🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 589
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Аз имам чувството, че с това изгърбване Плашилото ще вземе да се пльосне на сцената. Има проблем с равновесието като че ли.

# 301
  • София
Аз и преди май съм писала, но ме дразни Златния как клечи докато пее. Изглежда ми все едно е напълнил памперса 😂
Мозъкът също ме дразнеше как си помпа главата.
По-напред се коментираше Камелия за Хищницата. Според мен няма начин да е тя. На живо е много висока, слаба, има си извивки и е с огромен бюст, който ако е така сплескан тряба да ѝ се е качил до ушите.

# 302
Ако на котката не й е това бюста, то трябва да е някоя с естествен такъв. Иначе тези силикони чааак толкова подвижни не са. Именно тя ме дразни с този камшик. Ми като не можеш да го размахаш, прави нещо друго с него, закво се мъчиш само.

# 303
  • София
Дичо например има само един начин на танцуване, като прикляква от време на време. Или аз поне не съм го видял по друг начин.

# 304
Аз вече почнах да си мисля, че движенията на Златото нарочно са нелепи, защото човекът под маската се вживява в образа си на чичко-паричко, който танцува по абсурден начин. Уликите пасват между другото идеално за Папи Ханс, но този развален английски и тези суджуци не мога да ги свържа с него. Продължавам да смятам, че е Румен Угрински, а за въпросната книга може да се има в предвид стихосбирка, която предстои да бъде издадена в близко бъдеще. Вече не ме дразни така както в началото, но непеенето му още ме товари. А Хищницата с това смешно замахване на камшика като нищо ще е Мара. Подобни провокативни образи са тотално извън нейната зона на комфорт и може би затова не ѝ се получава изобщо.

# 305
Гледам сега двете близначки Алекс и Влади при Цитиридис по структура приличат на Хищницата, по улики не знам.

# 306
  • София
Разваленият английски може и да е умишлен.

# 307
  • Варна
... А Хищницата с това смешно замахване на камшика като нищо ще е Мара. Подобни провокативни образи са тотално извън нейната зона на комфорт и може би затова не ѝ се получава изобщо.

Коя Мара ?, Simple Smile

# 308
Мария Игнатова.

# 309
За Златният и на мен по едно време ми хрумна Папи Ханс (заради книгата най-вече), но с какво се свързва с търговията и спорта не се сетих (не съм му следила особено много биографията също). Но на глас - не че пее и той кой знае колко, нещо не ми прилича.
За Мария Игнатова се замислих дали предвид да се покаже сътрудничеството с други телевизи не е все пак Хищница, ама пак ще кажа, че ми изглежда по-слаба от дамата под маската.

# 310
За Златния-на моменти гласът много ми прилича на С.Витков,сега му изгледах пак уликите-видях нож ,нещо като томахавка,кон,и ги навързах с негови песни-''С гол в ръката нож",''Бате Гойко",отделно,че е каратист.

# 311
Гласът приличаше донякъде в първите две песни, после Златото извади коренно различна бленда. Папи Ханс тренира и като нищо ще е бил спортист навремето, преди да почне да пише книги. За търговията може да имат в предвид, че си продава стихосбирката и романа. Този образ също много му отива, така че не изключвам и него като вариант. Въобще много мистериозен се оказа този Златен, колкото и да не се харесва. Разиграва панел, водещи и зрители както си поиска. Ако почне да се движи малко по-нормално и да пее малко по-чисто, цена няма да има, ама няма пълно щастие за съжаление. Въобще няма угодия - Хищницата размахва нелепо този камшик, Плашилото е мега дървено, Златото пее потресаващо и се движи нелепо на сцената, Баба Яга преиграва на моменти, другите са ясни вече...

# 312
Дано да греша, но според мен под маските на Плашилото и Златният ще се окажат някой забравени от живота.

# 313
Не мисля, че Маги би рискувал чак толкова. Все пак има и млада аудитория, която ще гледа като гръмната след падането на двете маски. Все пак говорим за редовни участници, а не за гости. Макар че миналата година Иван Звездев и Енчо Данаилов не бяха кой знае колко актуални. Просто специално за тях двамата + Хищницата са се подготвили специално и нарочно мажат с уликите, за да насочат хората в коренно различна посока. Те са верни за участника под маската, но са доста тънки и трябва да се вникне по-дълбоко в тях - примерно Плашилото може да е фен на джаз музиката и оттам свиренето на тромпет да е негово хоби, а не че е завършил гимназия с този профил или да е професионален музикант. Същото е и с вторите улики - неговата Дороти може да е управител на някаква фирма и сутрин да се налага да отключва сградата (което обяснява защо няма навика да се успива), Лъва да е някой любител на екстремните спортове или каскадьор, а Тенекиения човек да е актьор и певец.

# 314
  • София
Клипът на най-големия хит на Папи Ханс е сниман в залата по гимнастика на НСА, така че най-вероятно наистина се е занимавал със спорт, ама дали е Златният - не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт