💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 099
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 330
При всички положения при елиминации ще е интересно как ще гласува Милен - дали ще продължи своята стратегия да гласува за най-слабия член според него в племето или ще покаже лояност към бившите вече Ловци и ще чисти Рибари. Ако се съди по досегашните му изказвания, а и по успешната му интеграция при Рибарите, ще е по-логично да е първото, но ще поживеем, ще видим.
Това поне в първите два съвета е едно и също.

# 331
  • София
Пожелавам на Йоанна отново да е в един отбор с Тодор.

# 332
Половината от коментарите за дупето на Джералдин, за****.
Аз съм мъж и честно казано не ми е окей, да не кажа, че ми е и противно да го гледам. Нито ме кефи, чисто като ...., нито пък гледаме предаването за това. Съвсем очевидно е, че нарочно си прави гащичките така или слага изрязани.
Не съм окей и ако искам да гледам голи жени, си има 18+ филми, еротика и т.н.
Това го правят с цел, понеже голотата е на мода и да си правят реклама и от предаването естествено не изпускат момент за фокус на кадър.
Джералдин в началото ме кефеше, но в последствие ми затъпя. Откакто победи Ивайло си е вирнала носа. За мен не е нищо специално като играч и доста хора биха я изяли на много игри.

Шоуто е ясно, че е фейк, това се видя още сезон 1 с нагласения вот и победител.
Но тоя сезон удариха дъното и е толкова очевидно, че участниците предварително са наясно с доста от нещата и играят сценарии, че не е истина.
И въпреки всичко тук виждам, че има шарани, които да вярват, че държат дадено племе гладно с месеци и то мъже по 100кг., които на втората седмица физиката им ще се стопи от глад. Да не говорим пък някой да не се къпе със седмици, да нямат тоалетна, дамски/мъжки принадлежности и прочие.
Съвсем ясно са ги наредили нещата, дават 1-те как се кефят на резиденцията и как ядат, а другите уж гладуват и тем подобни глупости, а от ясно по-ясно, че са им казали да играят роля.

Та ясно, е че до голяма степен играят сценарии, както простотията със сестрите, ама трябваше да се постараят повече, то е направо очевадно ....
И да се върна на сестрите, явно са решили, че това ще е интересен сюжет в игрите, но за мен е пълна глупост.
Грам не ми е интересен развоя там и грам не ме интересува дали ще се съберат или не.

Ловците ясно ги пре******. Те нямаха място в тая игра. Първо, че имаха невестулка, която сама си каза, че на някои игри се е скатавала и на 1 игра съвсем преднамерено се е преструвала и не е играла и те я загубиха тая игра. Това беше, когато отидоха на играта.
После супер смешно им отмъкнаха играч, при положение че завършиха втори в играта, а и преди играта не казаха условията, че ще може да се краде играч. Та питам аз, ако Ловците бяха спечелили тая игра, щяха ли да им дадат да крадат играч и да станат с 8 човека? Ясно е, че не. Правилата си ги въртят както си искат.
Реално Ловците си бяха 7 човека, с 2-ма повече и чисто и просто трябваше да седят отстрани и да гледат, как другите 2 отбора се бият за това кой да не се разпадне. Това щеше да е интересно, а и честно.
Тия битки и запазванията на отбора нали бяха с такава цел, какъв беше смисъла от тях ?
Сега доста от ловците ще са на прицел при номинации.

Играта беше so so, реденето на купчето накрая си е чиста лотария. Особено при вятъра, който имаше. Реално Тодор ги беше наредил и издържаха 7 секунди на броенето на водещия. И как по дяволите стигнаха до извода за тия 10 секунди ? Мирише ми на преигравания.
Както и да е, реално на всичките им паднаха след някакъв период. Дали след 7 секунди или след 15 е все тая, на Катя тръгна да пада точно след 10-тата секунда. На Тодор си бяха окей и реално вятъра изигра роля, защото до 5-тата секунда бяха окей и изведнъж рязко всичко отиде по ........
Супер измислената работа, особено като се има предвид, че вятъра на различните места може да духа различно, може да се усили или намали в даден период от играта.

