🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 516
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Само на Булката изпълнението ми хареса, но тази песен е....слабост ❤️

# 601
Такааа... Булката я разкриха, но продължава, значи може би ще отпадне следващия път, а сега по същата логика- Десислава (Макарона).

# 602
Алекс почва да ме нервира като цикли на едно и също име толкова продължително. Първо упорито твърдеше, че Християна Луизу е Булката, като всички знаеха, че е Невена, сега повтаря Люси Дяковска за Палячи. Можеше поне преди предаването да провери - в момента Дяковска е в Германия. Теди си е и това е пределно ясно вече.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:15 от Lilly_85

# 603
Мда, ще си я гледаме Невенка и другата седмица. Дано поне Баба Яга запрати Бебето на елиминации и традицията продължи, искам да си сваля маската вече. Този Златен този път съвсем ме обърка, нищо общо с гласа на Румен Угрински, а Филип Биков ми е крайно непознат.

# 604
На мен Златният ми звучеше като или Ицо Хазарта или Папи Ханс, и на двамата ми напомняше по някакъв начин.

# 605
  • Варна
Клавдия я знам коя е, сестра й също. Мислила съм си за нея за Хищницата, помня и Стар академи и Ивайло Колев, с когото бяха гаджета, но и аз не мисля, че биха я поканили, тъй като никога не е била и поне малко известна. Говоря все пак да има поне някаква част от народа, която да я знае и веднага да се сеща за нея. То Теодора Цончева питат коя е, а е била във фактора не много отдавна, а Клавдия участваше през 2004 в предаването.

# 606
Филип Буков освен, че яко помпа мускули не виждам нещо от уликите да съвпада

# 607
Май наистина ще се окаже Папи Ханс, а движенията нарочно са толкова нелепи и английският развален. В Капките пееше по-хубаво. Доста добре се преструва.

# 608
Клавдия  я помня, но от Стар академи до днес не бях чувала нищо за нея

# 609
  • Испания
Май наистина ще се окаже Папи Ханс, а движенията нарочно са толкова нелепи и английският развален. В Капките пееше по-хубаво. Доста добре се преструва.

Нищо чудно да е той. Беше в Капките, има дует с Азис, в интервю отговаря, че се възхищава от него...

# 610
Баба Яга много палав 😃

# 611
  • София
Включвам се малко късно, набързо да си изкажа положението и аз 😂
Плашилото 100% чувах Калин Врачански днес.
Цецо Елвиса го познах веднага.
Булката и Макарона са ясни, ама пак ще си ги гледаме. Не ми е интересно така.
Клавдия и аз я помня, но се съмнявам да е тя.
Баба Яга защо така нагъна Зуека 😂

# 612
  • Mediterraneo
Той и Филип Буков е един известеееен!

# 613
  • Испания
Много искам Баба Яга да е Боби Турбото. Преди седмица почти не го питах дали е той. А той не отрече и смени темата.

Искам маските, които ми харесват, да се носят от приятни на мен личности.

# 614
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Бебето си е супер, фаворит ми е като маска HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт