Магията на изтока - тема 63

• 23 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • MJF
WinkБел, ок, фен-клуба на Мисаки -сан сме. Рос, ти? То направо в кой фен-клуб по - напред да съм Smile -  на д-р Томичика- Бел ти тепърва ще се запознаеш с нея, Гомоджи и Ягихара- и те тепърва ще те спечелят, Хаджиме със сина си, д-р Мими няма как без нея , нашия Лемон , .....
Рос , таз сцена с масажа за мен ще си остане култова , особено тази точно част дето са скрийншотите дето ми пусна. Бижу-сцена направо.Satisfied

Дайфуку 4 изгледах
Скрит текст:
Хм, безинтересно-дразнещ епизод в по-голямата си част. Това разкритието на героя на Koji Yamamoto  за Шефа бе интересно но нещо неясно ми остана, повече явно тепърва. Ей, ГГ е още по-дразнеща ме, аслъ айдълка ooooh!. Поведение даже не на ранен тийн ами на 5-годишно. Ожалих го Дайфуку с "кви се е събрал", не че са го питали де. Wink
Мне, Рос, не го давам Макото на таз ГГ.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:42 от Шошулчо

# 151
Утре ще излъчат 5-ти епизод на Дайфуку. Ще видя как ще развият историята след събитията миналата седмица. Макото, горкият той.
Шефът влюбен в бившата, та, там не виждам как ще лапне по малката. Много трудна задача.

Аз съм в отбора на отдел "Човешки ресурси",....

Скрит текст:

....а ти в отбора на отдел "Продажби".

Скрит текст:

# 152
  • MJF
hahaha скиците те, посредници м/у Мисаки-отбора и този на докторите  Mr. Green

Аааа да , за Дайфуку забравих нещо да изкоментирам.
Скрит текст:
Тез Шефа и Китагава са меко казано ooooh! . Колкото по ги дават и колкото по уж ни казват за тяхната връзка толкоз по-нищо не разбирам от туй това тяхното.

# 153
Ммм, Рихо е много готина и се държи повече от добре с малката. Историята с шефа ми е интересна, след като миналата седмица се разбра, че са били заедно в продължение на 3 години и дори са говорели за брак.
А за Кики... Ами, самата актриса, Нана Мори, е на 19 г., а героинята ѝ е на 21. Поведението ѝ е оправдано. Действа, говори и мисли точно за годините си.
На Дайфуку не му е скучно с всички тези герои около него. Никак дори. "Китайката" (актрисата е японка, но героинята е такава) е сладурка. Нея я виждам с младия колега от магазина.
Днес ще ги гледам. Стана ми интересен този сериал след трети епизод, а и мисля, че ще го завършат много добре, по японски, въпреки че началото за мен беше трагично.
Японското взе превес, слава богу, останалото е съвременно ром-че.

Вчера пропуснах да ти споделя една новина.
Каме се завръща на малък екран от януари 2021 г. Криминален сериал, а той детектив.
Неговото наказание се оказа кратко, но и той не е спал с непълнолетна, като Ямапи. Неговото провинение беше само, че е бил в бар с непълнолетни. След това се е прибрал у дома, докато Ямапи..., знаем.

Ще го гледам, защото Каме не е снимал сериал от 2018 г. След Final Cut, където го гледахме заедно, нямаше нищо с него.

А относно Ямапи. В края на октомври той прекрати договора с компанията си Джони Джимушо (казват, че е по "взаимно съгласие", като при развод, хаха) и избяга чак в Канада.
Снима холивудски филм, така написаха онзи ден в японската преса.
В Япония за него май всичко вече е свършено след скандала и е взел друго решение за живота и кариерата си, а именно - далеч от островите.
Ще видим с какво ще ни изненада.

# 154
Видях въпроса на сикрет, но не мога да се сетя за кой сериал става на въпрос. От по-новите или от по-старите е? Сигурно ли е, че е корейски?

сикрет, дали в хисторито си няма да откриеш какво си гледала?

# 155
  • Сливен
Здравейте.Преди малко видях,че в темата "търся филм..",са успели да решат "проблема" ми. Grinning Wink

# 156
  • MJF
Blush като прочетох няколко пъти описанието на търсеното заглавие вчера се сетих за бая заглавия на кор-фронта  отговарящо на едно, две, три неща от описаното но нито един отговарящ на цялото описание. Ей на и този дето Рос се сети баш  с таекуондо - Fight For My Way (2017) и аз съм го гледала. Въобще любипитно кое ще се окаже туй заглавие Thinking

Виж го ти Ямапи какъв "канадец" се извъди. Мда, Каме последно във Final Cut, даже помня че гледането ми на това заглавие имаше някакъв "технически" момент.

