🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Стефан го гледах на някакви клипчета в YouTube, след като прочетох за него в тази тема - и аз исках да видя защо е този хейт. Ами, противен е. Прави едни тъпи изказвания... Против Гала нямам нищо против, дори ми е симпатична, но не гледам предаването ѝ.

# 106
Аз не хейтя Стефан, просто много хора ще се чудят кой е този. Даже попаднах на мнения, че нарочно държат Златото толкова дълго време в предаването... заради Гала.

# 107
Не харесвам Гала, защото това което прави всяка втора българка може да го прави в пъти по-добре от нея. От 20 години задава едни и същи банални въпроси на гостите си и е видно, че за това време няма никакво развитие. Отделно към някои от гостите, които не са и приятни си личи доста надменно поведение. На кое отгоре?
А някои от тях  са със световно признание, талантливи и интелигентни. Кое от тези неща е Гала, че да се държи с хората като с боклуци?
Стефан ми е противен. Набутаха го в предаването да показва някакви избрани от интернет "новини". Това също може всеки да го прави по-добре, особено ако е интелигентен и мислещ човек, каквито за мен не са нито Гала, нито Стефан.

# 108
Наблюдавам как Геро и Зуека се закачат с Плашилото, техен колега е това.

Точно и Бебето ми прави впечатление, че се закача с Геро винаги...

# 109
Бебето не ми е интересно и не го наблюдавам много, така че е напълно възможно. В началото имитираше доста умело движенията на Димитър Рачков, но после бързо го разконспирираха. Другата седмица е в двубой с Баба Яга, а който се изправи срещу втория, си сваля маската - първо Очите, после Ангелът, а след това и Светлината. Сега е ред на Бебето, дано традицията се запази. Искам мистериозните да останат до края, за да има тръпка.

# 110
В интервю за Eva Дара Екимова разказва как една от учителките й казала, че пеенето не е сериозно занимание, тъй като тя била несериозна към предмета й. Нямала домашно и се оправдава с музикалните си ангажименти. И Дара казва, че някой ден, когато направи концерт в "Арена Армеец" или в НДК, щяла да я покани.

# 111
  • Испания
В интервю за Eva Дара Екимова разказва как една от учителките й казала, че пеенето не е сериозно занимание, тъй като тя била несериозна към предмета й. Нямала домашно и се оправдава с музикалните си ангажименти. И Дара казва, че някой ден, когато направи концерт в "Арена Армеец" или в НДК, щяла да я покани.

Зала 4 има 120 места. Като покани съученици, учители и приятели на майка ѝ, ще я напълни.

# 112
Може и да не ви харесва, но доста от младото поколение харесват Дара.
На мен ми хареса участието й.

# 113
  • Испания
На вкус и цвет товарищей нет - казват руснаците.

# 114
Smileys, не е сигурно. Пак в същото интервю казва, че в училище има 3 приятелки. Съучениците отпадат.

# 115
Аз не разбирам, защо като някой в този форум напише, че не харесва някого, винаги се намира някой, който да му иска обяснение, що така. Не държа никой да ме разбира, нито аз имам желание да разбирам всички хора и техните предпочитания. Просто висим тук, хора без работа, клюкарки и си говорим. Ако някоя се има за по-възвишена от това, което казвам, че сме тук - ми... много важно!

# 116
Смайли, мерси за новата тема, както винаги е прекрасна!
Гласувах с отговор "И двата".
Присъствието на Яна Маринова в панела категорично развенчава предположенията, че тя е Хищницата.
Дара Екимова ми хареса, не мислех, че може да пее така.

# 117
Благодаря за отделеното време и новата тема ☺
Идеята за Ани Лозанова много ми хареса. Помня я, доста интересна персона и спрямо глас, и относно тяло, поведение.
След като слушам обясненията на отпадналите За уликите, ми то най-добре да излиза и по един сценарист с тях, за да помага. Прави ми впечатление, че винаги има по няколко неща, които само съответния човек си ги знае и ако не си му майка или баща/баба , дядо/ няма как да го знаеш.
Малко се разочаровах, че се доказа нагласеното участие на един участник. То хубаво сега за момента залъгваш, ама после като свалиш маската, то чувството, че си лъган остава.

# 118
Кои бяха тези улики? Сещам се само за магнетофона на Книгата и безплатните телефонни разговори на Палячи.

# 119
Хонорара на Низамов също. Рисуванвто на Поли. Другите не съм ги гледала до края и не знам какво са казали.

Общи условия

Активация на акаунт