🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Започнах да гледам руския формат. Ако някой иска, тук е първият епизод .

Критика на сезона: https://culturavrn.ru/cinematv/29732 Все едно чета в нашата тема.

Болшинството отзиви е положително.

Руският формат има специфични моменти: на участниците са задава повече от един въпрос, гласуват зрителите в залата и панелът /разбира се, предването е на запис/ коя маска искат да падне, по време на изпълнението се чуват не само веднъж, два пъти коментарите на панела.

И така. Публиката и панелът гласува три пъти /става въпрос за първото предаване/. Участниците са 12. Гласуването е след всяка четворка. Събралият най-много процента е номиниран за сваляне на маската. В края от тримата номинирани след ново гласуване /този път кой от тримата да се спаси/ един се спасява. Остават двама. Този път само панелът казва кой иска да свали маската.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:49 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 166
Според мен Бебето е някой роднина на Халваджиян, а Хищницата Луна. Гласът й е разкрасен, нормално за това шоу
За Златния е възможно да е Стефан Галкин, предвид участието на Дара Екимова, явно дават поле на всякакви напористи обичайни лица.

# 167
Eй, най-сетне да кажа че не ми харесват маските в друга държава. Нито една. Дори Мороженоето не. Хареса ми песента на Хамелеона, те пък баш него отсвириха.

# 168
  • Испания
На мен ми харесаха маските на Облака и Хамелеона. От панелистите - наш Филипп и Тимур /на моменти Валерия/.

# 169
Според мен е абсурдно Хищницата да е Луна. Луна е толкова некоординирана, че си представям, ако замахне с камшика какви поразии може да сътвори.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 20:46 от jeniqa

# 170
Ама вие обиждате ли я сега Луната? Тя в Капките освен тЕло нищо друго не показа. А пък Хищната е сочна и все пак може да пее, в сравнение от другата.

# 171
За мен тази хищница не може да пее и това е. Колкото и да си преправя гласа. Но пък изобщо не е Луна. Изключено е да се съгласи да стои под маска и да не се вижда. На капките беше най-първа на седалките на всеки епизод, в никой друг сезон не е било така, само и само да я снимат постоянно и да е винаги в кадър.
Златният ми е или Угрински, или Иво Танев.

# 172
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
На мен Облака ми беше фаворита, макар да я неглижираха и да доработваха костюма й в движение. Айцето също беше супер.
От панелистите Регина беше най-нормална и без превземки, а и беше сладко как мъжа й е Пандата и й правеше серенади.
А това, че спечели Лъва си беше ясно, те го разпознаха и пробутваха от епизод едно.

# 173
Тогава е някоя като Луна. Не може да пее, но има страшно тяло.

# 174
  • Испания
А това, че спечели Лъва си беше ясно, те го разпознаха и пробутваха от епизод едно.

"Благодаря", че ми каза. Вече няма смисъл да гледам останалите епизоди.

# 175
Брех как искам и на мен да ми се даде някаква идея за тази червенушка ама все още ми е пълна пълна мъгла. Мисля за някакви опитващи се да пеят танцьорки и само за Ан-джи и Галя от Сатен се сещам.

# 176
Аз пък от последните постове нищо не разбрах. Явно си гледате някакво друго шоу.

# 177
А при Цитиридката даваха една моделка, дето щяла да пропява. Наскоро беше, някой ако се сеща ...

# 178
Как пък решихте, че Луна има страшно тяло- супер кльощава е , нетренирана , с луфт между краката. Далеч ми е от представите за перфектно тяло. Хищницата едва ли е от поп фолк бранша, защото няма силикон.

# 179
Има си добро тяло Луна, особено за 50-годишна.
Но си е напълно неадекватна и категорично не става за подобен формат.
Ако тя участваше, вероятно щяхме да го разберем още преди да “изпее” първата песен.
Отделно, че едва ли съществува компютърен ефект, който да прикрие фалшивото ѝ грачене. 😂

Общи условия

Активация на акаунт