💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 478
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 750
Да, точно!🤣
Лятото , на жегата, петната ще стоят до другия ден! И водещите със същите одежди....
😉Но нищо ние им вярваме!
Ама те не са казали, че разпределението ще е на другия ден. Остана за по-късно, след битката. Не знам какъв беше смисъла Рибари и Жътвари да се прибират, ама айде..

# 751
  • до най-прекрасния мъж
"При разпределението, забелязахте ли мокрите петна от играта?  Хайде да се преоблечете, раниците на гръб и да заснем разпарчатосването"
Да, точно!🤣
Лятото , на жегата, петната ще стоят до другия ден! И водещите със същите одежди....
😉Но нищо ние им вярваме!
Излъчиха го вчера, но дефакто те си казаха, че още след битката за територия, същата вечер ще се разпредели племето. Така че е напълно логично. Сигурно така са нагласили времево епизода при монтажа. Не е за първи път, доста често съветите за номинации ги излъчват преди битката за спасение.

# 752
Всичко  е гранде комедия  , та чак  САМИ те си се развеселяват.
Нека им е забавно на Тупарев и така противния за мен - Витомир(фродо).
Ние сме балъците, че хем знаем кой прави този формат, хем се надяваме  на нещо  стойностно и интересно.
Е, няма как да се получи !
А Джери, според мен е кръстена на дядо си Георги.От Джордж .
Тя си е Гергана Joy

# 753
Чета едно интервю със Станимира: в него тя казва, че подозирали Катя с тайна мисия, но не могли да навържат нещата.
Казва,че Катя им донесла яйца на реката-яли и не питали откъде са.
Аз ли съм пропуснала или единственото, което дадоха от развоя на мисия"яйца" , беше как Катя скришом в храстите  ги яде!?

За да не скролвам и цитирам ще кажа, че запомних следното(може и да греша):Днес на извънреден съвет племената ще решат как да си поделят плячката, а утре ....(водещата  в предишния епизод)
(Това по повод разделянето на ловците)

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 13:41 от vvi

# 754
vvi, правилно помниш. След битката двете племена ги отпратиха - резиденция и река. На другия ден "трябваше" да делят Ловците. Бяха седнали оклюмали и се чудеха къде ще прекарат нощта. Някой се пошегува, че на хотел ще спяли. Може би Ваня?

# 755
Излъчиха само как Катя си яде яйчицето сама в храстите, но тя е дала яйца на всички, а от предаването не са го излъчили.

# 756
Защо Ева да знае кой е победителя? Вече ясен ли е, т.е още лятоска ли са свирили мача?

# 757
Не би трябвало да се знае вече кой е победителят. Ева може би знае, че не е Вайс, защото той не стига до финал.

# 758
Победителят ще се реши с игра, т.е значи вече има победител.

# 759
Може би да. Но след като няма да има смс-и, не беше изключено и финала да е сниман.

# 760
Сигурно ли е, че няма да има sms-и? Изборът чрез игра е може би по-добрият вариант.

# 761
Естествено, че играта е най-добрият вариант, стига да не е яко нагласена.
Трябва да е здрава и многокомпонентна, а не от типа, ти си жена, затова половината игра ще ти е с 190% по-лесна и изключваме физическата и силовата част.
Или игра за сила, да няма реално нищо общо със силата, ака играта на Милен и Джери от вчера.

# 762
Миналия сезон беше мега скучна и безидейна игра. Както се разбра после - и нагласена.

# 763
  • Germany
Е нали предаването е Игри на волята, не Игри на силата. Не е като да няма разлика 😉 Може Ивана да увисне някъде за цял ден и да вземе да спечели 😆

# 764
Но играта от вчера пък е подходяща за тези, които са по-лекички. За мен последната игра, която ще определи кой ще е победител, трябва да включва и физическа част (да няма значение кой колко тежи), и пъзел задължително. Нали победителят трябва да е уж комплексен играч и да може всичко.

Общи условия

Активация на акаунт