Магията на изтока - тема 63

• 23 873
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • MJF
И дането изгледа Дайфуку Smile. Мен само таралежа и второстепенните герои ме задържаха в това заглавие до края Smiley.
Томоя го е застигнало моето пожелание. Чак до моята голяма приятелка Наоко Огигами стигнал. А тя след дългото мълчание готова и на големия и на малкия екран с по нещо. Аз доволна. Чакам.

Смятам да дам шанс на Cheat On Me If You Can . Щом на кор-фронта са издържали до 10-и пак е нещо Wink Mr. Green . Постера нещо ми вдъхва доверие, надушвам черна комедия на целия фон "манджа с грозде" изброени в жанр.

Още не съм видяла епизода от ветеринаря Сатоши. Мотая се. Току виж  моята приятелка филипинката "изплюла" още един епизод през това време Wink

От толкоз работа със снегорина ме е налегнал нещо мързел Thinking

дането, ти Томоя в Наги гледа ли го?

# 661
  • DE
Вярно бе женкаря от Наги Heart помня, че там бяхме единодушни да ги изрита и двамата ухажори Smiling Imp

# 662
  • MJF
Blush забравила съм че си го гледала. Ахам, точно, Наги и на двамата. Там с  героя на Томоя ме веселеше и бармана . На този Такеда така да му бе паснал образа , че просто се hahaha с него. Все забравям да го проверя има ли нещо и друго като за мен с него. Мда.

# 663
  • DE
Ох, с глас се смея. Гледам по Хистори - "Северна Корея: Зловещи тайни" и коментират как по границата Южна Корея пуска на Северна Корея кпоп да ги демотивира и дават откъс от БББ на ББ Sweat Smile

Идеална за целта Heart Eyes

# 664
Здравейте, отдавна не съм се включвала,но не ми.остава грам време за гледане.И докато детето спи гледах меча на дракона с Джеки Чан.Изобщо не ме грабна филма,Джеки в друга светлина,много кървави сцени.Тези дни друг филм с него ще гледам пък да видиме.

# 665
  • MJF
Да отчета "текущия " ми яп-сериален фронт. 
Toshi no Sakon 6.
Скрит текст:
Така и предполагах. Добре че въобще не съм с голямата кошница в това заглавие. Втори братовчед на ГГ се облича като жена, настани се у ГГ и съпруга ѝ, държи се като абсолютен тийн, даже двоен, подмята и дразни младото семейство, .... ГГ напусна семейството..... направо не кор. а все едно тай-заглавие Mr. Green
Училищна драма. Не повече. Да не ми се обиждат.

Shitteru Waifu 4
Скрит текст:
Върви сносно историята. Признавам че се забавлявам най - вече с Лемона, такъв на фона на ролята му в Remolove. Главния герой ми е доста неприятен. А създал цели 2 деца ooooh!. Чист егоистичен инфантил, по учебник направо.

Ветеринаря Сатоши  7 .
Скрит текст:
Предвид че съм наясно с финала, гледам сеира сега от творческия екип Grinning. Сега пък картини и неврология. Нямат край залитанията на сценаристите в този жанр на далекоизточния фронт. Далееече са от стегнати кримита. Да не ми се обиждат.
Липсващия още липсва ooooh! Mr. Green

# 666
Дане,от април 2020г. е забранено и наказуемо да се пуска музика и флаерите с нецензурирана информация.
Все пак Мун Дже Ин (сегашния президент на ЮК) е с политика за по-тесни връзки с Китай и СК.След среща между двамата лидери на СК и ЮК  е забранена всякаква пропаганда от страна на Южна Корея към съседката им.

The Antique
Кинематографията е страхотна.Нежен,романтичен и донякъде болезнен филм. Носи меланхолични усещания и има много цитати от японската литература.
Двете истории бяха добре разгърнати,както и не беше досадно минаването в миналото и връщането отново  тук и сега.
След финалните надписи се чудиш - защо не се обадиха в полицията?Защо? Scream
Обаче толкова ми хареса,че реших да видя и сериала.

