💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 477
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 765
Гледала съм две полу-финални игри от други държави и нашата от миналата година. Всички бяха като нашата - много силови. Много трудно жена да ги мине въобще, камо ли да победи мъж. Но и чужбинските бяха полуфинални, т.е. имаше някакво гласуване след тях и участниците чакаха резултата.
А тази година официално обещаха да няма смс-и в началото на предаването, така че трябва да е игра. Освен пък да сложат гласуване от отпадналите участници. Е, тогава вече ще си е чист Биг Брадър.

# 766
  • София
В чужбинските имаше ли жена сред финалистите?

# 767
  • Sofia
Вчера Ралица каза за Катя и Йоана:"Те получаваха тайни задачи.Ако се бяха провалили,щяха да причинят нечувани страдания на всички вас".
Аз ли нещо съм изпуснала,че не съм разбрала какви чак "нечувани" страдания са щели да причинят на останалите?  newsm78

Нека са заедно сестрите, за да се изядат.
Очаквам да започнат да се номинират една-друга.Mr. Green

# 768
В чужбинските имаше ли жена сред финалистите?

Тези, които гледах - не.
Но има жени, спечелили формата. Исках да видя техните игри, но не ги намирам.

# 769
  • Козлодуй
В едно интервю Джералдин каза, че е родена на Гергьовден и предполагам, че затова се казва така вместо Гергана Simple Smile Според мен е много приятна и свежа най вече защото не се занимава с интриги Simple Smile

Така както се разпределиха двете непоносими жени според мен - Ивана и Катя са в различни племена, а така ми се искаше да бъдат в едно за да викам за другото. Както и да е важното е, че се разбра защо Катя е толкова сопната - защото все се е намирало някой около нея да и казва как да живее - очевидно е развила силно съпротивително поведение. Продължавам да харесвам Рибарите точно заради свободата която съществува при тях - когато човек е свободен е по-силен Simple Smile
При жътварите ясно се оформиха на масата двете коалиции от ляво и дясно и Ваня по средата - аутсайдер - както винаги тя милата не знае с кого да бъде:-)

# 770
Сигурно ли е, че няма да има sms-и? Изборът чрез игра е може би по-добрият вариант.

Питаш как ще се избере победителя, а в същото време казваш, че Вайс не стига до финал.
Това за Вайс предположение ли е  или е сигурна информация.

# 771
  • София
Кой е бащата на Джералдин? И защо тя говори така странно - насечено? Извън България ли е живяла?

# 772
Разбрах, че това за Вайс Ева го е казала. Не знам дали е вярно. Аз смятам, че той има шанс да стигне до финал.

# 773
Кой е бащата на Джералдин? И защо тя говори така странно - насечено? Извън България ли е живяла?

Тодор Георгиев Тодоров - апелативен съдия. Затова тук се подозира, че Джералдин е кръстена на дядо си Георги.

Ако се интересуваш повече, в мрежата има публична информация за него, в която и Джералдин присъства.

# 774
Не би трябвало да се знае вече кой е победителят. Ева може би знае, че не е Вайс, защото той не стига до финал.

Това звучи много категорично...
И тъкмо се зарадвах....

# 775
За тези, които смятат че Джери е наивна , вие сериозно ли ?!😁😁

# 776
  • Козлодуй
Аз не казах, че е наивна казах, че е свежа защото не се занимава с интриги.

# 777
Джералдин ми е като слабоумна, идеално се вписва в отбора на лоботомираните. Екстра й подариха победата.
+1
Нещо в говора й не е ок ... нищо чудно да е имала проблеми и да е посещавала специалисти.
Но като цяло супер странно говори.

# 778
Джералдин и на мене ми прилича на слабоумна. А и това хилене в края на всяко изречение още повече затвърждава това ми усещане. Казвам "прилича", не че е, не я знам каква е и не ме интересува особено, не ѝ симпатизирам. И се чудя на димо какъв мъ беше зора да я разубеждава. Катя като избра закуски за сестра си не си спомням някой толкова настоятелно да я е питал дали е сигурна в избора си...

# 779
Аз пък, ако не знаех, че Катя и Йоана са сестри, щях да кажа, че са лесбийска двойка. Отвратително ми е цялото това чак такова гушкане, целуване и интимност.
Не казвам, че не трябва да са близки, но чак пък толкова.
Миналата година близначките си се държеха съвсем нормално, в тези двете има нещо сбъркано.

Общи условия

Активация на акаунт