💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 102
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 680
  • somewhere over the rainbow
И аз да питам - защо някой от първи сезон ще съди Тупарев?
И мен ме загриза /така ли се казва?/ любопитството.

# 1 681
  • София
Аз не знам кой може да отговори на този въпрос.Чисто мое предположение е,че някой от финалистите,но не Добрин.Защо-защото видяхме финална битка,която явно е заснета след прекратяване на снимките и дори не е на морето.Което пак ме навява на презаснемане на финална битка.

# 1 682
Оказа се наистина ,че на вътрешния кръг,преди финалния отворът на Алекс е по средата,а на Катя -в ъгъл-факт!Нещо дребно и незабележимо,но си е опит за манипулация.Едно е топчето да прелети през дупка в ъгъл,друго е да трябва да бъде заобиколено на права линия.

Всъщност беше точно обратното, отвора на Сашо е на завоя.  Не знам дали е умишлено, или неволна грешка на дърводелеца. Както и не се наемам да твърдя кой е бил по-облагодетелстван.

# 1 683
  • София
Аз съм много далеч от мнението, че продуцентите са честни и почтени и игрите са прозрачни. Според мен обаче ги надценявате като зли гении, не могат толкова Grinning Преместената дупка в лабиринта - този, който ги е правил, се е заблеял и пробил малко по-встрани и може и да не са забелязали. За много от забелязаните дребни несъответствия мисля, че въобще не са обърнали внимание или са си казали, какво толкова, никой няма да забележи.

За странното поведение на Катя имам няколко идеи. На пръв поглед ми изглежда като вид съпротива, дали срещу емоционалния натиск от страна на сестра ѝ (все съм с усещането, че я обича, но иска да бъде оставена на мира), или срещу продукцията, която може наистина да е подготвила нещата за нейна победа. Един вид, да си създаде тръпка и адреналин за победа.
А другото възможно обяснение за мен е, че смята Сашко за гОла вОда и знае, че ще го задмине на финалната права.

Така или иначе, тя е по-стойностният играч и се радвам, че остава.

# 1 684
  • до най-прекрасния мъж
Катя каза нещо много важно, което никой от тук пишещите не отбеляза. По едно време на играта, тя каза: Твърде много адреналин...
За мен нейното поведение по време на играта беше, за да тушира адреналина си. Целта и желанието й беше да се върне при малката на всяка цена. Явно това я е хиперактивирало прекалено много и затова игра така, за да се успокои и да вземе играта. За пъзела - тя огледа бързо всички парчета и веднага започна да реди. Не вярвам да й е показан предварително, защото беше изключително лесен за всеки човек със средно добра логика.

# 1 685
# 1 686
Оказа се наистина ,че на вътрешния кръг,преди финалния отворът на Алекс е по средата,а на Катя -в ъгъл-факт!Нещо дребно и незабележимо,но си е опит за манипулация.Едно е топчето да прелети през дупка в ъгъл,друго е да трябва да бъде заобиколено на права линия.

Всъщност беше точно обратното, отвора на Сашо е на завоя.  Не знам дали е умишлено, или неволна грешка на дърводелеца. Както и не се наемам да твърдя кой е бил по-облагодетелстван.

Точно! Има разлика в дупките, но тя не е в улеснение на Катя.

От фейс относно лабиринтите -ключовата дупка е в различни позиции

# 1 687
Smileys, не че страдам от самолюбие и нарцисизъм, но каква е историята на "Питайте го този актьор" в инста? Да не е ирония към нашата тема Thinking

П.С Вайсчо баш в педерастките неща се хвалеше, че е най. Дори Азис не роди 3 деца.

# 1 688
  • Испания
Smileys, не че страдам от самолюбие и нарцисизъм, но каква е историята на "Питайте го този актьор" в инста? Да не е ирония към нашата тема Thinking

Не, не. От продукцията пак са си оставили пръстенцата на клавиатурата и, показвайки Вайс, са изписали "Димитър - актьор".

# 1 689
Не ми хрумна. Мерси за пояснението.

# 1 690
  • София
А той Алекс с червеното ли е играл? Ами защо тогава се коментира ,че това е в негова вреда.Разлика има,факт.Аз като един добър билярд играч по-лесно ще мина с дупка на ъгъла.Вероятно не разсъждавам правилно обаче.

# 1 691
Ако играта е била нагласена, то и двамата участници са съучастници в схемата, защото шанса за фотофиниш на такава игра е нулев. Вероятно на Сашо му е обяснено как шанса му Да продължи напред е нула и е бил компенсиран с някой друг лев, за да направят фотофиниш.

# 1 692
Този лабиринт не го ли играха преди време и трите пламена, когато на Христа ѝ прилоша и се отказа от лабиринта?!

Предполагам, че във вчерашната елиминационна битка бяха използвани две от дъските - синя и червена, които бяха в предишна битка между племената. Тогава Ловците с червена дъска първи си вкараха топчетата, та явно тази дупка в ъгъла тогава не им е попречила да спечелят.

# 1 693
Катя каза нещо много важно, което никой от тук пишещите не отбеляза. По едно време на играта, тя каза: Твърде много адреналин...
За мен нейното поведение по време на играта беше, за да тушира адреналина си. Целта и желанието й беше да се върне при малката на всяка цена. Явно това я е хиперактивирало прекалено много и затова игра така, за да се успокои и да вземе играта. За пъзела - тя огледа бързо всички парчета и веднага започна да реди. Не вярвам да й е показан предварително, защото беше изключително лесен за всеки човек със средно добра логика.
Факт е, че тази игра на Катя беше много зле. Дали се опитваше да укроти адреналина, или залагаше на прецизността, изглеждаше супер неадекватна. За мен проблемът й беше баланса - не пазеше добре равновесие нито на змейката, нито на гъбите. Но защо не можеше да запомни и символите от доминото? Чак към края на играта се събуди, но преди това беше като наблъскана с успокоителни.
За разлика от Александър, който пък е хакнал 3 Редбула и имаше крила. Като полудял бягаше по змейката в сравнение с Катето.
Така, Александър, можеш, Александър - говореше на другия в себе си.
Факт е, че тази игра не беше нещо в ред и във всички нас остави съмнения, постави въпроси и като цяло не се хареса.

# 1 694
Не ми прави калъч сега Grinning

Общи условия

Активация на акаунт