💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 026
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 375

Е да не ти ги броя за кой път се отказваш да гледаш?Миналата година беше категоричен че няма да гледаш новият сезон, тази година в началото няколко пъти се зарече да не гледаш, сега пак го правиш.Е може да съм пропуснал няколко пъти:)
Това за футбола го пиша за тези, които сравниха предаването с футбола.Света не се върти около теб и не обяснявам на теб.В женски форум сме, не е нужно всички да знаят правилата на шампионската лига.
Не знам колко покъртително ми е сравнението, но твоите заричания да не гледаш са едно от най-забавните неща в темата:)

Май ме бъркаш с някой, затова и ти казах да кажеш колко пъти. Аз спомен да съм казвал, че няма да гледам преди нямам. Затова ти и казах ако греша да ме поправиш, можеш да ми намериш както намекваш многото мнения, в които го казвам това нещо.
И не знам как миналата година съм бил категоричен в каквото и да е било. :Д
Регистриран: вт, 22 сеп 2020, 15:33

А за ШЛ като се замисля, ти си обяснил това, което на теб ти изнася за да си припокриеш мнението, което не е и точно.
Реално в групите в ШЛ се играят 6 мача и всеки 1 мач е от значение, за това дали ще си първи или втори в групата, което пък също е важно за елиминациите с кой ще се паднеш. Така, че реално всеки 1 мач е важен.
Ако правиш реална аналогия, то до момента предаването би следвало да е в групите. А директните елиминации в ШЛ, са като елиминациите в играта. Отиваш на битка за оцеляване. Дори и племето ти да е печелило в 99% от игрите, пак имаш шанс да изхвърчиш, защото си на елиминации.

Както и да се гледат и да се въртят нещата, това което направиха е пълен смях и очевидно вбеси адски много хора, може да се погледнат и постовете във фейса, които говорят за същото нещо.
Реално Ловците са си спечелили това първо място и битката за второто трябваше да е между Рибарите и Жътварите. Ето поредната аналогия във футбола, защото отборите са 3(в групите са 4, реално се борят кой да продължи). На директните елиминации играят 2 отбора един срещу друг. Тоест този на този етап, когато отборите са 2 може да се прави аналогия с директните елиминации във футбола.

Другото, което е Рибарите бяха пълни лузъри и губеха игра след игра, ама това очевидно няма никакво значение.
Пак казвам добър пример дават за следващия сезон(ако има изобщо такъв).

Съвсем очевидно е и колко неща са орязали, защото никой от Ловците не си отвори устата за това. А на 100% го е имало, но тия кадри са орязани и е имало преснемане със сигурност.

Това си е лично мое мнение, нямам проблем някой да мисли по различен начин, аз обаче няма как да подмина такава гавра с труда на играчите. Всичко което от предаването правят е отново да покажат, че това е предаване, в което лансират куфарите и парашутистите. Колкото и да сте сакати с някоя коалиция и побутване от нас, вие може да стигнете много далеч в предаването. Чистата истина!

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 11:39 от lordhera

# 376
Аз се радвам, че изчезват ловците. Само, че искам Йоана и тя да изчезне и накрая Катя да спре да играе в контекста на сестринския сюжет. И Симона искам да се махне- тя даже първа.
А това което искам още повече- рибарите да вземат да ни изненадат и да заиграят като племе, малко ще ми върне вярата в социалните ни умения, искам Джери да спре да си събира гащите у д-то. Ако е трябвало да гледаме, да им бяха сложили и прашки в екипировката. Айде уибауи, вие сте и другата седмица искам ваше шоу в резиденцията Grinning
Рибарите ще изгорят първи според мен. Както казах и в друг мой пост, в тяхното племе стават четирима рибари и четирима ловци. Милен според мен няма да гласува за ловец. Да не говорим, че е много вероятно и рибари да гласуват за рибари. Катя със сигурност ще е на пангара, а най-вероятно и Александър и Чудомир. На елиминационни битки ще изпопадат един по един, единствено Никалай има шанс за по-дълго оставане, но в един момент и него ще го шитнат.

# 377

Е да не ти ги броя за кой път се отказваш да гледаш?Миналата година беше категоричен че няма да гледаш новият сезон, тази година в началото няколко пъти се зарече да не гледаш, сега пак го правиш.Е може да съм пропуснал няколко пъти:)
Това за футбола го пиша за тези, които сравниха предаването с футбола.Света не се върти около теб и не обяснявам на теб.В женски форум сме, не е нужно всички да знаят правилата на шампионската лига.
Не знам колко покъртително ми е сравнението, но твоите заричания да не гледаш са едно от най-забавните неща в темата:)

