💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 306
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 345
Фръц, първи станаха Жътварите.
горките ми рибарчета, имаха цел - или 1ви, или 3ти Joy

И напълно в техен стил се провалиха и станаха втори, точно както не искаха да стане;)))

КалиБери
"Айде бе, biglubo, знаеш ли колко отдавна се обзаложих, че ще направиш точно това включване JoyJoyJoy"
Извинявам се, че се забавих, но гледам със закъснение и затова;)
За песничката хич няма да се учудя ако са я съчинили докато чакат рибари и ловци да довършат играта.Кой знае колко часа са редили:)

# 346
  • През девет планини в десета...
Дали пък с грошовете няма да се купуват играчи от разпадналото племе?

# 347
Защо всички се чудят кога "измислили" жътварите специална песен? Това е песен на футболните агитки, просто замениха сините с жълти.

Защото трябва да има някаква зловеща конспирация, всичко да е нагласено и някой ритуално да спре да гледа от тук нататък Stuck Out Tongue Winking Eye

Приписвате някакви страшно завъртяни ходове на продуцентската група, но аз лично дълбоко се съмнявам да са способни на такива. По-скоро всичко е "Ей, дайте да го направим така, страхотно ще стане!", а то вземе, че стане някакво л***о. И така с грошовете, с Ловците, с всичко. Все пак оригиналният формат е твърде добър и интересен, и нашите момчета и момичета имат още накъде да го окепазяват, преди да стане напълно невъзможен за гледане, както направиха с Биг Брадър.

# 348
  • Испания
И миналата, и тази година точно тази игра има много и лош монтаж. Уж проследяват едно племе как си прелива водата. Виждаш, че нищо не попада в кофата, след това в края на веригата участникът излива едва ли не 1/3 кофа. Миналата година разтеглиха още повече, защото уж в кофата попадаше доволно количество вода, а в края се оказваха няколко капки.

Това с песента беше един от върховете на простотията. Джералдин реди кубчетата и жътварите "спонтанно" ѝ посвещават песен, като /естествено/ всички са подготвени с текста.

Да бе, да!

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 08:55 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 349
Защо всички се чудят кога "измислили" жътварите специална песен? Това е песен на футболните агитки, просто замениха сините с жълти.

Защото трябва да има някаква зловеща конспирация, всичко да е нагласено и някой ритуално да спре да гледа от тук нататък Stuck Out Tongue Winking Eye

Приписвате някакви страшно завъртяни ходове на продуцентската група, но аз лично дълбоко се съмнявам да са способни на такива. По-скоро всичко е "Ей, дайте да го направим така, страхотно ще стане!", а то вземе, че стане някакво л***о. И така с грошовете, с Ловците, с всичко. Все пак оригиналният формат е твърде добър и интересен, и нашите момчета и момичета имат още накъде да го окепазяват, преди да стане напълно невъзможен за гледане, какво направиха с Биг Брадър.

Абсолютно съм съгласен.Хем всички признават че продуцентите за нищо не стават, хем им приписват някакви супер сложни и завъртяни пъклени планове.Те просто нямат този капацитет.Всичко си е от некадърността им да направят такъв формат.За какво им е да разпадат червените, какво печелят от това?Продуцентите само могат да загубят от такова развитие.За тях много по-добре щеше да е да останат ловци и жътвари.Остават две силни племена, ще има оспорвани битки, ще е е интересно, ще се гледа.А сега като претопят ловците какво се получава? Рибарите с двете котви (Александър и Чудо) който и да вземат от ловците ако има игри с плуване направо са си обречени.И така на пръв поглед изглежда че рибарите ще си изгният на реката.Е продуцентите пак ще се опитат да изравнят нещата и ще измислят някакво безумие и тук пак ще има възмутени;)И те така:)

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 09:11 от biglubo

# 350
lordhera, снимките на игрите наистина официално са приключили Joy

И аз не исках Ловците да се разпаднат, въпреки че реално нито един от тях не харесвам особено. Логичното за мен беше Рибарите да ги разпределят между другите две племена и да махнат тази пуста река. Вече очаквам, когато настъпи крайното обединение, да ги натирят всички дружно на реката и да се хранят само тези, които имат грошове.

