За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 256
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia
Момент, вие за Танграта ли говорите? Аз автора имах предвид.
За него, Гал. Simple Smile Авторът какво да го коментирам? Убийствено скучно парче.

Вярно, че не ходя по срещи, понеже си имам мъж до мен, но това с няколкото кандидата, които ги "събираме накуп", честно, не разбирам каква ситуация се описва.
Всъщност, жените всячески се опитват да държат обожателите си на разстояние един от друг. А тук точно обратната ситуация ни е представена, като естествения развой на нещата. Затова и изразих своите съмнения...

# 961
  • София
Е, ти ако смяташ, че трябва да се биеш буквално и както го наричаш психологически за някоя жена, то и на мен ми се струва тегоба. Подобен подход е изморителен и предопределен. Примерно, ще дам пример със себе си – аз съм суетна жена, но не понасям да ми се въртят около мен мъже като покрай разгонена котка. Буквално и всякак. Дразнят ме с разни идиотски жестове на внимание,  опити да се показват в най-добрата си светлина и тем подобни шаблони, които следват, защото, забележи "си мислят", че така се прави, за да бъдат харесани от една жена. Демек, те не правят това, което наистина чувстват и искат, а защото смятат, че така се прави, за да "свалят" жена. Още тук вече са загубили. Това значи, че липсва собствен воля и мисъл.
Та, мисълта ми е, бъди си себе си, а ако има жена с достатъчно акъл, тя ще се припознае в теб, ще те забележи, хареса. При общуване, разбира се, не да чакаш. Но да си мислиш, че трябва да се биеш, дори и в преносен смисъл за дадена жена, няма да ти помогне да ти стане по-приятно.
Съгласен съм, това и правя. Но винаги има елемент на негативни мисли, които пречат да си "това, което си", мисли и "какво ще си помислят другите", дали правя "социално приети неща" и тн.
Иначе, не се опитвам да "купя" внимание с жестове. Не се и опитвам да се хваля. По-скоро обратното. Доста мълча. Е, понякога наистина се разговарям. Но не винаги.
Определено давам смесени сигнали и по-резервираните жени предпочитат да пасуват. Щото не са виждали такова "животно". После пък като видят, че други, по-хубави имат по-голям интерес, изведнъж се хвърлят напред. Но пък на мен вече не ми е интересно. А и поначало не са били на моето ниво.
Друг голям недостатък, който имам е, че съм мнителен, и съдя много хората. И себе си. Старая се да не го показвам. Но определено ми влияе на мислите и действията.

Галинор, от мнението ти нищо не разбрах ...

Тангра... четох те, четох те, пък ми писна да те чета Joy Струваш ми се от този тип хора (и мъже и жени има такива), които прекалено много мислят. И от много мислене им липсват две ключови неща - действия и комуникация. Нещата се случват лесно, когато се правят лесно и от двете страни. Една жена, ако те пожелае, и сама ще свърши работата, ама за да те пожелае, трябва и ти да свършиш нещо. Ей така един пич само с погледите дето ми хвърляше ме нави и аз му писах първа Joy Ама излъчване, поведение, тия неща ги виждаш и усещаш и те карат да действаш. Някой самовглъбен, затворен сам в себе си, но и мнителен и съдещ към другите, той няма с какво да привлече. На първо време пред него и пред същността му има една дебела стена, която не допуска досег, не допуска интимност, не допуска опознаване. От друга, ти не усещаш възприемчивост към себе си, не усещаш, че този човек ще те види, ще те хареса, ще те оцени... той всякаш търси някоя пукнатина, нещо за което да се хване, да те укори, да си докаже собствената хипотеза, че другите не са наред. Нито той подлежи на харесване, нито изглежда да е способен той самият да харесва. Казвам ти всичко това с най-добри чувства, надявам се да ме разбереш правилно.

Беше питал за съвет да не взимаш нещата толкова лично. Не знам дали мога да ти дам съвет, който ще ти е полезен на тебе, но ще ти споделя моя опит. Когато бях малка и незряла и аз съм се засягала много по-лесно. Голяма част от това си отиде с узряването и опита. Осъзнах, че всеки си има мнение, не може всички да ме харесват, не може всички да са съгласни с мен. Нито трябва. Това не омаловажава качествата ми, защото те не са продукт на чуждото мнение, те са обективни. Чуждата субективна оценка и нужда не зависи от мен. Нито те са длъжни да ме харесат, нито аз да се харесам на тях. Важното е аз да харесвам себе си.

Попринцип съм цапната в устата и това ме беше поставяло в сконфузни ситуации, съответно си бях сложила един дебел филтър. Отпуснах го този филтър, престанах да си премислял толкова внимателно думите и действията и да се вталясвам на реакциите, които понякога получавам... и около мен започнаха да се появяват хора, които ме харесват точно такава, каквото съм и оценяват точно тези неща, въпреки че може да не са винаги най-социално приемливите. Започнах да се намирам с моите си хора. А другите... те просто не са ми важни.

