💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 362
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 435
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Случи се така,че гледах един лайв на Александър с Николай и останах с впечатлението(не слагам в спойлер,защото на мен така ми се стори от казаното от тях),че Александър стои до края,а Николай излиза преди него по някое време.Коментираха нещо тена на Алекс и Николай каза "И вие ще имате такъв тен ако стоите там 2 месеца".

Така,че въобще не го пишете пътник Сашко Куков.

# 436
На кого ли му пука за тази Ева...Аз не гледах сезона от самото начало и съответно съм я пропуснала, но май не е голяма драма. Може да е готино момичето, не го познавам, но ми прилича на типичната тъпа руса кифла.

# 437
Александър колкото и да седи, има толкова по-силни и добри участници, срещу които просто няма шанс.

# 438
Е, тя и АнаМария стоя пляскайки с ръце отстрани на терена до финала на практика миналата година.

# 439
Добре де сега като са 17 участниците, как ще ги разделят поравно в двете племена? Едното ще е с 9, а другото с 8.Thinking

# 440
Добре де сега като са 17 участниците, как ще ги разделят поравно в двете племена? Едното ще е с 9, а другото с 8.Thinking
5+5+6=16
По осем човека в племе стават.

# 441
Най-много искам Симона и Катя да спят чувал до чувал там на реката.Smile

Не съм съгласен!Искам Ники да е между двете:)))) Няма само от петела да се оплаква, нека се оплаква малко и от кокошки;)

Аууу, не! Не го давам Ники между тия две кукувици. Той изкука с едната, че и другата да го напряга. Искам да го видя как влиза в мечтаната резиденция и мога спокойно да не гледам трети сезон! Казах и почти обещах! Satisfied

# 442

5+5+6=16
По осем човека в племе стават.

Хмм....я пак да ги преброя, може в мен да е грешката. Значи имаме Джери, Любо, Ивана, Вайс, Влади, Тошко, Лазаринов, Боби, Йоанна, Ваня, Симона, дупето на Джери, Катя, Сашо, Чудомир, Милен и Николай.
Тц, пак ги изкарах 17. ThinkingThinkingThinking

# 443
Най-много искам Симона и Катя да спят чувал до чувал там на реката.Smile

Не съм съгласен!Искам Ники да е между двете:)))) Няма само от петела да се оплаква, нека се оплаква малко и от кокошки;)

Аууу, не! Не го давам Ники между тия две кукувици. Той изкука с едната, че и другата да го напряга. Искам да го видя как влиза в мечтаната резиденция и мога спокойно да не гледам трети сезон! Казах и почти обещах! Satisfied

Добре че го видях да спасява куче,  че сериозно се бях притеснил за Ники.Викам си сега,  като разбра че се връща на реката,  да не вземе ритуално да се удави в нея,  че нали на битката като беше помощник на Александър такива идеи даваше;)

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 18:23 от biglubo

# 444
  • Испания
Жътвари: Джералдин, Ивана, Вайс, Владислав, Любомир

Ловци: Ваня, Йоанна, Симона, Лазаринов, Тодор, Борислав

Рибари: Екатерина, Александър, Николай, Милен, Чудомир

Общо: 16

Ловци за преразпределение - 6

Хмм....я пак да ги преброя, може в мен да е грешката. Значи имаме Джери, Любо, Ивана, Вайс, Влади, Тошко, Лазаринов, Боби, Йоанна, Ваня, Симона, дупето на Джери, Катя, Сашо, Чудомир, Милен и Николай.
Тц, пак ги изкарах 17. ThinkingThinkingThinking

Дупето на Джералдин го остави за теб.

# 445
  • София
batigol.Ти що броиш така два пъти протежето Домусчиево Simple Smile
Аз пък не помня 7 ли трябваше да останат,че да са вече едно племе или по-логично да са 8.

# 446
И ръката на Домуса ли се е простряла до "игрите"

# 447

Тц, нещо не ме кефи, аз си харесах това на Сюзън.Yum

# 448
  • Испания
Скрит текст:

Внимавай, че и Вайс чете тук. Да не ти хвръкне някоя част от ника!

# 449

само да не те разбере манафа*

*Думата фигурира в официалния Тълковен речник на българския език и не е обидна ( към претенциите на някои списващи, че се използват обидни квалификации)

Общи условия

Активация на акаунт