Не разбирам защо на някои им е интересно да играят подобни игри. И в хода на играта сменят правилата: "фръц, вече не ми е интересно".
Изобщо защо се занимавате с когото и да било, ако "не ви е на нивото"?!
Та като казвам "не са виждали такова животно" имам предвид, не лаская, не се преструвам, не се хваля, не говоря уверено празни приказки, не лъжа, не играя "играта". Но едновременно с това имам някаква увереност, и някакво присъствие за достатъчност. Което озадачава. Хората се чудят как хем съм скромен, хем пък не съм свит и забит.
Не знам дали е точно това, и в каква степен е. Но нещо в тази посока.
Тоест проблемът е в теб. Не в някаква нова мода в свалките, която да не ни е известна. Когато преди години, когато бях свободна като вятъра, имах разни флиртове и срещи. Ако общуването не беше гладко, просто не си го причинявах. Ако с първите две, три думи докато вървим към заведението не усетя някаква симпатия, си поръчвах еспресо, за да не си губим взаимно времето. Как искаш да се харесаш на една жена, ако всеки път слагаш бронежилетката? И после ние сме имали багаж

Така мисля да възпитам и децата си. Разбира се, с леки модификации, да умеят да се налагат и с думи, не само с дела.
Избягвам да го споменавам, но преди години и аз съм имал уникални свалки, само с помирисване и химия. И то с много хубави момичета. И не е възрастта причината сега да ги няма. Освен промяната в манталитета и социалните технологии, има и още една много съществена причина да не се получават така нещата. И това е средата. Просто нямам достъп до среда с такива жени. Иначе, случвало се е, изключения, като сме необезпокоявани, и има някое момиче, химия има, тя е отворена и изчакваща, получават се нещата. Но не сме стигнали до край поради различни обстоятелства. Например, тя е племенница на моя приятелка, а приятелката започва да заплашва.
Но примерът е валиден.
Странно.