За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 267
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 930
Срещането на жена не е нещо трудно и не е борба.
Когато не се получава и трябва да се потиш и премисляш, да се доказваш сред други като на кастинг, това не е твоят човек.
Не е важно ти да я срещнеш. Трябва и тя дя го направи, а може да е и покрай теб, просто е.
Най-хубавите неща в живота не идват с кръв и пот. Убедена съм.

# 931
  • France
Тц, тц, явно остарявам с бързи темпове, защото по мое време свалките бяха нещо толкова приятно и лежерно. Една чаровна усмивка, едни пеперуди и един поглед с искрици. Еееех, доброто старо време. Преди памперсите, килцата отгоре и накъсаните нощи. С ММ се сещаме за тези времена с нескрита носталгия. Ако флиртуването ви се вижда тежко, драги мъже, недейте се и замисля за следващия етап.

# 932
Е, ти ако смяташ, че трябва да се биеш буквално и както го наричаш психологически за някоя жена, то и на мен ми се струва тегоба. Подобен подход е изморителен и предопределен. Примерно, ще дам пример със себе си – аз съм суетна жена, но не понасям да ми се въртят около мен мъже като покрай разгонена котка. Буквално и всякак. Дразнят ме с разни идиотски жестове на внимание,  опити да се показват в най-добрата си светлина и тем подобни шаблони, които следват, защото, забележи "си мислят", че така се прави, за да бъдат харесани от една жена. Демек, те не правят това, което наистина чувстват и искат, а защото смятат, че така се прави, за да "свалят" жена. Още тук вече са загубили. Това значи, че липсва собствен воля и мисъл.
Та, мисълта ми е, бъди си себе си, а ако има жена с достатъчно акъл, тя ще се припознае в теб, ще те забележи, хареса. При общуване, разбира се, не да чакаш. Но да си мислиш, че трябва да се биеш, дори и в преносен смисъл за дадена жена, няма да ти помогне да ти стане по-приятно.

# 933
  • София
Не е само мое наблюдение, че нещата се променят. Чувам го и от доста млади мъже. Не знаех, че не знаете Simple Smile

# 934
Тангра, уж си против генерализирането, а последното ти мнение не мога да разбера саркастично ли е, или си вярваш.
Аз не чакам зрителската да ми се случва животът, съвсем друг ми е зорът - да не пречи другият да се случва. Лаф моабет, усмивчици и веселбичка са много хубави неща, но в един момент само с тях да се задоволяваш, щото трябва нещо си да се случи от самосебе си, става елементарно и скучно губивреме. И е дошъл моментът за чао, защото с нищо не си допринасяте. Усмихнат лаф и хилеж мога да водя и под снимката на котето Късметка в темата за котколюбци, към половинката човек би трябвало да има по-високи изисквания.

# 935
  • Варна
Пак завихте в крайности. Ако автора комуникира онлайн, трябва да си хаби емоциите за чужди заблуди и особени характери ли? Силните, реални емоции са за близки, опознати и стойностни хора. Свръхемоционалните, които се депресират от всеки дъжд, промяна или чужда агресия вредят основно на себе си.Полезни мъжки черти са, че са по-обрани в емоциите си и са прагматични  Жените страдат имено от преекспонирани емоции и химери. Не всеки секс ще е последван от Менделсон. Темите изобилстват от пропаднали очаквания и крайни, емоционални разочарования   Някои професии са свързани със перманентен, силен стрес. Здравата психика е в основата. Иначе трябва да се друсат ежедневно. Авторът ще трупа опит. Но не е нужно да се хвърля с емоционална заря към всяка бройка. Истерични и лабилни партньори не желае никой. Холеричните и песимистични характер са типични за емоционално неудовлетворени.
Избягвам особено тези, които отричат или мразят останалите, изтъквайки личните си комплекси като приоритет.
Обществото ни е консуматорско, уви. Ако се хвърляте с еднакъв хъс към всички и следва негативен финал, психиката може и да не се възстанови.
Различията в характерите са магнит за едни, отрова за други. А в търсенията на точния човек сценарии няма. Затова и типажи- Мара общата или клиширан плейбой се избягват.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 15:57 от Viviana91

