💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 399
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 465
Защо поставяте Симона при Рибарите, след като
Скрит текст:
тук видяхме нейна снимка в жълто и я разпознахме по аватарските й уши.

Пък не ми е ясно кой и кога набеди Симона за хубава. За мен тя е най-непривлекателната /да не бъда груба/ жена в ИВ, след Христа.
Защото не четем спойлери.А след твоят пост никой не разбра какво пише в него.Не може ли спойлерите да си ги обсъждате в спойлери?

# 466
  • София
Вчера по това време бомба беше паднала, кьорав човек нямаше в темата.... А днес колко сте изписали... И две-трети за д-то на Джери. Все си мислех, че до обяд ще е преодоляно Joy

Айде вече и аз да дам прогнози, въпреки че не ми се иска да го правя, защото винаги има едно неизвестно - Продукцията Rage

Ж: Йоана / Р: Борислав
Ж: Тодор/ Р: Лазаринов
Ж: Ваня/ Р: Симона

За едни двама при Жътварите съм сигурна, благодарение на тия дни подмятан спойлер, ама пък имаше и други такива дето отричаха този... Обърквацията е повече сериозна.
А, както казах, не се знае нищо. Не спирам да се питам дали разкритието на сестрите няма тотално да обърка разпределението... Защото има доста неизвестни.
Като например кои капитани ще правят разпределението - старите или нови?!? Кога ще е разкритието - преди или след разпределението. Дали водещите пък няма да поставят някакви условия за сестрите - да са в едно племе с общ глас или да са задължително да са разделени ....
Та така, всички усилия за прогнози всъщност са безсмислени без да им видим сценария...

# 467
Направо не мога да се съглася , че Симона е втора по не привлекателност след Христа ... Катя и Йоана ми са къде по 🙄 от Симона ... не е красавица , наистина има груби черти , но сестрите я бият ...

# 468
  • Испания
В стори Ивана се оплаква, че я боли гърлото и моли да ѝ кажат последователите, че не е корона.

# 469
На мен ми е симпатична Симона. Катя, Йоана и Джерито са по-мъжествени в лице.

# 470
  • somewhere over the rainbow
За мен Катя е много чаровна, красива направо. Също така е с най-хубавото тяло. То е ясно, че е въпрос на вкус, де. Но за Симона специално ми стана странно.

Аз вчера гледах малко с едно око, но сякаш чух Катя да казва на Милен: "Ти си капитан, ти ще решиш", а тук пишете, че Катя ще избира. Та кой е капитан в крайна сметка?

# 471
За мен Катя е много чаровна, красива направо. Също така е с най-хубавото тяло. То е ясно, че е въпрос на вкус, де. Но за Симона специално ми стана странно.

Аз вчера гледах малко с едно око, но сякаш чух Катя да казва на Милен: "Ти си капитан, ти ще решиш", а тук пишете, че Катя ще избира. Та кой е капитан в крайна сметка?

Може би победителите от днешната капитанска битка?

# 472

Нали на капитанска битка отиваха излъчените капитани от всяко племе и се биеха за някаква награда за племето? Та кой обявиха за свой капитан тази седмица Рибарите - Катя или Милен?

# 473
  • Испания
Вчера не са избирали капитани.

# 474
Ясно, благодаря! Значи е права КалиБери, че реално не знаем кой ще избира "плячката". А освен Катя, поради каква причина друг капитан на Рибарите би избрал Йоанна? Освен в пъзелите, за които си имат Катя, в какво друго е добра малката сестра, та да я поискат?

# 475

Нали на капитанска битка отиваха излъчените капитани от всяко племе и се биеха за някаква награда за племето? Та кой обявиха за свой капитан тази седмица Рибарите - Катя или Милен?

В момента Катя е капитан и даже се гласи тя да избира.Нали ги беше събрала племето и им каза всеки да си каже кой кого иска,  пък накрая тя ще реши.Е ако преди избора изберат друг за капитан,  нещата ще се обърнат,  но за момента капитан е Катя.

# 476
  • Испания
biglubo, свивай, моля те, тези чаршафи!

# 477
Ясно, благодаря! Значи е права КалиБери, че реално не знаем кой ще избира "плячката". А освен Катя, поради каква причина друг капитан на Рибарите би избрал Йоанна? Освен в пъзелите, за които си имат Катя, в какво друго е добра малката сестра, та да я поискат?
Стратегически опит да се оставят Жътварите без изявен играч за пъзелите.
Въпреки,че Ваня би заела тази позиция.

# 478
Тамън на време ви прочетох всичките.
Очаквам Катя тая вечер да направи тъпи избори за своето племе.
Очаквам от тая седмица да си ходят по двама.
Очаквам сестрите на номинации и да излитат.

# 479
  • Испания
Пък и аплодисменти!

Общи условия

Активация на акаунт