Май ме бъркаш с някой, затова и ти казах да кажеш колко пъти. Аз спомен да съм казвал, че няма да гледам преди нямам. Затова ти и казах ако греша да ме поправиш, можеш да ми намериш както намекваш многото мнения, в които го казвам това нещо.
И не знам как миналата година съм бил категоричен в каквото и да е било. :Д
Регистриран: вт, 22 сеп 2020, 15:33

Да, да бъркам те.Това че си с нов ник е сигурно доказателство, че никой не се и сеща кой си в същност:)Ама малко по хитро да го беше направил.То вярно, че Тупарев ни подценява, ама ти съвсем глупаци ни изкара.Поне да беше измислил някой друг ник.А как да си обясним това, че си регистриран вт, 22 сеп 2020, 15:33, а пък писа на дяволчето, че от миналият сезон все сте били на едно мнение?Wink))Но както и да е.Щом искаш да си чисто нов, аз ще се направя че не съм разбрал кой си:)
За шампионската лига ставаше дума за други неща и за други потребители.Това предаване не е спорт.
Гавра с труда на играчите? Прав си до някъде, ама само до някъде.Тези играчи да не са спали като подписват договорите?Не са ли гледали първи сезон?Знаели са къде влизат, така че да не ги жалим.
Реално как трябва да бъде не го решаваме аз и ти, а Тупарев.А може би и в оригинала е така.Който е гледал да каже как става там претопяването и само две племена ли играят в битката за претопяване.
Че предаването е пълна пародия го разбрахме още в началото на първи сезон.Чудя се как може да се палите толкова за една пародия?

# 378
  • Sofia
Като гледах Катя вчера,съм убедена,че ѝ се играе самостоятелно.Тя и сама си каза,че се чуди нейното си желание ли да следва,или обещанието към сестра си.Та ще е много доволна,според мен,довечера жътварите ако вземат първо Йоана.Wink

# 379
Според мен на сестрите накрая ще им го сложат на два ката. По някакъв начин ще си платят за това "толериране" от продукцията.
Интересно защо така и не разкриха и не заподозряха връзката между Вайс и Сюзън. Толкова си личеше в последните седмици как агресира на лична основа, че трябва да си пълен идиот, че да не заподозреш нещо.
На Джери дупарата ми идва една идейка в повече от гащите, в които е напъхана.

# 380
С дяволчето си имаме друга комуникация, която няма нищо общо с BGMamma, може би ?
Ника ми е на кучето.
За доста неща си прав. Но за кастинга реално, то има много участници, ако не си окей с нещо, най-вероятно забравяш за предаването. Надали имаш опции да имаш каквито и да е претенции, освен ако не си някой известен.
Виждаме и че играчите мълчат за всичко(или вероятно са изрязани кадрите). Веднага давам за пример 1 битка, в която целеха с топки към 1 стена и диксвалифицираха Тодор, че стрелял много често, а в началото нямаше такова условие да стрелят по 1. А и нещо повече реално Жътварите почнаха всички да се бутат и да стрелят едновременно и го правеха още преди Ловците да отидат на играта за стреляне. Обаче понеже Тодор го правеше супер бързо него заколиха. Всеки нормален би им държал сметка затова, вероятно и Тодор го е направил, но всичко е било орязано.
За други от игрите, в които Ивана очевидно преписваше на пъзели също може да се каже, както и подпирането и на въжетата на номинационната.
Оригинала е доста по-брутален откъм игри, но мисля, че не можеш да намериш всички серии на 1 сезон и трудно ще се каже това.
За предаването, че е наредено и пародия съм съгласен на 100%. Но уж щяха да предложат нещо различно, предполагам затова се връзват хората.
Моето не е връзване, просто си казвам гледната точка за разпадането, защото според някои хора това е нормално.
За мен не е, особено, че се натякваше на това какво става като оставаш с по-малко хора и водещите също нон-стоп говориха за това, ще се спасите ли, как ще се спасите, постоянно сте на елиминации и тем подобни.
Ясно е, че всичко се прави с цел, ясно е че си има сценарии, вероятно има и избран победител в даден етап на играта и прочие.
Чудно ми е истинската причина да свалят СМС-те. :Д
П.П. Едно постче от Фейса:

Цитат
Споделям някои странни случайности:1.Взима се един от най-добрите играчи на ловците в една обикновенна битка. 2.Йоана получава случайно провидение че точно нейното племе ще се разпадне. 3.Питат се сестрите кое племе трябва да се разпадне. 4.Говори се предварителното за разпадане на племена без да се знае кое племе ще стане най-малобройно и коя седмица ще стане това, а и въобще какъв е смисъла от това разпадане, като броя на участниците се запазва. 5.Само ловците си раздават медальони за сбогуване. 6.Няма избор на капитани и Катя е капитан в седмицата точно когато трябва да се избират участници от други племена, за да може да избере сестра си. 7.Самата игра няма да я коментирам след колко секунди почва да се брои на Тодор. 8.И накрая жътварите избухват с някаква песничка, която едва ли е измислена на момента. С две думи Цирк Балкански.

