За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 219
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 1 020
Понякога се появява нещо като групов егоизъм. Например хора социопати и психопати се идентифицират с най-близките си и са егоисти за тази семейна единица. Лично съм го видяла как функционира при единствената жена-психопат, която съм идентифицирала.
Не го разбрах много добре, би ли го разяснила?
Дракарис, това го написах по повод коментарите за горделивостта и егоизма, и дали егоизмът е нещо хубаво, като самосъхраняващо качество. Та в тази връзка се сетих за една моя мания - интересувам се от психопатията, понеже се сблъсках челно с такъв човек, жена. Психопатите са върховни егоисти, не ги е грижа за никого извън самите себе си, но някои имат по-особено отношение към най-близките. Ето при тази жена имаше такава разширена представа за Аз. Това е малко оффтопик, просто ми е интересно как функционира егоистът в чист вид.

# 1 021
  • Sofia
Какво значи един мъж да е "wow"?! Звучи ми много смешно. Лексиконни фразички, голямото междучасие.
Според мен, може един типаж да е страхотен; според моя приятелка, обаче – съвсем различен. Досега дефинициите ни не са съвпадали. Защо ли? Защото предпочитанията не зависят нито от възрастта на жената, нито от някакви странични фактори, а изцяло от същността и характера на конкретната мацка. За една по-интровертна жена, тих и свенлив, но предприемчив мъж би бил въпросното "wow". За една авантюристка и купонджийка, ще е някой с пиперливо чувство за хумор и високо ниво на енергия.
Просто има множество дефиниции за готин мъж (както и за готина жена) и е невъзможно да се обобщава.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:59 от Blаck Cat

# 1 022
Права е Блек и. Мъжете, които аз харесвам, приятелките ми не ги харесват.
Аз също не одобрявам техните избори. На 20 сет години харесвах един типаж, на 40 сет съвсем друг. При мен поне всичко се променя. Не съм аз константа като Ями мами.

# 1 023
Абе аз сред обикновените търся, ама то и сред тях има "уау" и то само във възрастовия диапазон 42-56. Добре че излязох от мъжкия форум обаче, та да спрат да ми обясняват, как нямало никой да се заинтересува. Joy

# 1 024
Цитат
Недостатъкът им е, че са доста емпатични и не минават бруталните тестове за безцеремонност и непукизъм на повечето супер класни мадами.

Какви ще са тези супер класни мадами с брутални тестове за безцеремонност... Нищо не разбирам от това изречение. С какви хора общувате, какви са тези филми, в които участвате?

# 1 025
  • София
Това питах преди няколко страници.
Некви клишета за бръмчалки, класи и възрастови диапазони.
А стъпѝ 35+, а е важното да има пулс.

Много сковано мислене и възприятие.

# 1 026
  • Sofia
Какви ще са тези супер класни мадами с брутални тестове за безцеремонност... Нищо не разбирам от това изречение. С какви хора общувате, какви са тези филми, в които участвате?

Мисля, че няма смисъл от по-нататъшни тълкувания... Аз поне вече не смятам да правя предположения за въпросния юзър. Или е много объркан човек, с девиантни представи за начина, по който функционира светът, или членува в някаква секта, което обяснява невъзможността за създаване на семейство до такава голяма възраст. Дава вид на осакатен ментално и емоционално.

# 1 027
  • там, където ми харесва
А и със годините нещата се променят. Преди години ако един мъж ти се е струвал "Уау"  на по-късна възраст хората така се променят, че са неузнаваеми с прошарени коси , първи бръчки , пълна промяна. Понеже съм по-голяма и правя сравнение. Ако преди ми се е струвал някои "Уау" сега не мога да го позная. Така, че това е много относително.

# 1 028
Понякога се появява нещо като групов егоизъм. Например хора социопати и психопати се идентифицират с най-близките си и са егоисти за тази семейна единица. Лично съм го видяла как функционира при единствената жена-психопат, която съм идентифицирала.
Не го разбрах много добре, би ли го разяснила?
Дракарис, това го написах по повод коментарите за горделивостта и егоизма, и дали егоизмът е нещо хубаво, като самосъхраняващо качество. Та в тази връзка се сетих за една моя мания - интересувам се от психопатията, понеже се сблъсках челно с такъв човек, жена. Психопатите са върховни егоисти, не ги е грижа за никого извън самите себе си, но някои имат по-особено отношение към най-близките. Ето при тази жена имаше такава разширена представа за Аз. Това е малко оффтопик, просто ми е интересно как функционира егоистът в чист вид.
За тази жена ти как установи, че е психопат, без да имаш психиатрично образование и работа с хората от клъстър Б?
Моля, не го приемай като заяждане.
Просто аз съм чела в някаква статия, че някои хора имат нарцистични и психопатни черти в характера, без да имат личностни разстройства.
А разстройствата са трудни за диагностика даже за опитните психиатри.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 23:36 от Дракарис

# 1 029
Аз под уау имам предвид да ме разбира, не ме ли разбира, няма как да ми е уау.
Има мъже, обаче, които са се фиксирали да се оженят. Аз познавам такива. Тангра ми е такъв типаж. Аз им го пожелавам, ком го искат,  но не забравяйте, че бракът е като крепост. Който е отвън иска да влезе, който е вътре иска да излезе.

# 1 030
  • там, където ми харесва
Аз примерно имам основателни причини да твърдя , че в живота ми съм срещала две личности, които определям като патологично лъжци. По принцип и на хората с някакви психични проблеми си им личи. Няма нищо лошо за мен в това, просто трябва да се потърси психиатрична помощ.
Как съм определила примерно и аз тези за патологични лъжци. Като общувах по-дълго с тях , примерно познати от години.

# 1 031
  • София
Прекалено много нещастни връзки съм видяла между хора, които не си допадат с половинките, но стоят с тях за да имат връзка и защото трябва да дават шанс. Номерът не е да се събереш с някой. Важно е това, което следва. Ако искаш да бъдеш избран, не моли другите да си променят критериите, а се опитай да можеш да покриеш някакви. Повечето хора всъщност не искат кой знае какво. А разликата, която ще видиш в отношението на половинката си, е огромна.

# 1 032
Аз уау-хора не познавам, тук-таме някой странен, но с отклонения.

Не съм и чувала някоя супер-дупер мацка да събира по няколко ухажора едновременно на някакви арени със състезание по надприказване и надлъгване, за каквито четох по-нагоре. Въобще много неща научавам от тази тема, но не ми звучат нормално, а като от роман за алтернативна реалност.

# 1 033
  • Sofia
Аз под уау имам предвид да ме разбира, не ме ли разбира, няма как да ми е уау.

Именно. Wow-ореалът на мъжа по-скоро е проекция на потребностите на конкретната жена, отколкото набор от обективно установени качества / черти.
Ей-сега да ме попиташ какво представлява идеалният мъж, няма да мога да ти го опиша с думи. Това е по-скоро усещане. Перфектният мъж трябва да удовлетворява нуждите ми и да ме прави щастлива. Но пък аз си падам малко егоцентрик и е възможно, затова да разсъждавам така. Grinning

# 1 034
  • София
Айде, пускайте кепенците! Мисля, че ударихме дъното и в тая тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт