💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 351
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 75

Тая Мирка -прилича на хамстер, кой я набеди за умна и красива?!

С къдрава коса е по-хубава, преди да си отвори устата

# 76
Именно операторите и телевизионната режисура (в случая), са главните виновници  за гротескното излъчване на един играч по време на битки и пр.
Правят  "капитал " от пози,които  играчът волно или неволно  ЗАЕМА.
Просто, преекспонират междукрачието на един,задникът на друг и кой знае какво става в болните  глави на " творците ".
Грозно е.
Да бяха  само това гафовете на продукцията.....

# 77
Относно междукрачието на Ваня са виновни операторите, монтажниците и т.н., заврели и се с камерите между краката с цел да се види нещо по пикантно.
Относно качването на високо не е само тя, Тодор също редовно се е покатерил някъде.. ама естествено не го забелязвате.

# 78
Гласувах само за двама - Йоана и Алекс. Никой друг не ми е противен, освен псевдоинтелектуалеца и кривоустото гномче.

# 79
  • Испания
Студентката

# 80
  • София
Ивана тук е ужасна. Защо си правят такива "ефекти"?! Както и преди това с някакви снежинки се беше украсила. Хубава е, зорлем грозна се прави.

# 81
Тая работа с фокусиране на задници и предници отначало ли е или напоследък. Първите епизоди ги изтървах и не знам как е било в началото. Може в движение да им е дошла "гениалната" идея за засилване на зрителския интерес. Но операторчетата не са виновни. Първо някой ги инструктира, второ, дори и да е самоинициатива, нали има режисьор който решава.

# 82
Един оператор може да те зареди с такива кадри, че да направиш предаване за Еми, ако знаеш как да ги използваш. А може и да те остави да си биеш главата в стената. Всички са "виновни". Тази година не съм гледала, кои са им редакторите.

# 83
Благодаря за новата тема!:rose:

Явно си е прийом на някои оператори, защото скоро въм Фермата, в един от двубоите можеше да не разбереш кой е участникът, но пропорциите на задника ми станаха по-ясни от моите собствени. Доста просташко.

Чудя се за кого да гласувам, тъкмо натисна и ми идва и нещо положително за човека, може би само Ивана ще избера, макар че и за нея мога да кажа, че има хъс, което винаги ми е харесвало. Обаче като характер, поведение, отношение към хората, спортна изява - тц... А, и другото положително, което ми направи впематление е , че тя на реката изглежда по-добре, отколкото в резиденцията или в реала, т.е. без грим ми харесва повече, отколкото направена.

# 84
Толкова ми е отблъскваща Ивана,че губя способността  си , както  за обективна, така  и за субективно оценка, касаеща нея...
Как се променя човек?!
А доскоро си мислех,че  нищо не може  да ме поклати, когато имам мнение  или позиция.
Е, могло - не я дишам и не мога  да погледна  безпристрастно.
Твърд минус, както  определя  дяволчето.

# 85
Хора, тотално се побърках. Снощи сънувах, че съм в племето на ловците и сме в резиденцията. По едно време всички тръгнаха за някаква битка, но Тодор каза аз да остана, тъй като съм нова и да си почивам Simple Smile И аз реших да сгорвя мусака за всички, за да ядат като се върнат, ама през това време гадното Йоанче заплете някакви интриги и ловците се разпаднаха и никой не се върна да ми яде мусаката, а много хубава се беше получила Sad Някой да го разтълкува?

# 86
  • София
Наистина ли мислите, че операторите снимат каквото им скимне и после ни го излъчват едно към едно? Сигурна съм, че "интересните" кадри са повеля отгоре, с цел привличане на внимание... Close

Гласувах за Алекс, Ивана, Вайс, Симона и Тодор. Щуротиите, които участниците дрънкат пред камерата, много-много не ги отчитам, защото ми е ясно, че са по сценарий. Опитвам се уж по странични кадри да преценя кой какъв е...

# 87
Благодаря за новата тема Simple Smile
Гласувах за:
 Симона - много неприятни маниери и изобщо като цяло глупава твар.
Ивана - голямата играчка. Злобна и интригантски настроена, а като цяло доста неумела в повечето игри.
Вайс - много кофти характер. Доста си приличат с ТодЪр, ама Тошо поне ми е смешен в изцепките си, докато този си е анти от глава до пети.
Лазаринов - с две думи - мишок. И като визия, и като поведение. И на фона на другите от Ловците ми се струва най-слаб.

Паднах от смях с тоя Алекс в петък. Хич не го слуша главицата, милият. И как се сбогува с Мирка...падаше си той по нея чини ми се и..по начина по който косата й се спуща на вълни по гърбината. Мдаам...

# 88
  • София
Хора, тотално се побърках. Снощи сънувах, че съм в племето на ловците и сме в резиденцията. По едно време всички тръгнаха за някаква битка, но Тодор каза аз да остана, тъй като съм нова и да си почивам Simple Smile И аз реших да сгорвя мусака за всички, за да ядат като се върнат, ама през това време гадното Йоанче заплете някакви интриги и ловците се разпаднаха и никой не се върна да ми яде мусаката, а много хубава се беше получила Sad Някой да го разтълкува?
Здраво сме се филмирали.Аз нищо не сънувах,уви.Като цяло сънят ти е пророчески и всичко това ще се случи.Проверих го по съновник и лично за теб -Готвиш - ли мусака| предстои ти весел празник.
Гледам промото двеста пъти и накрая Ралица е обърната категорично надясно,където обикновено са жътварите.
Знам какво ще стане,защото и промото на сезона гледах и въпреки това една мъничка надежда продължава да искри...

# 89
Гласувах за Ивана, Вайс, Симона и Чудомир;
Сюзън на снимките в живота навън е доста по-добре изглеждаща;
Радвам се ,че Мира нупсна и пролича всъщност колко е ограничена, а ние вече бяхме видяли,че е и мързелива;
Моите фаворити са Николай, Милен, Екатерина, Ваня, Йоана, Тодор; Може би и Джерито и жандармериста...

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 09:57 от Наоми

Общи условия

Активация на акаунт