💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 471
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 450

Внимавай, че и Вайс чете тук. Да не ти хвръкне някоя част от ника!

Няма Вайс, няма Майс, Сюзън is mine.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Я да си дам прогноза и аз за довечера. Значи, приемаме че Жътварите избират първи, според мен, ако има някакви колебания в племето, те ще са за избор между Йо и Тошко. Любо е капитан, така че прогнозирам избор на Йоанна. Оттам рибетата си взимат Боби, защото искат още един силен мъж, но Катя е против взимането на Тошко Жицуто. Тошко отива при жълтите, Ваня при сините, Лазаринов при идола му Тошето и накрая Симонка, отива на реката.Simple Smile

# 451
Ти стой та гледай... току виж в стила на най-добрите сапунки може новия хит да е - сестрите се скарват, Тодор гушва куршумчето а Катето - Уевски.
Йо-то повдигна вежда когато кака  обясняваше какво се замислила.

# 452
  • Испания
Абе какво куршумче е това гюле? Сменете диоптрите на очилИтЕ!

# 453
  • София
batigolТо Вайс има страх от гаджето на Сузи,ти се явяваш в хранителната верига просто фен Simple Smile
Тези пък жътвари да са толкова зле да не оценят Ваня.Освен да няма изключително условие да равни полово,че до този етап ми остана усещането,че се гони едно неистово изравняване...
На мен ми се иска Тошко и Ваня да са в по-доброто племе...Мисля,че Катя не иска Ваня,защото нещо коментираха ,че Милен я хейтил или от вида,но от друга страна е останала с усещането,че Йо и Симона са приятелки Simple Smile
Та знам ли кой ще грабне Ваня,конкретно за нея аз най-много се вълнувам.

# 454
Абе какво куршумче е това гюле? Сменете диоптрите на очилИтЕ!
аааа, пъргавелка си е.
Тази вечер ще разкриват сестринството, да се чуди човек с каква цел.
Ами ако някоя от двете беше номинирана до сега и отпаднала?!?
И какво ще видим- племето на Ловците самодоволни, че са се досетили, а Рибарите в ступор- хал хабер си найн. Тцтцтц, колко са умни тия мъже ловци ( апропо пръв "се досети" умник Тодор) и колко ненаблюдателни тъпите Рибари. Та те дори не забелязаха липсващата кесия на съвместно живущата с тях Катя. Joy

# 455
  • София
А Ивана на промото се трогва...ох,майкоу
Като цяло ловците въртят глави,рибарите-в шок,а жътварите се хилят.Ам чи на тях какво им е.Те си седят на спокойствие и разучават песни,нали са vip.
Трябва да ги раздвижат вече и тях,че Ивана се побърка там да им вади думите с ченгел.

# 456
Скрит текст:

Дупето на Джералдин го остави за теб.

Тц, нещо не ме кефи, аз си харесах това на Сюзън.Yum

Внимавай, че и Вайс чете тук. Да не ти хвръкне някоя част от ника!

Ама че сте и вие.Вайс няма нищо общо със Сюзън,  а тя си има гадже.Колко пъти ви го повториха и пак не го научихте;)

# 457
  • Испания

Тази вечер ще разкриват сестринството, да се чуди човек с каква цел.
Ами ако някоя от двете беше номинирана до сега и отпаднала?!?

Това няма как да стане, защото продукцията не би го разешила. Помните ли първите номинации? Екатерина вече беше изпилила нервичките на всички, но дори Ивайло не я номинира.

# 458
  • София
Скрит текст:
Случи се така,че гледах един лайв на Александър с Николай и останах с впечатлението(не слагам в спойлер,защото на мен така ми се стори от казаното от тях),че Александър стои до края,а Николай излиза преди него по някое време.Коментираха нещо тена на Алекс и Николай каза "И вие ще имате такъв тен ако стоите там 2 месеца".

Така,че въобще не го пишете пътник Сашко Куков.
По този повод един диалог от фейса, който искрено ме разсмя Joy

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:04 от Sunny bunny

# 459
Шок и пак шок в това предаване за мен би било:
С патос в гласа Ралица казва:
 "Племена! Всички знаете, че Вайс и Сюзън бяха двойка, Катя и Йоанна са сестри, но голямата тайна е, че Милен и Тодор са братя!" Smile

# 460
  • София
И сериалът,който ги следва е базиран на тяхната история Smile

# 461
Жалко, че Катя нямаше много жълтици да можеше да купи храна и за др. участник по същото време, когато за Йоана. Ако беше взела щеше да има големи съмнения в цялото племе и нямаше да паднат съмненията само върху един участник. Примерно една студена минерална вода да беше взела за Тошко Grinning

# 462
  • София
Е то сделката им беше ,че ще й дадат закуските тайно,но...

# 463
Шок и пак шок в това предаване за мен би било:
С патос в гласа Ралица казва:
 "Племена! Всички знаете, че Вайс и Сюзън бяха двойка, Катя и Йоанна са сестри, но голямата тайна е, че Милен и Тодор са братя!" Smile

Какъв шок е това?Simple Smile Виж,  ако обявят Тошко и Лазаринов за гаджета,  това вече ще е шок;)

# 464
  • somewhere over the rainbow
Защо поставяте Симона при Рибарите, след като
Скрит текст:
тук видяхме нейна снимка в жълто и я разпознахме по аватарските й уши.

Пък не ми е ясно кой и кога набеди Симона за хубава. За мен тя е най-непривлекателната /да не бъда груба/ жена в ИВ, след Христа.

Общи условия

Активация на акаунт