🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 434
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Испанския Пудел е много сладък, влюбих се направо.
Румънската Лисица се оказа познатия и тук Кости, добре се представи, и костюма е много хубав. Но там играят много с половете - Трола, която мяза на Шрек е жена, например. Представям си това да бяха дали на Есилката. Гарвана е мъж, но е на токчета
И явно само тук обработват гласовете, другаде това го няма.

# 61
  • София
Азис е единственият елемент, подходящ за панел в това предаване. Забавен е, държи се атрактивно и просто е интересен. Стефания Колева беше тотален провал, направо потъна с това участие. Не мога да повярвам, че беше толкова скучна и смотана.

# 62
# 63
Румънската Лисица се оказа познатия и тук Кости
Странно защо отпадна, страшно пеене направи най-добре от всички. Обаче правят впечатление няколко неща при тях: гласуват само в залата с някакви дистанционни; никой не носи противоковидски маски и шлемове, а са един върху друг публиката, балета; участниците ясно виждат, никой не ги довежда до сцената, нито връща; вероятно и костюмите са им по-леки, доста са подвижни, закачат се помежду си и с водещия.
Само тая с черната коса от панела дразни. Абе, доста добре се справят, ще ги следя интересни са.

# 64
Така, пуснах си за кратко откъс от "На Кафе" с участието на Пейо Филипов. Съжалявам, но е прекалено висок за Плашилото. Като ръст е почти колкото Юлиан Константинов,  а Юлката е 194 сантиметра висок. Отделно обувките на Плашилото са с ток, макар и не висок. За съжаление и моето предложение за Башар Рахал отпада.

# 65
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И двата сезона ми допадат.
Азис за мен яко преиграва, а Стефания беше трагедия с това участие.
Хищницата мисля, че е тази Джулия Бочева, макар неизвестна за мен.Като гледам поне в тяло е същата спрямо участията й в Капките.

# 66
  • София
Алекс е много хубава, но с тая прическа хич не ми хареса. Азис ми е забавен. Как оглеждаше тялото на Антон Стефанов 😁 Никак не ми липсваше мънкането на рожденика, да е жив и здрав.

# 67
  • Испания
Скрит текст:
Румънската Лисица се оказа познатия и тук Кости
Странно защо отпадна, страшно пеене направи най-добре от всички.
Обаче правят впечатление няколко неща при тях: гласуват само в залата с някакви дистанционни
Скрит текст:
; никой не носи противоковидски маски и шлемове, а са един върху друг публиката, балета; участниците ясно виждат, никой не ги довежда до сцената, нито връща; вероятно и костюмите са им по-леки, доста са подвижни, закачат се помежду си и с водещия.
Само тая с черната коса от панела дразни. Абе, доста добре се справят, ще ги следя интересни са.

Да, защото във всички страни форматът е на запис. Само у нас е на живо.

# 68
На някой друг стори ли му се странен Вергов. Не следя всеки епизод и не знам как се е държал в предните предавания. С това фъфлене и заваляне....

# 69
На мен. Ми не се е държал така друг път. Може би, за да влезе в тона на Стефания и да не бие на очи нейното излагане, или знам ли защо, ама и той беше странен.

# 70
Вергов беше веднъж панелист и миналия сезон, и беше също неадекватен.
Аз не мога да преценя кой сезон повече ми харесва. В първи сезон сякаш не беше толкова разводнено. Но пък във втори сезон хората зад маските са по-трудно разпознаваеми.
Хищницата ми е голяма мистерия. Не я знам тази Джулия. А следя капките по принцип, но може би този сезон съм изпуснала.

# 71
  • Испания
На някой друг стори ли му се странен Вергов. Не следя всеки епизод и не знам как се е държал в предните предавания. С това фъфлене и заваляне....

Нищо му няма на Вергов.

Много любопитно. Този година в Португалия се излъчва и първи, и втори сезон. В първия сезон /през февруари/ печели Гарванът. Както у нас в първия сезон.

Видео от сваляне на маската и изпълнение

Други маски

В първия ни сезон имахме повече маски и затова нямаше "разводняване". За мен голяма роля играе и никаквото присъствие на Геро.

# 72
Вергов си беше ок според мен. Май нещо много почнахме да гледаме кусурите.

Смайли, благодаря за снимките. Нашите костюми като цяло са много по-хубави.

За румънската версия - Кости съм го чувала преди, той пее добре, странно че е отпаднал първи. Но и при нас първа отпадна Поли, а тя беше от най-атрактивните.

# 73
Джулия Бочева участваше в четвърти сезон на Капките, но не беше особено впечатляваща, та нищо чудно да не си ѝ обърнала внимание.
Аз се надявам този път да вземат за гост някой по-адекватен, че досега почти никой не ми хареса от гостите. А участниците другата седмица пак ли ще носят предметни улики или ще им задават въпроси? Имам чувството, че за някои нито едното, нито другото помага - те си правят каквото си искат.

# 74
Не следя особено нито предаването, нито темата, но ми стана любопитно за хищницата и се поразрових малко в нета, като проучих предположенията във фб. И тъй като тук не е споменавано това име, мисля, че е Ани Лозанова. Никак не ми е известна на мен като творчество, явно е позната рок певица от преди 10 г. И повече, но видях по снимки, че тренира много и има нещо доста характерно в ханша и стегнатите бедра. Освен това е издала първи албум през 2011 г., С 11 авторски песни, участвала еи в 'Хит минус едно'. Не съм проследявала всички улики, вие сте на ход:)

Общи условия

Активация на акаунт