Авторът какво да го коментирам? Убийствено скучно парче.
Авторът какво да го коментирам? Убийствено скучно парче.
Струваш ми се от този тип хора (и мъже и жени има такива), които прекалено много мислят. И от много мислене им липсват две ключови неща - действия и комуникация. Нещата се случват лесно, когато се правят лесно и от двете страни. Една жена, ако те пожелае, и сама ще свърши работата, ама за да те пожелае, трябва и ти да свършиш нещо. Ей така един пич само с погледите дето ми хвърляше ме нави и аз му писах първа
Ама излъчване, поведение, тия неща ги виждаш и усещаш и те карат да действаш. Някой самовглъбен, затворен сам в себе си, но и мнителен и съдещ към другите, той няма с какво да привлече. На първо време пред него и пред същността му има една дебела стена, която не допуска досег, не допуска интимност, не допуска опознаване. От друга, ти не усещаш възприемчивост към себе си, не усещаш, че този човек ще те види, ще те хареса, ще те оцени... той всякаш търси някоя пукнатина, нещо за което да се хване, да те укори, да си докаже собствената хипотеза, че другите не са наред. Нито той подлежи на харесване, нито изглежда да е способен той самият да харесва. Казвам ти всичко това с най-добри чувства, надявам се да ме разбереш правилно.

Темата няма да ми стигне да опиша. Жената е пасивна, когато няма желание... като има желание, става олелеее, както казва един познат. Може би разликата идва от това, че на мъжа му трябва да те види, че си хубава и вече има причина да действа. При нас трябва малко повече. Ако няма действие, просто не сте ни дали причина
Ето затова жените се поддържаме и гласим, защото знаем, че това привлича. Така ние правим крачка. При много мъже този акт липсва, те не знаят как да положат основите на това да бъдат желани.
Много обичам да гледам невярващия поглед и леко отворената в слисване уста, като чуят какви думи могат да излязат от моите нежни женски устенца

Препоръчани теми