💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 325
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за новата тема Simple Smile

Аз в началото гласувах, както се оказа, сексистки за Тодор, Вайс и Александър, ама после се сетих, че и Ивана се бори за това място в сърцето ми, та се поправих Grinning
Всички останали може да не ми харесват или да ме дразнят силно на моменти, но се търпят. Тия четиримата, всеки по различни причини, не мога да ги изтърпявам никак.

# 91
Аз гласувах за Екатерина, Йоана и Вайс. Александър ми е по-скоро странен, отколкото противен. Почти всички са имали моменти, в които са ми били неприятни. Гледах около 5-10 мин. от youtube клиповете на Йоана и там не ми се стори неприятна, но дори и всичко в ИВ да е било по сценарий самият факт, че се е съгласила да участва в него...Може да са и трябвали пари да си завърши обучението, но все пак...

# 92
  • София
Благодаря, Смайли, за темата :  )
Аз този път нещо не мога да наваксам с гледане и още по-малко - с писане. Затова накратко: Ивана, Вайс, Александър и Чудомир. Както се казва, тия когато и да ги смартафорцаш, все ще е късно. Ивана ми е върхът, обаче. Ако сега е така противна, каква ли ще е като стане на 50, примерно?

# 93
  • София
На мен от петък ми кънти в главата натуралната книжовна българска дума 'разпарчатосано'... Водещите-коментатори сякаш съвсем на импровизация ги карат тези игри.

# 94
Да ви кажа, че от гледане на куп на няколко епизода, сънувах днешната битка. 😂😅 жътварите победиха, след тях рибарите и накрая ловците. Обаче жътварите бяха само 4- ма, някой го отнесоха с линейка, май Влади. И всички ловци седяха един до друг тъжни, хванати за главата. А дано не стане така. Днес ще стискам палци за ловците..

# 95
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата! 🌼

Гласувах за:
Вайс оглавява класацията ми. Нагъл, груб, прост и безпардонен тип.
Ивана ми е неприятна от самото начало. Не смятам, че е добър играч. Лигла.
Тодор, както и Вайс, е много силен физически, но за мен винаги ще си остане агресивен бияч, печално добил известност от участието си в престъпна групировка. Каквото и да каже, не му вярвам. 😂
Симона освен че не е силна физически, е и доста елементарна. Впила се е като кърлеж в тодоровото тяло и не пуска. 😂
Александър демонстрира голямо самочувствие, което е обратнопропорционално на представянето му в повечето битки. Не ми допада, че прие прозвището, което Ники му залепи Ботев. Както вече съм споменавала не мисля, че е удачно да се олицетворява с великия българин. Като цяло Сашко е тромав, бавен и някак дървен, все едно Джепето го е издялкал. 😂

# 96
voxxy, много  точни попадения...
Simple Smile

# 97
Наистина ли мислите, че операторите снимат каквото им скимне и после ни го излъчват едно към едно? Сигурна съм, че "интересните" кадри са повеля отгоре, с цел привличане на внимание... Close
+1
Като се сетя, че продуцента Витомир Саръиванов беше водещ на най-гнусното предаване "Цената на истината", не би трябвало да ме учудва това фокусиране на задници и предници.

# 98
  • Испания
Виждам, че първият пост на темата се радва на популярност.

Миналата година беше същото.

# 99
Ще си позволя да перефразирам леко Simple Smile

Продукциятааа
Тя води двама млади
Към върхове и звездопади

Продукциятааа
С тънка нишка лека
Превръща тя човек  в ЧОВЕКА

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 20:21 от Bengun

# 100
Ретроспекция само от петък.. леле, да не повярваш!

# 101
Ловците са толкова сладки заедно, много ми е тъпо, че ще се разделят. 💔💔💔

# 102
  • Испания
Станимира сее мъдрост от екрана.

Едната сестра криви устата и трови ловците, другата криви устата и трови рибарите.

# 103
После нека някой да каже, че Ловците са побутвани... при положение, че са им вкарали такъв троянски кон в племето.

# 104
  • София
Жътварите пак не ги дават. Горките толкова са скучни, че няма накъде. Ама нали са фаворити на властта, ще пребъдат!

Общи условия

Активация на акаунт