🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Дано сега, като ги слеят, е по-интересно и без излишни пълнежи наистина.

# 286
  • София
Много интересно какво ще се случи, ако някой от участниците под маските се окаже под карантина. Реално той не може да присъства в студиото на живо. Вероятността някой да е под карантина никак не е малка...

# 287
  • София
И аз съм се чудила... Вероятно ще излъчат изпълнението от дома му, не виждам друг вариант, особено сега, когато всички пеят всяка седмица.

# 288
  • Испания
Мисля, че ще сменят участника с друг.

# 289
Да им пожелаем да не се налага да мислят в шоуто върху такъв въпрос. Както и на всички да сме здрави 🤞🏻🙏🏻.

Снощи мярнах Глория и Симона по 7/8 тв, за момент ми хрумна абсурдната идея може ли Симона да е Хищницата, но ми се стори твърде напълняла за този костюм.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:15 от fenyx

# 290
А то пък това остана сега, тепърва да се чудим на някой нов.

# 291
  • София
Аз мисля, че по-скоро би излязъл от състезанието, отколкото да го сменят с друг.

# 292
Покрай историята с Гала и аз се зачудих за такъв евентуален казус, дано не се случва наистина, но шансът хич не е малък.
А пък, ако обявяват, че някой е възпрепятстван и не може да се появи, пее от вкъщи и т.н., вероятността да бъде разкрит е много голяма.

# 293
Струва ми се възможно карантинираният да запише песента, а някой друг да е под маската в рамките на 2 предавания. В случай на отпадане, да се излъчи сваляне на маска от дома му.

# 294
За да пуснат на екран предаването, предполагам, са обмислили всякакви ситуации.

# 295
Аз си представям следното - един от участниците е под карантина, но това се пази в дълбока тайна и не се съобщава никъде, дори не става ясно кой е той. После всички участници пеят от дома си, победителите в битките си изключват камерите на телефоните си/таблетите си/компютрите си, а останалите остават с включени до отпадането на поредния участник и той от вкъщи си сваля маската. Но все пак нека не мислим за такива варианти и дано се размине на всички.
Аз да питам - има ли определени движения на участник/учасници, които ви дразнят?

# 296
Мен ме дразни начинът, по който Златният си клати главата, раменете и дупето. Най-вече поради факта, че това му е единственото танцувално движение. Останалите не ме дразнят.

# 297
Баба Яга ме дразни с тези разкикерчени крака.
От предния сезон ме дразнеше Гарванът с поклащането си.

# 298
Сега не - но предния сезон това попипване на клюна на Гарвана нещо не ми харесваше.

# 299
Мене ме дразни некоординираното замахване с камшика на Хищницата. Смешно е чак, все не може да нацели как става.

Общи условия

Активация на акаунт