💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 279
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 585
Гледайте как Джери печели и прецаква отбора си като избира да говори с майка си.Малка е и лесно ще е подлъжат.

# 586
Не знам дали тя ще победи ... по принцип ми се иска да е тя , но ще ми направи удоволствие да е Милен , за да слезне малко на земята Джериту ...

# 587
  • Русе
Може да си предоставила наградата на рибарите, демек им е дала храна.

# 588
Може да плаче, защото е взела наградата за себе си.

# 589
  • София
Обаче пък "Не ме мразете..." Освен да е друга ситуация. Или да си е взела личната награда.

# 590
  • София
Тези ревове дали значат, че е цопнала Джериту? Обаче косата ѝ суха...
Победата е нейна, не знам какво би трябвало да се случи, за да я победи Милен... направо му разказаха играта, всичко е в негова вреда!

# 591
  • София
Изобщо не е честно отново - ъгъла между дъската и краката му през цялото време е като нейния, ама на следващия възел. Sad

# 592
Като чета тук, явно всяка игра все е нагласена..?! Тези платформи и конструкции не се правят за 5 минути. :х

# 593
  • София
Какви ги бяха надращили в писмото, трябвало сила за тази игра. Напротив, едно слабо нисичко девойче би било идеално за случая.

# 594
Много ясно, че дори Милен да има по-големи мускули на ръцете, той трябва да държи тежестта на собственото си тяло, която е в пъти повече от тази на Джери. Тя е достатъчно да има по жилави ръце, добър захват и концентрация и понеже е по- лека ще издържи повече. Пак игра подарък за Джерката. Но пък така да плаче. Стори ми се искрена.

# 595
Това обожествяване на Джералдин ми идва в повече. Вайс се почувства сигурен с идването на Тошко и се съгласи да направят Джералдин капитан.

# 596
На мене ми е много яко! Нищо добро не искам за рибарите, само за Ники ми е жал, другите, начело с безхарактерния Милен....

# 597
В тази игра височината на Милен е огромен минус.

# 598
  • София
Има поне 10-20 см разлика в първия възел, за да се получат толкова различни ъгли.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 22:25 от schosch

# 599
Като чета тук, явно всяка игра все е нагласена..?! Тези платформи и конструкции не се правят за 5 минути. :х

Направо ги подминавай тези коментари, само ще си развалиш удоволствието от игрите.Yum Дупето на Джери не е толкова досадно като някои мрънкачи тук.Trollface

Общи условия

Активация на акаунт