Цитат
Добре де, толкова се коментира, никой ли не забелязва колко са прости водещите и как правят гаф след гаф ? Вчера Тодор вече се беше дръпнал и водещия се беше заблял някъде и Тодор го чака и накрая каза "брой де" ... Ако беше почнал веднага да брои ловците щяха да спечелят ... И всеки след това ни чул, ни видял ...

# 381
  • Стара Загора
Сюжетът със сестрите не ми е забавен! Ако Катя е сама е по-интересен играч! Предполагам, че след като довечера разкрият че са сестри , няма да са в един отбор!

# 382
Голяма драма за тези племена, сякаш светът е свършил. И на мен не ми стана приятно (макар да бях почти сигурна, че ще е такъв развоят на събитията), но каквото такова. Това е шоу и кой е казал, че трябва да е честно...Който е силен играч, няма да го бърка особено в кое племе ще бъде. И да ходи на номинации, ще се връща (че може и с пари, ако все още това важи). Победителят в крайна сметка ще е един и може да ни изненадат. А колкото до сестрите - залагам, че нито една от тях няма да е победител, дори може да не стигнат до финал (Йоанна със сигурност ще е аут по-рано, но Катето може и да стигне по-напред). Силните играчи за мен си остават Ваня (много подценявана, но страхотен и комплексен играч, да се чуди човек защо Жътвари не искат първо нея да придърпат), Катя (макар и да е луда и да трови нервите на другите), Тодор, Вайс (и двамата неприятни, но много силни физически), Джери, Любо (и двамата безхарактерни, особено Любо, но пък добри играчи и потенциални финалисти). Другите са или зле, или so-so.

# 383
Играта ми харесваше като замисъл и дълго време си вярвах, че ще бъде справедлива и няма как да се манипулира този път, факторът Тупарев ще е без тежест.
Но...Катерина започна да нарежда и сгрях, че:
1. Няма как 3те плоскости да са съвършено еднакво чувствителни на отклоненията
2. Факторът вятър....в кой миг какъв ще е  бриза
3. Факторът секундант
И ето, че и поредното интересно състезание би могло да бъде опорочено.

Стискам палци на Ваня или Милен да спечелят.
Милен беше страхотен на поста си снощи. Рибарите играха много по-добре от останалите племена. Уви до нареждането на кубовете.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:31 от Фръц!

# 384
Забравих да добавя, че и Милен считам за силен играч, но сякаш малко се изгуби сред Рибарите. Някак не изпъква (може би защото е най-нормален там).

# 385
  • София
Катя вече няколко пъти с половин уста казва, че би искала да играе самостоятелно и да не се съобразява със сестра си. Аз и не видях особено влияние на тази роднинска връзка върху цялостния ход, който си върви по сценарий. Е, изяде някой шоколад и яйце, хитрата ѝ сестра даже и ядене не "намаза" от стратегическо мислене. Както се видя, битки и резултати нямаха значение за фаза 2.

# 386
Жътварите ще се закотвят на реката до финал ако Йоанна отиде при тях. По-добре да губят на пъзели със собствената си глупост, отколкото тази малка ******* да ги саботира.

# 387
  • София
Пожелавам на Йоанна отново да е в един отбор с Тодор.
Аз,ей така за разкош, й добавям и един Вайс!
Голяма боза.Цялата идея е да бутат жълтото племе,защото там е любимката на продукцията.Няколко пъти се опитаха да ги спасят.Когато взеха Милен,а не някой жътвар-защото щяха да останат четирима.После с това силно подпиране на Ивана.Сега ще ги подсилят здраво ,ще направят така,че Джери да победи още един мъж,примерно Лазаринов.
Аз няма да спра да гледам,това съм го виждала вече с Таяк,просто беше адски обидно към конкретното племе.
Ваня как го преживя,изобщо не го очаквах от нея.Мислех си,че не й пука и си прави нейната игра.Успех й пожелавам на нея и на Тошко и Милен!

# 388
потресен съм колко много хора си мислят, че има някакъв сценарий във всичко дори и в игрите. Българите си мислят, че все някой друг решава вместо тях. "нищо не зависи от мен" ... глупости. Всичко зависи от вас. Или го осъзнавате това или си оставате овце

Катя ми е мног опротивна с тия тръби в ушите, ако иска и пръстени на врата да си сложи още малко.

Жалко за Ловците, най-силното и споделеното племе си отиде. Съдбата реши друго нещо . Вчерашната игра беше много интересна

# 389
А пък на мен ми се иска Катя и Йоана да продължат, искам да им видя самостоятелните игри, за мен ще е интересно.
Жътварите са ми адски безлични.

Общи условия

Активация на акаунт