# 936
  • София
Е, ти ако смяташ, че трябва да се биеш буквално и както го наричаш психологически за някоя жена, то и на мен ми се струва тегоба. Подобен подход е изморителен и предопределен. Примерно, ще дам пример със себе си – аз съм суетна жена, но не понасям да ми се въртят около мен мъже като покрай разгонена котка. Буквално и всякак. Дразнят ме с разни идиотски жестове на внимание,  опити да се показват в най-добрата си светлина и тем подобни шаблони, които следват, защото, забележи "си мислят", че така се прави, за да бъдат харесани от една жена. Демек, те не правят това, което наистина чувстват и искат, а защото смятат, че така се прави, за да "свалят" жена. Още тук вече са загубили. Това значи, че липсва собствен воля и мисъл.
Та, мисълта ми е, бъди си себе си, а ако има жена с достатъчно акъл, тя ще се припознае в теб, ще те забележи, хареса. При общуване, разбира се, не да чакаш. Но да си мислиш, че трябва да се биеш, дори и в преносен смисъл за дадена жена, няма да ти помогне да ти стане по-приятно.
Съгласен съм, това и правя. Но винаги има елемент на негативни мисли, които пречат да си "това, което си", мисли и "какво ще си помислят другите", дали правя "социално приети неща" и тн.
Иначе, не се опитвам да "купя" внимание с жестове. Не се и опитвам да се хваля. По-скоро обратното. Доста мълча. Е, понякога наистина се разговарям. Но не винаги.
Определено давам смесени сигнали и по-резервираните жени предпочитат да пасуват. Щото не са виждали такова "животно". После пък като видят, че други, по-хубави имат по-голям интерес, изведнъж се хвърлят напред. Но пък на мен вече не ми е интересно. А и поначало не са били на моето ниво.
Друг голям недостатък, който имам е, че съм мнителен, и съдя много хората. И себе си. Старая се да не го показвам. Но определено ми влияе на мислите и действията.

Галинор, от мнението ти нищо не разбрах ...

# 937
Виви, това няма нищо общо с емоциите, душка. Това се нарича сито, подбор, а клишето го нарича "да си избираш битките". Предполага се, че след определена възраст се научаваме да го правим, а не да се стискаме, че да не се изложим, да не показваме емоции, че "трябва да сме силни", "мъже сме" и тем подобни щуротии. Тогава стресът те смазва неминуемо в днешното меркантилно време. Щото човек няма как да е винаги топ и умерен, балансиран и секви такива тъпи теории за положителното мислене.

# 938
Тангра, не е необходимо да си силен в приказването и в "показването" за да станат нещата. Не е.
Защо си си го набил в главата като пречка това не знам...

# 939
  • Варна
Така е Бази. И съм точно от емоционалните натури. Особено, когато има явна несправедливост. Но се научих да не хабя нерви, че съседа е ругещ простак или шефката е фригидна егоистка. Няма да ги променя. Но ще се тровя емоционално от грешките им. Защото ако те удари живота в крайности и неудачи, ще си изчерпан авансово за чужди негативи.
На подоцен принцип избираме приятели и връзки.
Понякога мъжа се резервира, питайки се дали съм радвала със същата емоционална експлозия предшествениците? Но не всеки пита пряко. Всеки би се радвал да е уникален.😉

# 940
  • France
"Определено давам смесени сигнали и по-резервираните жени предпочитат да пасуват. Щото не са виждали такова "животно". После пък като видят, че други, по-хубави имат по-голям интерес, изведнъж се хвърлят напред. Но пък на мен вече не ми е интересно. А и поначало не са били на моето ниво."

Тоест проблемът е в теб. Не в някаква нова мода в свалките, която да не ни е известна. Когато преди години, когато бях свободна като вятъра, имах разни флиртове и срещи. Ако общуването не беше гладко, просто не си го причинявах. Ако с първите две, три думи докато вървим към заведението не усетя някаква симпатия, си поръчвах еспресо, за да не си губим взаимно времето. Как искаш да се харесаш на една жена, ако всеки път слагаш бронежилетката? И после ние сме имали багаж Rolling Eyes

# 941
Абе няма ли нещо по средата между емоционална експлозия към всеки срещнат и тотална темерутщина? Защо ви влекат крайностите толкова, че и изводи си правите от тях.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 13:33 от Анонимен

# 942
Най-дразнещи са смесените сигнали.
Не разбирам защо на някои им е интересно да играят подобни игри. И в хода на играта сменят правилата: "фръц, вече не ми е интересно".
Изобщо защо се занимавате с когото и да било, ако "не ви е на нивото"?!

# 943
  • София
С какви жени дружите не разбирам?!

# 944
Тангра, съвсем приятелски ти го казвам: цял живот съм като тебе, само давам и осигурявам, на всички. На семейството пари и чистене, на майка ми апартамент, на колегите им върша работа. Тая година след операцията казах: баста, ама аз кога ще живея, бе да ви е@а майката на всички.
Знам, че ти звучи скандално и не можеш да ме разбереш, защото трябва два фермана да напиша, а никой не го интересува, но живей за себе си. Ако искаш дете, намери си жена да ти родя, но не робува на никой. Важният си ти.
По темата с емоциите: мен тоя форум и всички емоции, които съм изразила и попила през всичките десет години, в които списвам тук, са ме спасили. Срам не срам, това е истината. Не разбирам хора, които ти казват не вкарвай емоции, ама как да живеем бе, без емоции.

Общи условия

Активация на акаунт