🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 26 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Не знам, сторитата ѝ също са от Ню Йорк. Нищо не пречи да са стари кадри де, но ме съмнява чак толкова зор да си дава, а и както казах не ми се връзва с Хищницата. Уликите съвпадат, но тялото... Не мисля.

# 256
  • Испания
Ще се повторя, но след като в костюма на фината Роза се оказа Жана, вече нищо не би ме учудило.

# 257
  • Варна
Ееее, вие нали не мислите, че Гала ще се прави на болна и цял екип ще е карантиниран заради някакво си шоу? Това е абсурдно даже да се мисли, камо ли да се твърди. И то точно в тази ситуация.

# 258
Е, тя Гала ако е болна, би следвало и Стефчо да е карантиниран.

# 259
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А като стана дума за Слави, Нели Петкова и Деси Добрева отпаднаха ли като предположения.

# 260
Е, тя Гала ако е болна, би следвало и Стефчо да е карантиниран.
То не пречи друг да е под маската и да пее на запис.
Но да, ако е така, ще е голяма излагация на продукцията.

# 261
Нели Петкова не е ли бременна в момента? Деси Добрева пък е със своя специфична бленда, типична за народната музика, не съвпада с профила на нито една маска.
Стефан Николов не вярвам да вкарат в някоя от редовните маски. Все пак доста хора ще го гледат като гръмнати и ще се чудят кой е. Аз ако не знаех, че е мъжът на Гала, никога нямаше да се сетя кой е и с какво се занимава. Не гледам нито Vip Brother, нито На Кафе.

# 262
Деси Добрева да е коя? Тя е такава умряла риба и дърво, а и с типична бленда, че не виждам под коя маска може да се крие.

# 263
Много ми се иска да видя Николай Урумов от някой костюм ама надали, иначе той има какво да покаже.

# 264
Нели Петкова не е ли бременна в момента? Деси Добрева пък е със своя специфична бленда, типична за народната музика, не съвпада с профила на нито една маска.
Нели Петкова май не е потвърдила дали е бременна или не, информацията беше пусната от клюкарките сайтове, защото изглеждала все едно има малко коремче. При всички положения Борис, Невена и Нели накуп ще ни дойдат малко в повече.

# 265
Нели Петкова също е с много специфичен глас, който не се чува там.

# 266
А Ваня Щерева знаете ли как изглежда сега? Видях снимките и в Инстаграм -нищо общо с предишната и визия.Само дето уликите не мога да свържа с нея.

# 267
Е те нейните май не били много реални Wink

# 268
Стефан Николов не вярвам да вкарат в някоя от редовните маски. Все пак доста хора ще го гледат като гръмнати и ще се чудят кой е. Аз ако не знаех, че е мъжът на Гала, никога нямаше да се сетя кой е и с какво се занимава. Не гледам нито Vip Brother, нито На Кафе.
Абе Стефчо на Гала си стана известен. Покрай На кафе и Вип Брадър много хора го познават. А и там с Дороти, която става рано и никога не се успива и че има приятел, който пее, той е близък много с Папи Ханс и Атанас Колев.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 21:22 от Ell___

# 269
Булката - Невена Цонева (сигурна съм)
Макаронът - Десислава (сигурна съм)
Хищницата - Златка Райкова или Милена Маркова - Маца (не съм сигурна)
Палячи - Люси Дяковска или Теди Кацарова (сигурна съм, че една от двете)
Златният - Стефан Николов ( не съм много сигурна)
Бебето - Криско (сигурна съм)
Баба Яга - Башар Рахал , често ми минава през главата и поп фолк певецът Константин, но не мисля, че съм на прав път тук.
Плашилото - Станимир Гъмов, Дони или Евгени Минчев.Стефан Николов за мен влиза и в категория заподозрени  за Плашилото, както споменах и за Златния също.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 21:30 от Ell___

Общи условия

Активация на акаунт