# 351
  • София
А аз се чудя с тая река верно как я мислят... Точно така беше, в края на миналия сезон, 8-те финалисти през последните дни окончателно ги позиционираха на рибарската хижа. Тази година, ако наистина на реката ги сложат, та баш за финала Игрите верно да са на волята?!?
Освен, Telesilla да е права и да се препитават с наличните грошове?!? И оная с подносите ще им разнася храна на всеки на отделен дънер?!?

# 352
Не знам дали всичко е било нагласено, но самото правило, което въведохо този сезон - една игра да реши всичко, за мен е абсурдно. Не знам каква е тази мания да променяш правила в движение с цел да разпаднеш най-силния отбор, да унижиш победителите и да омаловажиш всичките им победи до сега. Те са племето, което загуби само един играч в елиминации, накрая разпад. На практика излиза така, че единствено те нямаха право на грешка и нещо различно от първото място.
Въпреки че не всички са ми любимци, стискам палци един от тях да е победителят, без Йоана разбира се. Не ме интересува кой, макар Ваня да ми е фаворит.

# 353
Довечера ще е интересно.
Оф, този гъз изскача отвсякъде 🥴

# 354
  • Испания
Оф, този гъз изскача отвсякъде 🥴

За гордост на мама и тате.

# 355
А тия пък жътвари, да им се чуди човек на късмета, напоследък много им върви.
Катя много се замота този път, колко преднина имаше, нещо не му хвана цаката на реденето.

# 356
За нас жените, не могат ли и на Боби да му дадат такива прашки, има какво да се види? 🤔🥴

# 357
За нас жените, не могат ли и на Боби да му дадат такива прашки, има какво да се види? 🤔🥴
не, благодаря, много ми е антипатичен. Честно казано Тошко повече ми допада.

# 358
Радвам се, че се разпаднаха ловците, въпреки добрите им игри през сезона.
Засичах с хронометър броенето на Димо. При Ловците броеше с 1 секунда по-бързо, а при жътвари с почти 2 секунди по-бързо. Или по-точно 1.74.
Друго ми направи впечатление, не започна в точния момент, когато Джери се отдръпна, а на Тодор започна веднага. Смятам, че всичко е справедливо, въпреки, че правилният подход е да се мери с хронометър.

Жътвари няма логика да изберат Тодор, те в игрите са най-добри, на тях им трябва човек за пъзели - Йоана и ще вземат нея.

Жъвтарите беше удоволствие да ги гледаш в спортната част на игрите и истинско забавление в логическата част ахах

Много са ми противник Вайс, Ивана, Симона и Тодор. Дори ги пиша по ред на номерата. Нищо, че двама от тях смятам за едни от най-добрите този сезон.

# 359
Играта беше добра, но играчите бяха много зле с акъла. Лазаринката на първи пост?  Тошо на последен? Куршумчето да хвърля вода?

Никой от редачите не се сети (на моменти ми се струваше че тоя или оня се е сетил но със следващи действия опровергаваше), че не се кляка долу за нов куб на неизравнена везна.
Правилният алгоритъм е:
1.клякане- среда-клякане-среда-клякане-среда
2. от среда вляво
3 от среда вдясно
4 клякане- среда-клякане-среда
5  като 2
И така нататък
По този начин везната винаги е изравнена (доколкото може) когато най-задълго я оставяш без подпиране.
А когато не е изравнена, само си местиш ръката от единия край в средата, вземаш кубче и го слагаш в другия край.

Джералдин наистина нарочно си забелва белото.

Общи условия

Активация на акаунт