💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 188
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 60

Тая Мирка -прилича на хамстер, кой я набеди за умна и красива?!

Александър. И косите й беше ги описал като в поема на Христо Ботев. Като ще е излагация, нека да е качествена!

# 61
  • Берлин
Мирка си е жива мисирка. Май Есмее беше писала нещо подобно "не е добричка, тъпа е". А най- противният рус цвят е този жълт на главата й

# 62
Прекрасна тема, Смайли Hug Heart

Гласувах за Ивана, Вайс, Симона и Ваня... Като последната ми омръзна да и гледам междукрачието и чекненето и.

# 63
  • Вестерос
Мерси за темата.
Гласувам за Ивана, Вайс, Симона, Лазаринов, Тодор, Сашо. Противни ми е много голяма дума за мен, но да кажем, че тези не ми харесват, искам да отпаднат.

# 64
Прекрасна тема, Смайли Hug Heart

Гласувах за Ивана, Вайс, Симона и Ваня... Като последната ми омръзна да и гледам междукрачието и чекненето и.
Последната и аз я чекнах в листата  поради тази причина.
Въобще седенето върху масата за хранене или на по-високи места разчекнат докато другите се хранят ми е...

# 65
Йоанна, Лазаринов, Катя, Алекс изгласувах.
Май само аз останах да симпатизирам на Тодор.

Благодаря за темата!

# 66
  • Испания
Милен с един глас. Ти да видиш!

# 67
  • Sofia
Подозирам, че ако беше останал в племето на Ловците, щеше да е с много повече гласове в анкетата.

# 68
  • Sunshine state
Ами той в това племе не може да блесне - един Милен Рибари не прави.
Май само аз останах да симпатизирам на Тодор.

Благодаря за темата!
Аз също симпатизирам на Тодор.

# 69
И аз нямам проблем с Тодор. Какъв е бил навън или преди 4-5 години не ме бърка, що се отнася до шоуто.
В игрите е на високо ниво, макар да има неща, които да му липсват, примерно адаптация по време на игрите. Стратегията му на него е една и не мърда, дори да трябва промяна спрямо опонента или играта. Като му изгледах няколко мача и там е по същата работа. Знае си едно и това е. Нещо да се нагоди или да промени, не забравете. Тя и Ваня му го беше казала това в началото. Другото, нещо което според мен му липсва е да си разпределя силите правилно, а не с главата напред и докъдето изкараме. В една от игрите с ваденето на ония "дървени стълбове", като се заинати на последния(мисля) да го вади директно и стоя така сигурно 5 минути и загуби цялата преднина, която имаха. Сумати време му трябваше да се усети да почне да копае пясъка.
Иначе като комплексни качества е машина, няма какво да си кривим душата.
Това за игрите, а като участник в шоуто и отношенията с другите, ако му играеш по свирката всичко е ок, но имаш ли различно мнение от неговото, ще е кажи-речи неутрален, противоречиш ли му обаче и тогава става лошо. А пък ако го жегнеш, нещата отиват на пастет. :Д
Но реално всеки 1 си има плюсове и минуси, както добри и лоши дни.

Все пак ще кажа и че ако е на финал с някои добряци в шоуто, които са готини за гледане, но са далеч от уменията му в игрите, на 100% ще съм за Тодор. В крайна сметка играта ти в игрите е важно и би следвало да е определящо.

# 70
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз също симпатизирам на Тодор,само и единствено,защото се раздава на терена.Да ти е драго да го гледаш как се бие за отбора си.
Иначе го смятам за простак и тъпчо,но нямам против ако спечели.Обаче се съмнявам,че ще стигне много далече,защото на индивидуалните битки и един пъзел,Тошко е пътник.

# 71
Още една версия. Надписа го оставих защото и без него си личи.

Обаче и Весето кефи:

# 72
Поздрав за корицата !
Лазаринов, Симона, Вайс, Ивана, Александър,Влади,Ники - Ами горе долу тези са ми най - анти....Има и още..
Между другото и на мен ми прави впечатление,  как АКЦЕНТИРАТ  операторите върху дупето на Джери и междукрачието на Ваня.
Реших,че само на мен ми  се догадява от тези нон стоп акценти, но очевидно  е направило впечатление и на други .
Аз виня, тези зад обектива.
Яко прекаляват.
Грозно е
Особено, на една от битките, в която Ваня лазеше по гръб под една мрежа.....уоууу - беше отблъскваща, в никакъв случай,  не бе секси.
Чудя се....кой е сбъркания в "задачата"!?

# 73
  • София
Ваня, че обича да седи по турски на всеки му стана ясно. Тези които не я харесват може и чепене да го наричат с цел да са максимално груби. Лошо няма, всеки си има собствена гледна точка. Но е доста дразнещ навик, спор няма. Виждам я и на сторита/снимки в Инстаграм извън предаването - обича да си седи така и това е! Недостатък - кой ги няма?!? И като се има предвид, че по време на игра за елиминация точно това е седнала да мисли - как да изляза прилично пред камера... Ама тея оператори започвам да им се чудя наистина какво правят между снимките. Това воайорстване и фокусиране на дупета и междукрачия не е нормално....

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 11:54 от КалиБери

# 74
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Вайс и Тодор. Ще е интересно днес.

Общи условия

Активация на акаунт