, за да оцелееш в ледените тундри има 2 варианта. Или да се опростачиш и да приемеш с хумор нещата, или да се оскотиш.
Предпочитам 1я вариант Simple Smile
Aбе, ако виждах толкова много "скотове" около мен, отдавна да съм се върнала.
Добре е, че си вярваш, обаче! Дерзай! Smile
Колкото до другото по темата: Онези "върховни" характеристики, които е изброила Христина, не знам защо ли ме карат да чувствувам по-голяма емоционална привързаност към дилдото си, отколкото към евентуалния им притежател, който би се потил и споделял телесни флуиди с мен. Поне първото изисква значително по-лесна поддръжка. Простете емоционалната ми искреност! Беше от сърце! Joy

# 642
UBMS, понякога отговорът се крие в дребните неща.
Какво е ежедневието ти? Работно време, интереси и т.н.?
Как конкретно очакваш от жената до теб по отношение на деца, домакинство?
Каква би била твоята роля в това отношение?
Имаш ли намерение да живеете в България?

Много пъти писах, че темата не е моята личност и се постарах много внимателно още в първия пост да формулирам за какво става въпрос, а после и някой се опита да ме преведе на разбираем език. Според мен беше много добър опит, имаше и болднат текст, но се провалихме и двамата.

Не искам да говоря за себе си, но мога да ви кажа, че съм си създал рутина за разполагане с времето си и съм достатъчно дисциплиниран да я спазвам. Сега не работя много като време (в пъти по-малко от повечето хора), но върша повече работа от когато и да било преди. Обичам много това, което правя, а и един от плюсовете на краткото работно време е, че няма време работата да ми омръзне. Друг е, че ми освобождава време за други неща, които обичам да правя, и за които не виждам смисъл да говорим.

Другите въпроси също нямат общо с темата, но мисля че с една интелигентна, позитивна и уравновесена жена със самочувствие бихме успели да създадем едно много стабилно семейство. И да, ще живеем в България (и моля ви не ме питайте защо ми харесва тук, че ще започнем още една безкрайна тема, в която пак ще ми обясните, че нищо не зная, ще ме наречете много неща, ще си помислите за много други, някой ще се опита да преведе това, което съм писал и накрая пак ще сте ми ядосани, че нищо не ви казвам, а аз ще се оплаквам, че съм неразбран).

Не съм сигурен каква информация очакваше да получиш, но се надявам това да ти помогне поне малко.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 00:54 от UBMS

# 643
  • волно калдъръмче
И в този ред на мисли малките още не са били уравновесени и може да опиташ там. На големите със сигурност им е писнало. Ако е останала някоя уравновесена, тя е при мъжа си. Успех!

# 644
Може ли нещо по-средностатистическо.
Както Ванга е казала: не искай много, не може да му платиш цената.
Значи аз съм идеалният за теб . Отговарям на всичките изисквания , само където патладжана е среден към малък , ама надявам се това да не е проблем . 😁
    Хриси , недей вкарва толкова емоция в един форум . Нали беше казала , че караш колело . Вземи колелото и излез за няколко часа на чист въздух . Зареди се с положителни емоции , вечерта налей си две чаши червено вино , и ще видиш колко е хубав живота .

Общи условия

Активация на акаунт