За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 383
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Е, никой не се е "изхвърлял".
Просто като се повтори една клевета 100 пъти, и вече се приема за аксиома.
Човекът просто е писал, че се занимава с нещо, не е безработен, не е глупав, не е мързелив.
Имаше текст в една песен на "Щурците" мъжко представяне - "работещ, неосъждан и ерген".
Някой ми беше казал, че това било съвсем реално и навремето така са се представяли.
Стига с това изхвърляне, негативизмът в темата ми идва малко в повече.
А конкретно по въпроса, мисля от 10млн нагоре може да е началото на богат. Където спокойно можеш да си купуваш коли, други вещи, екскурзии и прилични жилища.
Това да подаряваш магазини за мотори са доста крайни случаи.

# 766
  • France
Тангра, не виждам защо подскачаш, малко като "гузен не гонен бяга" реагираш. ВиВив зададе въпрос, отговарям ù.

# 767
  • София
Не подскачам. Но вече 100 мнения чета за изхвърляне, комплексарщина, самохвалство и тн.
Не съм коментирал това, че пишеш какво е за теб богат. В това няма лошо, любопитно ми е.
Коментирам това "смешно ми е, че ..."
Поне дай някой пример от ежедневието ти, някой, който се е изхвърлял и ти е станало смешно. Щото тук в темата не видях такъв.

# 768
Смешното идва от паралела с някои личности, например тук във форума, които в едно мнение скачат на нож как тъй жена ще се интересува от социално-финансовото им състояние, алчната му кучка с кучка, а в следващо мнение се изцепват с нещо като изкарвам супер много пари, градя империя. По принцип такива са един дол дренки, та като видиш трима, на четвъртия му знаеш вече репертоара.

# 769
  • Обран бостан ;)
Това да подаряваш магазини за мотори са доста крайни случаи.

Нищо крайно няма.

На вуйчото, на чичото, на третия братовчед, на втората жена, на шурата, на комшията сина му бил ман'як на леките жени. Познай какво му е подарил тейко му за 18-тия му рожден ден. Trollface

# 770
  • София
Смешното идва от паралела с някои личности, например тук във форума, които в едно мнение скачат на нож как тъй жена ще се интересува от социално-финансовото им състояние, алчната му кучка с кучка,
Кой това? Че аз не съм срещал такива. Разбира се, нямам претенции да познавам целия форум.
Цитат може ли?

# 771
  • France
Точно в този форум виждам твърде много самохвалство. В личния ми живот съм заобиколена от разумни хора, които си знаят мястото и не си позволяват такива простащини.

# 772
  • Sofia
Фило, нали се сещаш, че те тук са намерили да си демонстрират патологиите на воля, понеже средата е относително анонимна? В реалния живот са по-ниски от тревата.

# 773
Ако някой мъж на първи разговор ми заобяснява, че има бизнес, без да съм го питала с какво се занимава, втори разговор няма и да има.
На мен лично такива са ми крайно подозрителни. Все едно от него нищо друго не става и единствения начин да изпъкне е като обясни за бизнеса.

# 774
Кой това? Че аз не съм срещал такива. Разбира се, нямам претенции да познавам целия форум.
Цитат може ли?
Фрагранса в случая. За цитат не мога да дам, по други теми е и не ми се търси, но съм се хилила до премала с това за империята.
Жребчето пък цяла тема беше пуснал за доходите на жените преди раждането и се чудеше защо аджеба, жените искали осигурен мъж, защо нямали спестявания... Ама не пита защо мъжете също нямат спестявания и защо почти изключително жените взимат болнични да гледат детето.

# 775
  • София
Ох, отдъхнах си, помислих, че е за мен Simple Smile
Може ...
Дам, има парадокси, и аз съм забелязал нещо такова. Даже щях да питам, за какви толкова пари става въпрос.
Ако някой мъж на първи разговор ми заобяснява, че има бизнес, без да съм го питала с какво се занимава, втори разговор няма и да има.
На мен лично такива са ми крайно подозрителни. Все едно от него нищо друго не става и единствения начин да изпъкне е като обясни за бизнеса.
Никъде в темата не съм чел да е описан такъв казус.
Да не са го питали какво работи, а той да заобяснява за някакъв бизнес.

В 1я постинг човекът на нас обяснява, за да опише случая. Но ние не сме на среща с него. А и като пише първи голям и описателен постинг, нормално е да пише какъв е и що е. А не на 50тата страница да го питаме, а той да каже "А, да ... Имам и бизнес ..."

# 776
  • Sofia

Е, как... На Фикрет рефренът: "Безумно млад съм. Тепърва започвам да градя своята империя и много неща ми предстоят. Такъв, като мен, не сте срещали.", вече е iconic в тоя форум.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 20:47 от Blаck Cat

# 777
Смешното е, че въобще обяснява такова нещо, защото на мен лично не ми е ясно какво отношение има към факта, че не може да си намери булка, за което е и темата.

# 778
Дали има, или не бизнес, в случая е ирелевантно на казуса. Ама абсолютно ирелевантно. Затова споменаването на подобен факт е по същество излишно самохвалство и жените си правят нужните изводи.
Какво значи безумно млад? Мъж, жена мине ли 25, вече не е млад, а зрял индивид. А след 35 започва и да позавяхва. Фрагранса е около моите години, аз съм на 33. Това не е въобще млад.

# 779
  • София
Все съм си мислел (може и от възпитанието да е), че жена, като гледа сериозна връзка и брак, гледа да не е с някой безработен наркоман или на обща работа за 500 лева, а образован, стабилен, сигурен, отговорен, сериозен, работещ мъж.
Все пак, (май в съседната тема беше), жената иска да бъде жена, да е по-слаба и да се опре на някаква стабилност и сигурност, за да може да се отдаде на деца, разкрасяването на къщата и тн. Разбира се, може и да работи. Не съм казал мъжът да я издържа, а тя да е в клетка.

Общи условия

Активация на акаунт