Августовски бебета 2020 ! Тема 3

• 20 851
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Ох успокоих се. И нашият прекрасник започна от седмица насам да се буди по 3,4 пъти на вечер, а преди само веднъж към 4,5 и веднъж към 7. Направо съм като маносана от спане на пресекулки 😁.Може би ще се окаже скок в растежа. През деня също не спи много дълго ,но поне лесно заспива. Слагам го да легне на леглото, лягам и аз, отново играе роля цицата и си заспива докато суче. Така няма нужда да го мърдам,местя и разбуждам. Даже понякога и аз удрям по един сън в повечето случаи кратък и само се дразня..
Очичките моя уж ги вижда сини, на мен ми сивеят и ми се вижда жълто/ кафяво в средата пък не знам. Нали уж при кърмените деца по-късно се разбира окончателният цвят на очичките.

# 436
  • София
И нашият вече от доста време започна да спи много неспокойно. Преди се будеше за ядене и още по време на оригването пак заспиваше. Сега спи, но като при всички ви, се мята, върти главата, търка си лицето с ръцете, някакъв ужас е. Когато се опитам да му дам бибата, му гоня устата по не знам колко време и понеже не съм от най-търпеливите докато ми се спи, накрая му приклещвам главата и ръгам бибата с полуожесточение. Успокоява ме това, че като я усети или му харесва, или няма сили да ѝ се съпротивлява Satisfied Лошото е, че скоро я изплюва и всичко започва наново. Това е във втората половина на нощта. Сутрин се събужда към 7ч. (ужас, преди спяхме до 9-10-11), яде, радва ми се, хилосва се и по някое време му се доспива като аз задължително спя с него (просто нямам сили да се откажа от тая дрямка). Днес даже и след яденето в 10ч. му се доспа и спахме до 12 и кусур Relaxed
Очите не са му се избистрили още. Почти съм сигурна, че отиват към кафяви, но на определена светлина са всичко друго, но не и кафяви. Все ги гледам и се надявам да видя нещо светло вътре Smile На баща му са зелени, но около зеницата има кафяво та се надявам и при Ясен това да е кафявото, което виждам Relaxed

# 437
Някоя друга да е попадала на подобна Биогая? Страшно е неудобна така 😑

# 438
Този вариант ми е много по-удобен за накапване, по-лесно пада капката. 

# 439
Хариста, с теб май все сме наобратното 😂😂😂

# 440
  • Пловдив
За колко време ви стига 5мл Биогая Thinking

# 441
Неудобно ми е да ви кажа как хубаво спим 😄 да чукна на дърво.
Вечер заспива 23-00 часа. Търси да суче около 5-6ч. Вземам го при мен, мръдне ли му тиквам да суче. Ставаме 10-11 часа.
Има една бърза дрямка около 12ч . И в 14 ч запива..и още спи. Преди баня 21-22 пак има дрямка.
Има и изключения. Снощи заспа малко по-трудно.

# 442
В колко ч е последната дрямка на мъниците ви, преди нощното спане?

# 443
БиоГайа-та ми стига за близо месец 🤔

# 444
Ей сега баща му се опитва да го приспи преди банята, ама нещо не му се получава като гледам Joy
Антонио се е научил да си дърпа бибата от устата. Пак не знае какво прави, ама го прави Joy
И изобщо много му е весело на него.
Нощем имаме две хранения и сутрин в 7 става. Будува половин час и пак заспива до 9,30-10ч.
Добре ми е така на мен. Сега баща му си е вкъщи и тези час и половина-два ги използвам, за да изляза сама и да свърша нещо.

# 445

При нас е към 16:30 до към 18:00, след това играем, къпем, храним и към 19:30 почваме да се приспиваме 😁 най късно в 20:00 вече спи блажено НА СПАЛНЯТА ДО МЕН 😂😂😂

# 446

Между 17:30 и 19:00. Към 20:00ч. я къпем, хапва и към 21-22 заспива. Събужда се след 6 часа, хапва и пак заспива. Само че напоследък имаме проблем със сукането. През нощта е добре, но през деня не иска да суче от дясната гърда, дърпа се и плаче. Мисля си, че като не тръгне веднага млякото и се ядосва. Налага се да й давам изцедено от шише, за да си дояде. И май там ми е грешката, че въобще почнах да й давам от шише и свикна...

# 447
Днес имах гости и ни развалиха режима, но за това пък на малкия толкова му се спеше, че ме съжали и заспа до мен на спалнята и така откара 3 часа. Вечерната дрямка обикновено е до към 4.30, най- късно 5, към  6-6.30 се къпем яде и най- късно в 7 е заспал.
Днес заради гостите заспа към 3 и стана в 6 и към 7.30 вече е обратно в леглото. Надявам се да ме буди поне през 4 часа.

# 448
Моето чудовище пък тази вечер заспа към 20:30, но на мен ми се стори много рано и я събудих и сега все още се търкаля по леглото и си приказва супер превъзбудена 😬😬😬

# 449
Здравейте, момичета, скоро нито съм чела, нито писала. Прегледах набързо част от писаното, но така и не успях всичко.
Откакто се смени часа и времето се развали, излизането навън е мираж. Както исках да я извеждам навън независимо от времето, така се получи точно обратното. Това дете не търпи дрехи. Като я облека с повече дрехи и сложа шапка, ми тя врещи направо и не иска да седи в количката, мрънка, нервничи. Свикнала е по 1 боди и дотам приключва с дрехите... Няколко пъти правя опити да излезем за 10мин пред блока, като я увия с дебела пелена и сложа шапка. Еее, пак недоволства. Шава, бута, нервничи. Явно пак на пролет ще излизаме хаха А има толкова много зимни гащериознчета, дебели якенца.. Така седят 😕
Вкъщи е спокойна. Будува по 2ч,спи по 40мин. Рядко се случва да спи по-дълго. Вечер се буди в зависимост от лягането. Къпем я вече към 6ч, защото понякога заспива директно и се буди към 12.. Ако заспи към 10, ще се събуди само 1 път през нощта, а сутрин става към 8-9. Предимно 8ч.
Относно храненето... Още яде по сто пъти по 60-90гр. Нощем въпреки големите паузи по 6ч без храна, пак като се събуди яде по 90гр. Не знам как да направя така, че да яде повече и по-рядко... Така си е откакто се е родила. Понеже записвам всичко, ми тя не си е увеличила количеството от септември месец. Иначе си качва кг, както си трябва. Даже като я видят и всеки й вика "мишелинче" 😁 изглежда като надуваема кукла, а в същото време не е повече кг. Утре прави 3 месеца. В петък сме на 1ви ваксини, понеже ги забавихме, както ви бях споменала, заради това, че педиатърката се разболя.
Много болни, много нещо. Дали от Ковид, или от друг вид грип, няма значение. Всеки 2ри под карантина. Ние с мъжа ми също бяхме болни, но само болки в гърлото и лека хрема.

Общи условия

Активация на акаунт