За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 364
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 645
Ама той моя живот си е хубав. Ти пък къде видя емоции? Ако живееше с мен, щеше да видиш какво нещо е емоцията/ не винаги положителна/
Аз емоциите на съвсем други места ги вкарвам. Просто темата ми е присърце.
Я как всички знаете какво правя, май вие вкарвате емоции.
Сега отивам да карам колело, после имам среща с една 40 + та да ми разкаже за нейния нов. Ако каже за патладжана, веднага ще ви споделя. Знам, че размерът винаги е вълнувал мъжете, жените не.

# 646
Ааа, Криси, недей така за патладжана, не си попадала на корнишон май. Важен си е размерът и още как.

# 647
Хриси , какво караш МТБ или шосе ? И аз след малко се мятам на шосейката и по план трябва да врътна едни 75 км. .

# 648
  • Обран бостан ;)
То, за т'ва "искане" ще четем у форума и през 2031-ва, ми се чини. Коронавирусът отдавна ще си е заминал, ама от исканията на старите ергени не вЕрвам да се отървем лесно.

Ако това ще те успокои след 10 години, никой нищо няма да иска, поне от теб.

п.п. Само на мен ли ми се струва, че форума става доста скучен ?

# 649
Al, отдавна е станал много скучен форумът.

Криста, отново си се объркала, бъркаш дефиниции, понятия, не отговаряш на въпроси, отбиваш номер.
Първо, ако си ми безкрайно антипатична, изобщо да не те чета, и да не ти отговарям, или да не те "закачам".
Колко пъти да ти повтаря човек в прав текст, за да разбереш? И Невена ти го е втълпявала.
Не знам на улава ли се правиш нарочно, или си си.
Отново ще ти повторя - готина си, шемет си, лафя си с теб. Колко по-директно?
Но това нищо не значи - нито ще имаме приятелство някакво в реалния живот, нито нищо.
Първо, че не си ми никакъв таргет за гадже, любовница, още повече сериозна партньорка, еле пък жена, второ си ми дърта за перспективни лично-интимни отношения, знаеш го, брак, деца, ремарке, багаж и т.н.
Не само това, а и си клюкарка, такива нямат място около мен. Sweat Smile
Само 24-29, преко сили 30 годишни. Другите са само за лаф.
Няма нито "харесване", нито "нехаресване".
Нито си лоша, нито си добра, не знам какво разбра.
Накратко - дроби лаф там. SmileScream

Ххаха, Райна13, кой е казал, че нещо трябва да съм съзрял?
Грам не ме вълнуват проблемите и поривите му, гледам себе си. Wink
Да се учи, като е сухар, но на 40-50 тепърва няма да се научи, това или си го имаш, или не.
Спокойно, ще си намери някоя скучнярка, като него все някога, нърдка някаква.
Забравяш, че парите правят чудеса.
Примери бол.
Това за колите какво да го коментираме?
Не се впечатлявам, нагледал съм се на всичко, все едно.
Само им виждам акъла и приоритетите, и не са единствени, много такива "мачовци" има.
Ако имам Ламбо, грам няма да вися по заведения, и да паркирам на всеослушание и съзерцаване, още повече да "намигам на сервитьорки", а ще дерзая "инкогнито" с висок ешелон ескорт, където ще знам за какво плащам, който няма да има капризи, да се прави на недостъпен, да го боли глава, да слушам мрънкане и проблеми, а ще слуша; целеви маратони с много усмивки, позитивизъм и настроение.
Въображение на много им липсва и повечето, и жени, и мъже са куци коне, и скучняри, депресари, комплексари.
Разбираш къде е разликата, и само по воаяжчета ще се ходи.
И по принцип не вися по заведения, ходя целево в избрани и подбрани такива, по възможност без гъчкок и "час пик".

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 09:55 от FragranceFanatic

# 650
Щеше ми се да питам какъв е типът атака на автора, че жените заемат отбранителна и защитна позиция - понеже такава никога не се заема без реална опасност - но като гледам, мъжките, воглаве с него, пак са пратили със самохвалството си темата на кучето под опашката.

# 651
  • Пловдив
Щеше ми се да питам какъв е типът атака на автора, че жените заемат отбранителна и защитна позиция - понеже такава никога не се заема без реална опасност - но като гледам, мъжките, воглаве с него, пак са пратили със самохвалството си темата на кучето под опашката.
Да, чак да се чудиш защо си нямат успех с жените горките.

# 652
А, грешите, в техните очи жените нямат късмет, все пак това са трофейни, елитни мъже, чиято мисия е да ни обяснят как стоят нещата и да ни разгонят бръмбарите в главата. Глупавите женчета трябва да сме благодарни и да си ламинираме грижливо принтираните им мнения. Амин.

# 653
Никой не продума за биохимични фактори, всичко опира до визия и патладжани.
Сделка или не, както предположих преди много страници.

# 654
Той може би има предвид под отбранителност, защитна позиция, по-скоро резервираност, но не умее да облича емоциите в думи. Хем търсел умерена, интелигентна, хем да няма емоционален багаж (каквото и да значи това според него, че като гледам не е силен изказа), хем да не е "отбранителна". Ми това само по себе си е нон сенс. Няма как един умен, интелигентен човек да не е скептичен, сдържан, предпазлив в началото.
Лично аз не гледам с добро око на хора дето "много ме обичат" още от началото на запознанството ни и са едни такива любвеобилни, приповдигнати, ласкаещи и хи-хи хахо. Обикновено такива хора са повърхностни и просто си лалат и рязко след този период следва промяна на отношението, защото се оказва, че не си отговорил на нагласата му/очакването за бързо сближаване. Та в кратце – скъсяване на дистанцията в началото на едно запознанство е червена лампа и той по-скоро трябва да приема резервираността като нещо положително в жената, а не като отбранителност. Ама като гледам, човешките отношения не са му сила. Поне от малкото написано.

# 655
  • Далече, далече
Що за простотия - да показваш снимки на колата си на сервитьорките! Чудя се какво ли показва на касиерките в Кауфланд.

Снимки на патладжани, надявайки се да направят връзката. Joy

# 656
  • Пловдив
За да няма емоционален багаж трябва да е млада-млада, свежа като росна капка. С годините емоционалния багаж се понатрупва. Че и веществен такъв, под формата на деца.

# 657
Не искам темата да избие във вулгарна посока,но плахо да попитам колко сантиметра трябва да е "патладжана" за да попадне в категорията Голям?

# 658
  • Пловдив
Не искам темата да избие във вулгарна посока,но плахо да попитам колко сантиметра трябва да е "патладжана" за да попадне в категорията Голям?
Лесен отговор - над 20 см във възбудено състояние.

Само че...... много хубаво не е на хубаво, ако ме разбирате какво искам да кажа.

# 659
То не е само до сантиметри, трябва си и форма и фи да е тамън? За какво ти е просто спагет с еди колко си санта?
Ма като почнете с тези въпроси за сантовете много ме разсмивате. Като си избирате дреха, гледате само да не са ви дълги ръкавите ли? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт