За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 269
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 1 005
Като отроня Уау, това не значи нищо.
Да, гордостта е свързана с достойнството,  чест, морал и сериозност.  Другото никога не ме е вълнувало.
Дава се много когато и насреща е същото отношението.

Разлика няма между 20 годишнината ми и 40 годишнината ми по отношение на това.

# 1 006
Да, гордостта е свързана с достойнството,  чест, морал и сериозност.  Другото никога не ме е вълнувало.

Всъщност права си. И аз бях така, докато не осъзнах, че вече не правим нещата заедно. Затова и сега си викам уау на воля. Ама аз съм на 50. Grinning

# 1 007
Да, гордостта е свързана с достойнството,  чест, морал и сериозност.  Другото никога не ме е вълнувало.

Аз бях на 19, когато научих този урок.. и като човек не съм се променила.
Всеки има различен период на "узряване"

# 1 008
Авторе, това е ок, когато си на 16, демек, каквото мама, учителката, тате, треньорът каже. И аз го следвам, защото съм отговорен човек. Звучиш не като човек на 40, а като тийнейджър, който е приел свръхотговорно задачата си в училищния кръжок. Демек, сухо, като човек без опит и само на теория. Все едно не си преживявал нищо и нямаш и потенциала да изпитваш чувства. Бе да си го кажем, тотална скука си. Как успявате някои, наистина се чудя.
Кристи сподели това, защото човек живее, пробва, греши, става, поучава се, надгражда, променя се, учи себе си. Ти звучиш като спрял.

# 1 009
  • София
Пази си коленете. Не смее да се изкаля.

# 1 010
Ем, който го е страх, освен че не ходи в гората (живота), явно, той и смята, че живот няма щом той не може да го види.
Някои хора са родени да живеят в параграф 22.

# 1 011
184 нови отговора 🤔😳🙊🙈

# 1 012
И на мен ергените ми звучат / повечето/ еднакво. Искам. Ма вижте какво искат жените и се променете, бе нагодете спрямо жените. Жените няма да се променят, те няма да станат по ваша мярка. За да си промените статуса  трябва вие да се промените. Не е лесно, но ако наистина искаш нещо се бориш за него. Иначе и да си сам без жена си има много предимства.

# 1 013
Добър съвет. Ама, Криси, нали имаш неомъжени приятелки на 35+, кажи и на тях. Да видят какво търсят мъжете и да дерзаят. Мусака да се прави и пр. Grinning Същата работа...

# 1 014
  • София
Гледаме да се променим, мислим, действаме, отваряме теми, четем, пишем, мислим, пак действаме.
Съветите към жените катоцяло, докато са млади да преследват най-сериозните мъже. Да не си мислят, че красотата им е вечна и има време за закачки.
А към 35+ жените, да обърнат внимание на по-обикновените мъже, с хубава фигура, образование, работа, грижовни.
Мъжете "уау" няма да се заинтересуват от тях. Не си струва мечтите и бляновете. А и е кофти да се живее сам.

# 1 015
Гледаме да се променим, мислим, действаме, отваряме теми, четем, пишем, мислим, пак действаме.
Съветите към жените катоцяло, докато са млади да преследват най-сериозните мъже. Да не си мислят, че красотата им е вечна и има време за закачки.
А към 35+ жените, да обърнат внимание на по-обикновените мъже, с хубава фигура, образование, работа, грижовни.
Мъжете "уау" няма да се заинтересуват от тях. Не си струва мечтите и бляновете. А и е кофти да се живее сам.

Така, като чета, и младите и 35+ жени, трябва да преследват един и същ тип мъже😀

# 1 016
  • София
Ами не баш. Имам чувството, че сега се включваш, от страница 68.
Добрите (по душа) мъже също са на нива. Не са толкова безцеремонни (като "лошите момчета"), за най-добрите жени, но и измежду тях има бая силни личности.
Има по-обикновени и по-необикновени. По-необикновените са много търсени. Щото хем имат мачовски елементи, спортен и състезателен дух, тренират, спортуват, амбициозни са, интелигентни са. Недостатъкът им е, че са доста емпатични и не минават бруталните тестове за безцеремонност и непукизъм на повечето супер класни мадами. Генерализираме, разбира се, статистически има всякакви случаи. Говорим за най-често срещаното.
Та тая порода е хубаво да се преследва от по-младите жени, когато имат максималния си потенциал (арсенал).
Докато ако са 35+ е по-добре да се ограничат върху също добри, емпатични, интелигентни мъже, но по-обикновени, с по-малко спортен, състезателен, борбен дух, по-мързеливички, домошари, обикновени, кротки.
Изключения винаги има. (И всеки/всяка е свободен да си ги търси.) Говорим, общия случай.

# 1 017
  • София
Като търсѝхте, та какво намерѝхте?

# 1 018
Аз на моите приятелки, давам същите съвети, които и Тангра дава. Да обърнат внимание и на по-обикновени мъже, не само на тези дето са уау.
Имам един приятел, той също не е женен, та той ми каза остави ти тия твоите жени да правят каквото знаят.
И за това на тях акъл вече не давам, давам само на ергените. Нали темата от ерген е зададена.

# 1 019
Мъжете "уау" няма да се заинтересуват от тях.

УАУ за самите мъже или за жените? Защото преценката доста често се разминава.

Общи условия

Активация на акаунт