🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания

Жоро Низамов зад маската на Мозъка

„Моят фаворит в „Маскираният певец“ е Хищницата. Костюмът й отива и образът е много интересен“, призна актьорът.

Мустакът му е умопомрачителен.

# 91
Което означава, че знае коя е.

# 92
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
По мои спомени Ани беше доста висока, но не мога да намеря инфо в нета.

# 93
Знаят се участниците, но повечето пак са от Маскираните - Очите, Светлината, Мозъкът, Баба Яга, Бебето, Плашилото, Макаронът, а вероятно и Хищницата.

# 94
  • Испания
Надявам се, че не са се сетили за противния Стефан във връзка с участието му под някоя маска.

# 95
  • София
Е, това е, да си мъж на жена си. Колко му е да са го набутали в някой костюм.

# 96
  • Испания
В събота

Гост-панелист

На сцената се завръща

# 97
В събота

Гост-панелист

На сцената се завръща

В такъв случай, предположението, че Хищницата е Яна Маринова отпада, тъй като ще е в панела.

# 98
Не вярвам да са набутали Стефан Николов под някоя от маските. Доста хора ще бъдат гръмнати, ако се покаже из някоя от тях (в случая Златния, другите не се вписват в неговия профил).

# 99
# 100
  • София
Ани Лозанова е много добро предположение. Слушала съм й албума - симфоник метал Simple Smile , и по пеене прилича на Хищницата, не само по структура на тялото. По памет имаше и някакви награди от конкурси за външен вид (подобно на Ан Джи от фитнеса). Гледала съм я на живи участия и не ми е правило впечатление да е много висока. Родена е в Берлин, далече от жълтите павета. Гущерите също ми се връзват. Остава само някой да се сети какво е 1663... Simple Smile

# 101
  • Испания
Някой спомена, че Екимова се снимала, гледайки дъщеря си. Сега попаднах на видеото.

https://www.facebook.com/1532440672/videos/10225158852228389/

Все едно пък не е знаела, че дъщеря ѝ участва, та случайно я снимат. То викове, то крясъци, то скачане. Пълен цирк!

# 102
Не вярвам да са набутали Стефан Николов под някоя от маските. Доста хора ще бъдат гръмнати, ако се покаже из някоя от тях (в случая Златния, другите не се вписват в неговия профил).
Не вярваш, ама вчера такова интервю даде на Мон дьо... Какво чудо е да си мъж на Гала, бедна ви е фантазията. Па колко див е бил, как сега кротнал, обгрижен от пчелата-майка. Същинска звиздъ! Съвсем достоен е за това шоу.
https://nova.bg/news/view/2020/10/25/303451/

Мда, това на Екимова е поредният ѝ PR провал... Ние ядем доматите с колците! Изненадаааа
Скрит текст:

# 103
В такъв случай е идеален за маската на Звездата.

# 104
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не схващам целия хейт към Стефан, а и към Гала. Ще рече човек, че пистолет ви е опрян да ги гледате, следите и да се информирате за всичко около тях.
Иначе аз продължавам да си твърдя, за не знам коя седмица, че Стефан е Златният.

Ани Лозанова има много специфична пропорция на тялото - къси крака и дълъг торс. Не е тя Хищницата.

Общи условия

Активация на акаунт