🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 932
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много ще е забавно, ако под маските се крият не съвсем известни лица. И след свалянето на маските, всички ще продължим да се чудим кои са. Simple Smile

# 136
Известни също е относително понятие. Някои лица са много известни чрез определени телевизии/медии, а пък не всички да речем, следим дадената медия. Или пък формати. Но това не пречи да ги популяризират и по такъв начин.

# 137
Много ме съмнява да ставя въпрос за брат и сестра. Уликата за Плашилото беше нещо от сорта на “най-голямата радост за него идва в началото на 20 век... двойно щастие”. Дали са близнаци не е ясно, но не мога да си представя да е нещо друго, освен деца.

# 138
Според е напълно възможно да е подвеждащо и да става дума за нещо различно от деца.

# 139
Тази година уликите са толкова подхлъзващи, че би могло да значи какво ли не. Но пък така остава място за повече въображение.
Оставам си и аз фен на Баба Яга, ама тази Хищница ми е прелюбопитна коя ще излезе. Дано не е само непознато за мен лице.

# 140
Друг вариант е да е станал тогава чичо/вуйчо. Продължавам да смятам, че Плашилото всъщност е актьор, който много добре умее да се прикрива, да си променя гласа както си поиска и да ни заблуждава както си иска. Гласът и изборът на песни според мен са ключкът към неговото разпознаване.

# 141
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Аз си мисля, че Плашилото е някой музикант от група, другият ми вариант е Владо Михайлов. И за да избегнем въпросите и обясненията колко е неизвестен - бивш вокалист на групите Сафо и Сленг, представи България на Евровизия 2018 като част от Екуинокс, пее в операта, участва в сериала Братя.

# 142
  • Русе
Обаче Влади Михайлов не е много висок / да не кажа нисък по моите критерии/, а Плашилото изглежда високо.

Аз съм фен на Булката /костюмът много ми харесва/ и Баба Яга.

# 143
Не мисля, че Плашилото е професионален певец. Нито една песен дотук не му се получи на повече от 50%. Нито пък мисля, че нарочно пее фалшиво, за да ни заблуди. Певците са доста горделиви в това отношение и репутацията им е по-важна от предаването.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 15:41 от Lilly_85

# 144
На мен и Плашилото, и Баба Яга ми приличат на актьори.

# 145
  • Далечният изток
Пошегувах се за Кремена,естествено.Очаквам в събота уликата за Плашилото.Ако съм права,ще трябва да изкарат колело на сцената : )
Аз пък си твърдя, и то отдавна, че бебето е Кремена... И хич не на шега. Перлите съвсем ме убедиха, че е тя. На повечето снимки из нета е с перли.

# 146
  • Испания

Клинкни на снимката! Пиша го, защото видях вчера, че някой не разбра, че снимката на Стефан е линк.

# 147
Много интересно предаване, любимо ми стана. Много интересни маски , много ме стана яд, когато Борис Солтарийски отпадна, невероятен е. Любимата ми маска е - Бебето. Много забавно, много. Все пак да не забравяме това не е Х-фактор,  не ме интересуват певческите умения на участниците. Ще гласувам за Бебето, май е Криско, първоначално си мислех,че е Рачков, но май не е той. Хищницата ми е много мистериозна, нямам идея коя е. Костюмът на булката е прекрасен, там е Невена Цонева, уникална е .И да не забравя да коментирам Славин Славчев от миналата седмица, когато беше скрит под маската на Гарванът, как може да е толкова уникален, за мен това беше най-доброто изпълнение този сезон. Българите трябва да сме горди, че имаме талант като него. Адмирации!

# 148
Аз също не се шегувам с предположението си за Плашилото, че е Калин Врачански. Във второто изпълнение се чу истинският му глас в опита си да звучи коренно различно.

# 149
Колкото до Плашилото, според мен там се крие Дони, гласът му е същия.

Общи условия

Активация на акаунт