Реално не са мръднали грам от сезон 1. Дори по-зле става. Реално не мислят как да направят играта по-честна, напротив правят още повече интриги и нещата по сценарии сега са доста повече спрямо предния сезон според мен. Игрите пак казвам са на 90% същите, ама малко по-леки май. Пълна пародия.
Бях видял спойлера и исках да се убедя, докъде може да паднат и след тоя епизод мисля да гледам вече само елиминациите и то някои.
По-добре да гледам някой интересен сериал, поне да гледам нещо ново, интересен сюжет, както и актьори, които харесвам и си играят добре ролята.
Игри на Волята 2020 за мен официално приключи!

# 333
  • София
Тиф,
След всичко, което видяхме за цял изминал сезон + този на който вече мина половината съм си доста прав даже... Съдбата на Ловците бе предопределена. Чисто и просто ако имаше справедливост и ако 1-та фаза значи нещо, то Ловците не трябваше да взимат участие в тази битка. А тази 1 фаза би трябвало да тежи, защото ти дава предимство във втората фаза (поне на хартия) да чистиш чуждите елементи и играчите от отбора победител да имат предимство. Сега така стана, че Ловците, които имаха цели 9 победи на елиминационни дуели ще са претопени и гонени. Това ако не е гавра, здраве му кажи. Дали са подковани предварително, колко ли дубъла е имало, никога няма да узнаем, но за разпадането се знаеше отдавна. Още Йоанна в черквата го ‘’предрече’’ после съвета с двете сестри и как уж решиха Ловците да се разпадат, после медальоните и лещата на сбогуване от Ваня на която май бе най-гадно от всички останали Ловци (и на Лазаринов май също му пролича, че не е окей с всичко това) и за финал песничката на Жътварите, която е мислена предварително с цел създаване на ореол около Джери. Нищо чудно и някой от сценаристите да им е дал текста да си го репетират... Или ей така там на секундата на плажа я съчиниха, докато баеха на кулите да не падат от вятъра. И математиката и тя крещеше за всичко това. 5 на 5 две племена, третите с с 6, разпадат се тези с 6 разбира се иначе няма да излязат сметките и едните взимат 3, другите 3 и остават 8 на 8. Всичко това за сметка на червените, на тези с двойно по-големия брой победи. Поуката сигурно е следната. Не е важно колко си силен и колко победи имаш, защото малкия Давид с прашката винаги може да те нацели по ахилесовата пета. Да ама не, тия неща стават само в приказките и в продукциите водени от Тупарев.
И статистиката за това е статистика, защото трябва да се уважава, а тя е красноречива и дава смазваща преднина на Ловците спрямо другите две племена (и особено това на Рибарите) във всеки един аспект от борбата.
Не съм пристрастен, напълно неутрален съм в момента. Жалко, че същото не се случи с Рибари или Жътвари, щях да пиша същото. Болшинството играчи от Ловците като отделни личности са ми антипатични всъщност, но като племе, като отбор се допълваха и в повечето случаи бе уводолствие да се наблюдават.

Simple Smile

# 334
  • USA
Пожелавам на Йоанна отново да е в един отбор с Тодор.

И аз й го пожелавам.
Логично е жътварите да избират първи и това да е Йоанна(трябва им човек за пъзела).
Рибарите са на ход.Катя мрази Тодор и ще направи ужасната грешка да не го избере,което пък дава право на жътварите да дръпнат Тодор като втори избор и така...

хитрите свраки с четирите крака... Satisfied
Въобще не виждам светло бъдеще на Рибарите.Ще бъдат газени на терена и може би това имаше впредвид Катя като каза,че пак би играла,но да не се съобразява с желанията на Йоанна.Всъщност Катя трябваше днес да саботира.Тя нищо не печели от второто място,защото нито Йоанна ще дръпне,нито отива на резиденцията.Ако беше загубила,то тогава щеше със сигурност да отиде при Жътварите(Ловците нямаше да я изберат),които нямат човек за пъзелите и да е сред силни играчи.
Сега, в отбора Рибари/Ловци ще са 4 на 4 гласа,ако приемем,че Милен се събере със старите си съотборници.