Гледах и TAKERU NO PLAN DRIVE в youtube,защото имах нужда от още малко Такеру. Все още не ми е достатъчно и искам още. Blush

# 667
  • DE
Не съм запозната с политиката, филма бе от 2019 и ми стана много смешно. Те и без това гледат нелегално кдрами, та си я имат пропагандата от юга.

Гледах вчера "Gourmet Detective Goro Akechi" не препоръчвам. Някога много гледах криминални като любим ми бе  "Престъпни намерения" но явно съм се преситила та японския не можах да го изтърпя. Как въобще им хрумна да набутат в един филм страхотни ястия и кървави сцени на убийства, едва издържах няколко епизода и превъртях последния да видя как свършва. Уж веселяшко и забавно и в следващия момент ти смразяват кръвта с разфасоване на труп Scream

# 668
  • MJF
Мммм взимам под внимание тоз The Antique. Гледа ми се качествена кинематография.

# 669
Дане,нямате новини от Азия,защото не живеете в Азия.

Шош,гледах го онлаин тук.

# 670
  • MJF
Tuon Hug от мен мързела. Че и на "'моя" ресурс.

Пак добре за ориентацията на тоз президент към сродните и околните. Аз  южнокорейците ги проследявам покрай фигурното какви ги творят/мъдрят покрай днешната епидемична ситуация. Какафония и при тях като на повечето места Tired

# 671
Missing: The Other Side
Smiley
Отдавна не бях гледала нещо корейско,което да ми хареса от началото до края.Дори след заветния епизод 6 стана още по-интересно.Могат. Сезон 2,кога?Оставиха са вратичка.
Успяха да задържат темпото и интереса през цялото време. Отначало не бях сигурна как ще се развие,но съчетават криминалната нишка с емоционалната,без те да си пречат една на друга.Двете бяха в учудваща симбиоза.Не задълбаваха с полицията (като институция).Показаха различни взаимоотношения свързана с майчината и бащината любов, любовта между двама души,предателството,дори историческа несправедливост.Истинска емоционална въртележка.Имаше сълзи от радост и от мъка.
Ще ми липсва Томас. Cry
Няма да давам спойлери,защото трябва да се гледа без такива,макар,че в един момент зрителят е наясно кой и защо.Не е направено сложно или да те изненада чак толкова много.
Феновете на Гоблин ще чуят нещо познато в епизод 5.

# 672
Изгледах Авангард.Лек филм,с много компютър.Ако не е с Джеки Чан не знам дали бих го гледала.Можеби заради младите актьори.Джеки  им дава предимство в каскадите.Все пак не е първа младост.

# 673
  • MJF
The Antique  / Biblia Koshodo no Jiken Techou изгледан.
Доволна. Хареса ми. Браво на творческия екип как разказа тази история. Мда, съгласна напълно с Tuon за настроенията от филма и кинематографията. В самото начало вярно разпознах Камакура. Помня как щателно гледах клипчета за тамошната железница назад във времето. Въпреки моето не долюбване на разкази "напред-назад" тук нямам забележка. Нито ме объркаха с това а и го разказаха с меланхоличен чар. Така да го кажа. Мда.
В каста все симпатични и познати ми муцуни, много сполучливи в своите роли. За това още едно браво.
Въпреки меланхолията една усмихната ведрост остана финално у мен.
Tuon, ако се бяхме обадили на полицията отиде ни атмосферата от филма и ще настане житейската проза. Щеше "да иде" цялата магия на разказа и да ме полее студен душ като зрител Wink Smile
Симпатичен - така остава този филм за мен. Мда.

# 674
Шош и ти си права,че филма няма да е това, ако беше ако бяха се обадили на полицията,но пък това е най-логичното нещо,а не да бягат из целия град.
Хубав е филма,аз и сериала почнах.

Такеру и котки.
Гледах,ама е много скучно.Двама човека (Такеру и онзи,който участваше като влогър в Ajin и който действително е влогар) сглобяват замък за котки за 3 часа. Такеру за първи път използваше винтроверт.Това обаче не е толкова важно.Котките са разкошни.Искам да ги гушкам и мачкам.

Heart Eyes
Скрит текст:

И котките на Текеру,които отглежда в дома на родителите си.То и аз така мога Joy
Скрит текст:
Авно ще трябва да гледам нещо дълго с него.

Общи условия

Активация на акаунт