35sai no Shojo 6 Така, така , без "розови очила" продължаваме в това заглавие. Героите вече масово почнаха да говорят "без украси". Вкл. таткото и сестрата на Нозоми.
Скрит текст:
Тези двамата са нещо като наш Мисаки от другото заглавие. Трудно се примиряват/приемат факт. Мнооого трудно. Еле пък да си го признаят. Даже от превюто виждам че Манами най-трудно "ще се предаде" и ще се успокои. Гооооолеми мъки както е и логично при такава ситуация в реалността. Гооолеми проблеми за семейство сполетяно от такъв казус като този на Нозоми. Предвид че това не са слава богу много случаи в една държава виждам , че и тук до сега не се споменава за никаква социална програма и психологическа помощ пак по програма за тези хора. За голяма жалост. Сами да решават тези всички свои психологически най-вече проблеми.

Аххха, ето намерило се е търсеното заглавие. сикрет , да беше го пуснала и тук да видим Smile. Някои от нас начело с мен сме мързеливи но любопитни Wink

# 157
  • Сливен
Оказа се,че е ето този филм- Are You Human Too . Simple Smile

# 158
Аз за него се сетих, като прочетох бодигард и папарашки снимки, но пък не споменаваш нищо за робот, а той е отличителната черта на сериала и с неговата история започва драмата, та едва ли би го пропуснала. За това реших, че не е този сериал.

# 159
  • Сливен
Въобще не се сетих за робота. Grinning

# 160
  • MJF
Smile аз пък за таекуондо, чистене и ГГ не виждам в това описание -Are You Human? а виждам цяла Кома и Робот. Mr. Green
Както и да , приключи тоз ребус. Но за пореден път доказателство каква "манджа с грозде" са голяма част от кор-сериалите. Какъв е жанра на това заглавие въобще?! Wink
сикрет , още заглавия на далекоизточния фронт трябва да гледаш, ето още не си им схванала добре тънкостите WinkSmile

# 161
Тъкмо Ямапи ще се пласира за квотите в Холивуд.Расово многообразие трябвало да има. С омразата на хотелите спрямо Airbnb си е направо за номинация за Оскар. Joy

Forbidden Dream
Толкова отдавна не съм гледала корейско и историческо.
Филмът е  вдъхновен от реални събития и разказва историята за крал Седжонг II.Неговата история е разказана  в Jang Young Shil. Конфликът с Китай относно корейската писменост е разгледани в Deep Rooted Tree.
Ако не сте ги гледа ли и историята ви е интересна,но 20+ епизода ви се виждат много - става.
Взаимно уважение,стремеж към иновации,лоялност,но и предателство и неразбиране са в основата на филма.
Не бих го гледала пак.На мен ми дойде малко тегав и мрачен.

Всъщност исках да гледам режисьорският дебют на Blue Lan -A Fool in Love, Love Like a Fool,но не можах да го намеря със субтитри.
Трейлър - изглежда забавен, приказен и романтичен

Шош и жанра му ще е "манджа с грозде" - дават го Comedy, Romance, Drama, Sci-Fi, Fantasy Astonished

# 162
  • MJF
Eй на, с какво може да ни изненада Ямапи. Като нищо с Оскар. Колко му е!
Абе в описанието на жанровете само мен ме няма Wink.

MIU404 7 изгледани серии. Браво на сценариста за казусите. До тук забавно-сериозно но нещо подозирам че ме чака повече драма и напрежение до края. Тоз мелон пан бус да не остане единствения "светъл лъч" Thinking. Заставам на щрек и за всеки случай ще си примъкна стола. Рос?

# 163
Чакай, че гледам Дайфуку епизод 5, а Макото в днешния епизод е меча меча кавай Heart. Голям сладур.
После ще пиша, като свърши.
Шефът е такова дърво, че ме кара да се смея с глас, хаха.

# 164
  • България
Аз изгледах два китайски не фентъзи сериала, единият набързо, другият нормално и сега се наслаждавам на
Love and Redemption (2020).

Общи условия

Активация на акаунт