# 335
  • София
Да, логично звучи, но то от желанията на Катя нищо не зависеше и да е искала да падне, няма как, не и е било позволено... Wink

# 336
  • Варна
Добро утро! Не мислите ли, че може да има друга тайна за разкриване от други играчи.  Това със сестрите е прекалено очевадно.  Очаквам да има някакъв обрат , или поне така ми се иска, защото вече всичко стана много предсказуемо и както някой твърдят по сценарий. 
Катя според мен се правеше на интересна , като казваше , че е мислила да саботира играта.  Още в началото каза , че иска да се изправи срещу Тодор.  За мен тя е въздух под налягане.  И в игрите има участници, които се представят в пъти по-добре от нея. Предаването ни манипулира с тези монтажи, които правят и ние виждаме и чуваме това , което продуцентите искат да видим и чуем .

# 337
Кое племе се класира първо снощи?

# 338
Фръц, първи станаха Жътварите.

# 339
Тия битки и запазванията на отбора нали бяха с такава цел, какъв беше смисъла от тях ?
Бях видял спойлера и исках да се убедя, докъде може да паднат и след тоя епизод мисля да гледам вече само елиминациите и то някои.
Игри на Волята 2020 за мен официално приключи!
Кой и кога е казвал че предишните битки имат значение за запазване на племето.Аз поне такова нещо не съм чул да казват.Някои хора правят аналогия с футбола и шампионата там.Приемете го това състезание като шампионска лига.Първо играят групи,  после на директни елиминации.Ако ще да си ги убил от бой в групите и да нямаш загуба,  това няма никакво значение за жребият и за елиминациите.При елиминациите не е важно как си играл през целият сезон,  а е важно как играеш в последният мач.
Лорде,  пак ли няма да гледаш?Simple Smile Това се изтърка повече и от дупето на Джери;)))
За кой ли път игрите  приключват за теб:)

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 07:26 от biglubo

# 340
Аз бих искала Тодор да се озове при жътварите да въдвори малко ред, че там-женско царство. Ивана не вярвам да си върти номерата пред него. Днес пак се беше равилняла по едно време-овикваше нещо Любо и той от меко, по-меко И се оправдаваше.
Поредното доказателство, че Любомир е пълна мишка. Тя доста яко му се озъби, той като някакъв пудел подви опашка и почна да се оправдава. От самата Ивана ли толкова го е страх, от Вайс, че са в една комбина с нея ли? Много ми падна в очите Любомир, а ми беше един от фаворитите.

# 341
Фръц, първи станаха Жътварите.
горките ми рибарчета, имаха цел - или 1ви, или 3ти Joy

# 342
  • София
Айде бе, biglubo, знаеш ли колко отдавна се обзаложих, че ще направиш точно това включване JoyJoyJoy

Дяволче, чак за песничката, мисля че се увлече. Много си е яка. Защо да не са я измислили отдавна, да са чакали някаква победа, за да я изпеят? А сега да им е дошла просто идеята да включат "хлапето" в текста.

П.П. И аз се надявам Йоанна да се падне с Тодор в едно племе Smiling Imp

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 08:29 от КалиБери

# 343
  • София
Много тъпо ми стана вчера. Тошко го нареди първи, така се зарадвах и после бам! - и паднаха. Играта беше мноого на късмет, но и друг път е имало такива, дори елиминационни. И много сръчен да си, много съобразителен - някой път си е до шанс. Малко ме изненада, че се справи добре и той, на фона на набедените за доста по-умни Джери и Катя. Жалко за Ловците, на фона на никаквото племе на Рибарите не заслужаваха те да се разпаднат. Нямам никакви идеи кой кого би взел.

# 344
Йоанна най- вероятно ще си е отново с Тошето. Пада й се.
Жалко за рибари, които ще изгният на реката.

Защо всички се чудят кога "измислили" жътварите специална песен? Това е песен на футболните агитки, просто замениха сините с жълти.

Общи условия

Активация на акаунт