# 962
  • Обран бостан ;)
На мен пък мъжете сред нас не ми пречат изобщо. Възприемам ги като жени.

Тоест, умни и красиви.

О, мерсииии Flowers Hibiscus

Иначе, страшно интересен диалог се е заформил. Активната страна обяснява, че не е лесно, пасивната, че нещата просто се случват.

Тангра, брат, не обяснявай на тия, дето само се возят, колко ти струва возилото.

# 963
Ти може много да се харесваш и пак да имаш проблем с жените, с комуникацията, с нещо друго - справка поне половината от мъжете в темата. За да не се получава с жениТЕ, значи не само има проблем, ами и не е при тях.

# 964
Оф, горките, ама активност се искала! Мързи ви да гледате. Де да можеше всеки ден по една гола жена да ви пада в скута, ама така, както си гледате мача. Уморително е това търсене на жена, трудно, че и откази има. Ужас.

# 965
  • Варна
Дон Кихот умишлено търсел най-лошата среда? Тема развивала ли сте, по литература?
Той е бил фантазьор, с архаични идеали.  Действителността му е опонирала, не е търсена. Диагноза.
Но и днес има Дулсинеи, които чакат рицаря. Други виждат в блудниците принцеси.

# 966
  • Sofia
Активната страна обяснява, че не е лесно, пасивната, че нещата просто се случват.

"Нещата просто се случват", ако има двустранно привличане. Кое е трудното за разбиране? Ако симпатията е само от страна на мъжа, жената може и да се възползва от оказаното ѝ внимание, но до връзка / секс няма да се стигне. Елементарно е.

# 967
Пф, ти му говориш, че си дейната страна, оно си рупа, че си пасивната.

# 968
Ще ми дава някой съзнателно смесени сигнали и ще охка, че не било лесно...

# 969
  • Обран бостан ;)
Оф, горките, ама активност се искала! Мързи ви да гледате. Де да можеше всеки ден по една гола жена да ви пада в скута, ама така, както си гледате мача. Уморително е това търсене на жена, трудно, че и откази има. Ужас.

Е, са гола. Не стига, че ще и правя кефа, ами да се охарчвам и за дрехи. Ама, ха. Trollface

# 970
Скрит текст:
Оф, горките, ама активност се искала! Мързи ви да гледате.
Де да можеше всеки ден по една гола жена да ви пада в скута, ама така, както си гледате мача.
Скрит текст:
Уморително е това търсене на жена, трудно, че и откази има. Ужас.

Ако може да е различна за всеки ден от седмицата, моля.
И да не е много тежка, като ми падне в скута да не си разлея бирата.

# 971
Дон Кихот умишлено търсел най-лошата среда? Тема развивала ли сте, по литература?
Той е бил фантазьор, с архаични идеали.  Действителността му е опонирала, не е търсена. Диагноза.
Но и днес има Дулсинеи, които чакат рицаря. Други виждат в блудниците принцеси.
Говорех за потребителя Танграта.
Той ми напомня на Дон Кихот.

# 972
  • Обран бостан ;)

Ако може да е различна за всеки ден от седмицата, моля.
И да не е много тежка, като ми падне в скута да не си разлея бирата.

Точно така. До 45 кила, максимум 50. И не повече от 33 годишна (ти не Галинор), максимум 25. Trollface

# 973
  • София
На мен пък мъжете сред нас не ми пречат изобщо. Възприемам ги като жени.

Тоест, умни и красиви.

О, мерсииии Flowers Hibiscus

Иначе, страшно интересен диалог се е заформил. Активната страна обяснява, че не е лесно, пасивната, че нещата просто се случват.

Тангра, брат, не обяснявай на тия, дето само се возят, колко ти струва возилото.

Аз като знам като си харесам някой колко съм пасивна Joy Темата няма да ми стигне да опиша. Жената е пасивна, когато няма желание... като има желание, става олелеее, както казва един познат. Може би разликата идва от това, че на мъжа му трябва да те види, че си хубава и вече има причина да действа. При нас трябва малко повече. Ако няма действие, просто не сте ни дали причина Wink Ето затова жените се поддържаме и гласим, защото знаем, че това привлича. Така ние правим крачка. При много мъже този акт липсва, те не знаят как да положат основите на това да бъдат желани.

Иначе аз започвам малко по-отдалече, давам шанс да се усети и да си влезе в мъжката роля. Ама ако не се усети бързо... каруцарската и директно Joy Много обичам да гледам невярващия поглед и леко отворената в слисване уста, като чуят какви думи могат да излязат от моите нежни женски устенца Wink

# 974
  • Sofia
До 45 кила, максимум 50. И не повече от 33 годишна (ти не Галинор), максимум 25. Trollface

Тука да не списват клонинги на Митьо Пищова?

Общи условия

Активация на акаунт