🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 988
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • В страната на мечтите.
Спокойно можеше да е 2 часа, с рекламите 2 и половина.
Американците пък с техните 40 минути, доста динамично, но докато се опомни човек и вече свалили маската.

Румънците започнаха шоуто тази есен, има някоя друга хубава маски, но и там много говорят, а песните по 1 минута.

Може ли да ми изпратиш линк към румънската версия?

Аз не знам защо, но докато гледах последния епизод си помислих, че може бебето да е Наум Шопов. Може би заради тренировките и протеина, но изобщо нямам идея дали може да пее.

# 181
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
"Благодаря", че ми каза. Вече няма смисъл да гледам останалите епизоди.
Шоуто е за това кой се крие под маските, не в каква последователност ги свалят. А в руското реално първите епизоди са най-забавни, после настроението спадаше все повече и повече...

Давам ти към канала им в тубата, аз там зяпам ЦЪК

# 182
  • В страната на мечтите.
Някой беше коментирал, ако не се бъркам, че в румънския формат всички са без маски и няма дистанция в публиката. Сега започнах да го гледам и отдолу има надпис, когато излиза водещият, че формата е заснет преди пандемията от ковид-19 в Румъния.

# 183
  • Варна
Според мен е абсурдно Хищницата да е Луна. Луна е толкова некоординирана, че си представям, ако замахне с камшика какви поразии може да сътвори.
И за мен е абсурдно да е Луна. Луна доказа в Като две капки вода, че не може да имитира, във всяко изпълнение си личеше нейния глас, не напразно беше все към последните места. А и според мен тялото на хищницата не е на 50 годишна.

# 184
Пълен абсурд да е Луна, тя нито може да пее, нито да имитира, нито пък да си седи на задните части 3 месеца без да раздрънка наляво и надясно, че е тя.

За Хищницата обаче ми е трудно да преценя на какви години е, костюмът е доста пристегнат на издайническите места, а и има жени на 50 и отгоре с много стегнато тяло.

# 185
А при Цитиридката даваха една моделка, дето щяла да пропява. Наскоро беше, някой ако се сеща ...
Глория Петкова да не е? И тя има четири единици в датата на раждане,а пее доста добре.И аз мислих за нея,ама е родена в София,а бяха казали-далеч от жълтите павета .А от моделките и Катрин Вачева пее.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 06:16 от rainbow9020

# 186
Хищницата изглежда много пластична на сцената, независимо дали е заучено или не.       Може би затова Азис беше казал, че “това е една от нашите”, а дали е имитация на поведение или наистина ѝ идва “отвътре” - виждаме , че може да заблуждават успешно този сезон. (Пак се сещам за Поли Генова, която беше избрала да пее по такъв начин, че дори за малко се усъмних дали Очите не е мъж.) Но ако има можеща да пее танцьорка или плеймейтка, която не сме чували изобщо да пее, по глас естествено, че няма да разпознаем. Ако пък е певица- преправя гласа и пеенето, защото само последния път ми хареса изпълнението ѝ (но слушах в шумна среда, може би трябва да го чуя пак).

# 187
Спокойно можеше да е 2 часа, с рекламите 2 и половина.
Американците пък с техните 40 минути, доста динамично, но докато се опомни човек и вече свалили маската.

Румънците започнаха шоуто тази есен, има някоя друга хубава маски, но и там много говорят, а песните по 1 минута.

Аз не знам защо, но докато гледах последния епизод си помислих, че може бебето да е Наум Шопов. Може би заради тренировките и протеина, но изобщо нямам идея дали може да пее.
Едва ли е Наум Шопов,но аз все си мисля,че няма как да не вкарат някой от "Откраднат живот" или друг актуален сериал.Въпросът е кой и под коя маска .

# 188
Точно по тази причина предпложението за Джулия Бочева-Хищницата може да има основание, но фигурата нещо не ми прилича да е същата. Гласовете много ги променят, там вече се отказвам да гадая (освен очевидния при Макарона, и Невена Цонева- която разпознах като Булката).

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 08:51 от fenyx

# 189
Точно по тази причина предпложението за Джулия Бочева-Хищницата може да има основание, но фигурата нещо не ми прилича да е същата. Гласовете много ги променят, там вече се отказвам да гадая (освен очевидния при Макарона, и Невена Цонева- която разпознах като Булката).
Към Джулия водят доста улики,но и тя е родена в София.

# 190
Аз мисля, ще Дбжулия пее по добре от Хищницата. Хищницата е някоя като Луна или Мария Игнатова. С хубаво тяло и подпомогнат глас.

# 191
Освен пък, ако не е някоя пееща дама, която се прави, че не пее толкова добре ... или по-точно пее извън зоната на комфорт, с преправен глас.
Не я харесвам, честно, но ми е много интересна дамата под маската на Хищницата.
А за уликата- че не е родена в София, възможно ли е нещо друго да са имали предвид под “далече от жълтите павета”- просто да се отнася за краен квартал например?

# 192
Освен пък, ако не е някоя пееща дама, която се прави, че не пее толкова добре ... или по-точно пее извън зоната на комфорт, с преправен глас.
Не я харесвам, честно, но ми е много интересна дамата под маската на Хищницата.
А за уликата- че не е родена в София, възможно ли е нещо друго да са имали предвид под “далече от жълтите павета”- просто да се отнася за краен квартал например?
Ами убедих се,че всичко е възможно,така че,да,може.Сега зацепих,че доста далеч от жълтите павета е родена Християна Лоизу,ама с камшика не мога да си я представя : ).Но Златка Райкова мога.

# 193
Златка има ли 4 единици за нещо? С тази улика Бочева се връзваше, не гледам единицата в годината на раждане, защото може изобщо да не са я взели предвид сценаристите.

# 194
Олеле, Хищницата май е Мария Игнатова. Знам, че е в конкурентна телевизия, знам, че е зле с пеенето по принцип, но този тембър на гласа е нейният. В Капките се залавяше за имитациите и с танците не беше съвсем зле. Някой спомена, че цифрите 1663 са някакъв пощенски код в Холандия - тя е живяла и работила известно време там.

Общи условия

Активация на акаунт