🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Реших да се разтърся за някой еко, че другата алтернатива е прахосмукачката. Та попаднах на Добрин, победителя от Игри на волята. Занимавал се и с акробатика. Това за Златното .. само си наслагвам нещо си, ама едва ли.
Другият, който ми се мярка като еко пък е Лео Ди Каприо, ама още по едва ли.
А Угрински как се вписва в "обикалял света и обича топлите страни да ходи гол"?

# 331
Не смятам, че ще ѝ позволят на Пеевска да участва, още по-малко да размята камшици по кожен корсет.

# 332
Реших да се разтърся за някой еко, че другата алтернатива е прахосмукачката. Та попаднах на Добрин, победителя от Игри на волята. Занимавал се и с акробатика. Това за Златното .. само си наслагвам нещо си, ама едва ли.
Другият, който ми се мярка като еко пък е Лео Ди Каприо, ама още по едва ли.
А Угрински как се вписва в "обикалял света и обича топлите страни да ходи гол"?
Хареса ми това за Леонардо Ди Каприо.Вързва се с алъш-вериша -нали си беше купил остров,сигурно вече го е застроил със заведения и хотели : ) .Ако е така обаче,отпада като предположение,защото Златния нямал заведение : ).Язък,щях да се изкефя.

# 333
  • Варна
Влади Въргала споменаван ли е като възможен заподозрян за Златния. Някои улики се връзват като напр., че като дете е тренирал борба, футбол ( на Герена), фехтовка. Разведен, понастоящем с нова любов. Има един негов лаф " аз копах, друг обра златото", това по повод взаимоотношенията с Ку- куто навремето. Изнася представления в чужбина, нали се казва, че Златният обикалял света. Алъш- вериш почти идентично звучи на Шменти- капели.

Не зная обаче дали обича да ходи гол и дали е еко ориентиран, макар че е работил като градинар на Синеморец, Поморие. ( трябва да проверя къде точно е практикувал градинарството).Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:01 от floren

# 334
  • DE
Имаше един музикант Гюров май се казваше, гледах го в "Черешката" еко ориентиран, може да е той Thinking

# 335
Добра идея за Въргала.За Златния между другото навързах някои от уликите с Деян Донков и представленията,в които участва.Между другото,бил нудист ( обича да ходи гол),държеше Шекспир в ръка -играе в "Хамлет",пълната лудница -играе в "Полет над кукувиче гнездо",за еко-градинката-играе във "Вишнева градина",а също прочетох на няколко места,че купува само екологично чисти продукти.Само алъш-вериша ми липсва.

# 336
  • España
Имаше един музикант Гюров май се казваше, гледах го в "Черешката" еко ориентиран, може да е той Thinking
Васо Гюров ли ? Навремето с Милена и групата му “Ревю” направиха емблематичните хитове “Ала-Бала”; “Директор на водопад”....
Не ми се вярва да участва тук, но аз и за Милена не вярвах....

# 337
Деян Донков е по-висок от Геро, а Златният не е. Сега като се замисля Влади Въргала никак не е лошо предположение, но с този глас не мога да го свържа по никакъв начин.
Понеже Плашилото е набеден за музикант - кой професионален музикант е достатъчно популярен, за да е в такова предаване? За височина и телосложение не говорим, защото този костюм е доста подвеждащ. Струва ми се, че това тяло е тренирано и има мускулести ръце.

# 338
А дали Хищницата може да е Славена Вътова ?Wink

# 339
Влади Въргала споменаван ли е като възможен заподозрян за Златния. Някои улики се връзват като напр., че като дете е тренирал борба, футбол ( на Герена), Фехтовка. Разведен понастоящем с нова любов. Има един негов лаф " аз копах, друг обра златото", то по повод взаимоотношенията с Ку- куто навремето. Изнася представления в чужбина, нали се казва, че Златният обикалял света. Алъш- вериш почти идентично звучи на Шменти- капели.

Не зная обаче дали обича да ходи гол и дали е еко ориентиран, макар че е работил като градинар на Синеморец, Поморие. ( трябва да проверя къде точно е практикувал градинарството).Simple Smile
Аз го бях споменала в някоя от предишните теми. Хрумна ми заради ролята му, с коята стана известен - на Въргала, тоест далавераджията. Освен това участва в Биг Брадър - живял е с много хора. Имаше и едно негово интервю, в което казва, че е глупак, което пак е от уликите. За еко нещата обаче не знам.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 19:11 от Lilly_85

# 340
# 341
А ние всички сме сигурни, че Бебето е Криско, обаче на мен ми мине и през главата Рачков и Рафи.

# 342
  • София
Искрен Пецов също е нудист. Но не знам уликите дали съвпадат.

# 343
Искрен Пецов също е нудист. Но не знам уликите дали съвпадат.
Камен Воденичаров и Ники Кънчев също,ама лично на мен не ми се вързват с улики и глас.

# 344
Последният път Зуека спомена името на Искрен Пецов на майтап за предложение за Златото, не вярвам да е той. Какъв е проблемът Румен Угрински да обикаля света и да е нудист? Може да не го е оповестявал публично, то уликите са толкова замазани, да се чудиш коя посока да хванеш. Камен Воденичаров пък има специфична дрезгава бленда, която не може да се сбърка, чак толкова да се прави, че не може да пее... То всички от 7/8 ТВ не могат да участват - Борис Солтарийски, Невена Цонева, Гъмзата, сега и Камен. Поне Иво Сиромахов не се оказа под маската на Мозъка.

Общи условия

Активация на акаунт