🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 434
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Скрит текст:
Не следя особено нито предаването, нито темата, но ми стана любопитно за хищницата и се поразрових малко в нета, като проучих предположенията във фб. И тъй като тук не е споменавано това име, мисля, че е Ани Лозанова.
Никак не ми е известна на мен като творчество, явно е позната рок певица от преди 10 г.
Скрит текст:
И повече, но видях по снимки, че тренира много и има нещо доста характерно в ханша и стегнатите бедра. Освен това е издала първи албум през 2011 г., С 11 авторски песни, участвала еи в 'Хит минус едно'. Не съм проследявала всички улики, вие сте на ход:)

Отпреди 20 и повече години. Едва ли е тя.

# 76
Ани Лозанова не напусна ли страната отдавна? Иначе да, беше много запалена по фитнеса по едно време, после роди. Не знам дали поднови тренировките след това, но така или иначе изчезна от българската сцена.

# 77
Гласувах за първи сезон. Винаги първият е бил най-най.

# 78
На някой друг стори ли му се странен Вергов. Не следя всеки епизод и не знам как се е държал в предните предавания. С това фъфлене и заваляне....

Нищо му няма на Вергов.

Много любопитно. Този година в Португалия се излъчва и първи, и втори сезон. В първия сезон /през февруари/ печели Гарванът. Както у нас в първия сезон.

Този гарван ми прилича на коминочистач. 😆

Не мога да повярвам, но от всички показани досега, нашите костюми най-много ми харесаха.

Участието на Стефания беше трагично.

# 79
  • Испания
Скрит текст:
На някой друг стори ли му се странен Вергов. Не следя всеки епизод и не знам как се е държал в предните предавания. С това фъфлене и заваляне....

Нищо му няма на Вергов.

Много любопитно. Този година в Португалия се излъчва и първи, и втори сезон. В първия сезон /през февруари/ печели Гарванът. Както у нас в първия сезон.

Този гарван ми прилича на коминочистач. 😆

Не мога да повярвам, но от всички показани досега, нашите костюми най-много ми харесаха.

Скрит текст:
Участието на Стефания беше трагично.

Точно затова публикувам чуждите маски. За мен нашите са чудесни.

В "Здравей, България" след новините - Жоро Низамов.

# 80
  • София
Благодаря за темата!
Аз съм си за Баба Яга, но ми е много любопитно коя е Хищницата. Дано остане до финала. Гласувах за втори сезон.

# 81
как точно се гласува - 'за' оставане в шоуто или 'за' сваляне маската. Зрителите ли определят  (уж) кой да си тръгне?
Според мен те оставят неразпознаваемите маски, за да е по-интересно.

# 82
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ами, ако гледаме качество на изработката, материали и идеи, нашите никак не са най-хубави. Отделно, че доста елементи могат да се видят само на снимка. Есилка да донесе още 2 лампи.

Вергов винаги си е толкова неадекватен, колкото го харесвах преди, толкова сега не мога да го трая - превърнал се е в мърморещ чичак. Някой като Фънки му трябва на панела.

# 83
Направи ми впечатление испанскиат Гарван - като свали маската тази жена, която е Гарванът, беше добре гримирана, добре изглеждаща, дори и косата ѝ изглеждаше добре и ни най-малко изпотена. Убедена съм, че в тези маски има вентилация. Шапката на техния Гарван, така направена, позволява монтирането на устройство, което пжддържа нормална за дишане среда в тази маска, предполагам и в другите. Нашите участници изглеждат като сдъвкани и изплюти когато свалят маските! Милена беше като сварена!...

# 84
Милена каза, че са ѝ вкарвали чист въздух с някакво вентилаторче, но не е имало място от което да излиза мръсния... Тоест малко половинчата работа. Но да, всички с изключение на Есил изглеждаха покъртително след свалянето, може би защото нейната маска изглежда значително по-лека.

# 85
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Е, и в американското като свалят са като за Червения килим, но там е на запис.
Дори и нашите ги приготвят преди да свалят маската - гримират ги и ги фризират, колкото е възможно. Отделен въпрос е, че като нахлупят отново маските и всичко се сплесква.

# 86
  • Варна
Низамов си беше добре, даже беше с изправена суха коса.

Аз не разбирам нехаресването на нашите маски. Каквито и да са, са супер реалистични. Гарванът, Паунът, Лъвът, Розата, Ангелът, Баба Ви Яга и още много други за мен са си супер. Като гледам другите какви са.... Лъвовете особено, ми сори, нашият си е най-хубав за мен. Другите едни кичозни....

За Ани Лозанова се сещам, но надали можем да намерим актуални снимки в нета.

# 87
Ани Лозанова пее добре и на фигура го докарва според мен, но нали имаше улика, че е печелила конкурс за красота или нещо подобно Хищницата, а за Ани не намирам.

Била е гост в  сутрешното предаване на бтв през август тая година.

# 88
  • Варна
Може нещо с фитнеса свързано. Ан Джи мисля и тя има, Биляна Йотовска също.

# 89
Щом е била и тук през август тази година, е доста вероятно да е тя, макар че никак не е популярна. Аз съдя най-вече от фигурата - за мен това е много тренирано тяло, в ханша и горната част на бедрата си личи особено.

Общи условия

Активация на акаунт