💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 098
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 515
Сякаш Катя вече беше готова, когато той постави последното.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:41 от DebSs

# 1 516
Ем, можеше да им дигнат един параван между масите, ама... Хем искам Катя да отпадне, хем не искам Алекс да спечели, хем не искам онова да ореве реката. Баси трилемата!

# 1 517
  • София
Тотал щета са и двамата.
Играта бе трагична. Но играта трябва да е за Катя, защото Алекс преписа от нея в началото и му тръгна кулата, той просто не знаеше как да я започне. Катя късно се усети да обърне гърба на кубчетата.

# 1 518
  • София
Няма ли начин и двамата да ги махнат?!

# 1 519
  • Sunshine state
Много товареща елиминация.. Направо се изнервих. И двамата да си ходят. 😷😃

# 1 520
Дали обаче не трябва да кажеш, че си готов? Защото можеш да го наредиш, ама да не си сигурен и да гледаш какво си направил.
Реално трябва да кажеш готов съм, както направи Александър.
Иначе мисля, че Катя го нареди първа.

# 1 521
Всички преписвачи трябва да се санкционират! Не може така да се толерират, а именно , защото го допускат, ето затова и ще има и ще продължава да има такива нагли същества!

# 1 522
  • София
Не са им казали, че трябва да се каже 'готов'
ако дадат победата на Алекс ще е абсолютно незаслужено.

# 1 523
  • Испания
Спокойно! Още ще гледаме двете отрови.

# 1 524
Реално трябваше да има нещо като стена между двамата, за да не си гледат.
Иначе това с преписването е доста относително. В доста игри можеш да видиш каква е стратегията на даден отбор и да тръгнеш да правиш същото.
Пример давам с "дъската" и това което Вади измисли да направи възел и да не плува на нея, а да си я метне през рамо.
Някои от ловците видяха това и го копираха.

# 1 525
Катя,как искаше да си тръгне,чак Димо и напомни да се забърза.Но не разбирам защо стой там,а тоя псува по лошо от сърбин и това се излъчва без забележка дори.Не е смешно,не е интересно,жалко и тъжно е.

# 1 526
  • София
Тотал щета са и двамата.
Играта бе трагична. Но играта трябва да е за Катя, защото Алекс преписа от нея в началото и му тръгна кулата, той просто не знаеше как да я започне. Катя късно се усети да обърне гърба на кубчетата.
А така загуби и време!

# 1 527
Аз бях подготвена какво ще ми чуят ушите и днес взех всичко на майтап. И така се смях... Александър да си каже в кои клубове е ходил и от къде знае тези високоинтелектуални псувни. С уважително чувство го казвам, Сашко. Joy

# 1 528
  • Испания
Да се чуди човек кой коментира.

# 1 529
Не са им казали, че трябва да се каже 'готов'
ако дадат победата на Алекс ще е абсолютно незаслужено.
Ами по принцип знаме се развява или трябва да вдигнеш ръка, че си готов. Ти може да си го наредил, ама да не знаеш и да не си сигурен, че си готов и реално трябва да кажеш най-малкото готов съм или да вдигнеш ръка.

Общи условия

Активация на акаунт