🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Палячи е Теди Кацарова. Нагръдникът, който показа като улика, е на нейното йорки.

# 271
За Дони стана ясно, че е роден в София, т.е. отпада за Плашилото. Имаше предположения и за Калин Сърменов, но и той е роден в столицата, на външен вид е доста по-висок и широк в талията от човека под маската, освен това е и професионален певец. Много би се вписал в шоуто, но абсурд да е под някоя от маските.
Дано в събота няма редовно прекъсване за реклами и впускане в излишни приказки за пълнеж, а оставят повече време за уликите на участниците и тяхната изява. Май е по-добре да се придържат към предметните улики, защото с тези въпроси само ги провокират да дават безумни отговори, макар че Златният хубаво се подигра с панела с тези домашно приготвени колбаси. Следващият път сигурно ще донесе дамаджана и ще обясни, че в нея съхранява домашната ракия.

# 272
  • Испания
Ell___, последователните постове са забранени.

# 273
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Абе Стефчо на Гала си стана известен. Покрай На кафе и Вип Брадър много хора го познават. Не знам , нещо постоянно сетя ли се за Златният се сещам за него. А и там с Дороти, която става рано и никога не се успива и че има приятел, който пее, той е близък много с Папи Ханс и Атанас Колев.
Това бяха уликите на Плашилото, не на Златния

# 274
Имам две предположения за хищницата,едното е Емануела,но за нея не знам дали е печелила конкурс за красота,другото е Камелия,за нея четох,че е печелила конкурси за красота.
Образа на хищницата и на макарона са ми най-интересни.

# 275
И двете имат големи силиконови бюстове. Хищницата е с малък и естествен.

# 276
  • където ми харесва
И двете имат големи силиконови бюстове. Хищницата е с малък и естествен.
Не съм съгласна с теб. Според мен, бюста не е малък, но костюма умело го крие.

# 277
За Емануела не знам, но Камелия със сигурност не е толкова трътлеста и ниска, колкото Хищницата.

# 278
  • Варна
Бюстът на хищницата си е съвсем нормален, просто е пристегнат. Костюмът и доста лъже относно пропорции.
Камелия е със специфичен глас, абсурдно е да е Хищницата.Simple Smile
При изпълнението на dance monkey, хищницата завърши в Малина стил, но предполагам го направи само защото това беше предположение на Азис.Simple Smile

# 279
Ваня Щерева е много висока и едра (според мен е някъде 80-90кг) така, че не мисля, че е под някоя маска.

Не мисля, че Хищницата е "трътлеста". Ниска е, определено и както не веднъж се отбеляза мисля, че костюма е доста подплатен така, че да заблуждава за реалните размери....

# 280
Факт. Примерно от костюма на Баба Яга нищо не се вижда с изключение на едни космати крака.

# 281
А смятате ли, че може в костюма на Хищницата да бъде Милена Маркова - Маца? Гледайте изпълненията й в Капките, тялото, също като нейното, също така Хищницата потвърди, че е била в като две капки вода, да това  е малко подвеждащо, много са били на сцената и като гости , но пак е нещо...

# 282
Аз смятам, че може да е Маца.

# 283
А смятате ли, че може в костюма на Хищницата да бъде Милена Маркова - Маца? Гледайте изпълненията й в Капките, тялото, също като нейното, също така Хищницата потвърди, че е била в като две капки вода, да това  е малко подвеждащо, много са били на сцената и като гости , но пак е нещо...

Според мен не е Маца, различни са им фигурките:

Скрит текст:

# 284
  • София
Благодаря за темата със закъснение.
Ваня Щерева чак 90 кг не бих казала, че е. Стефан въобще не смятам, че участва, но в момента така или иначе трябва да е под карантина.

Общи условия

Активация на акаунт