💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 159
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 195
Не знам дали са велики Ловците, но е факт, че са най-силното племе. В сблъсък между трите племена имат само една загуба до сега, втората такава ще е фатална... Ами абсолютно не е честно. Загубите на Рибарите в тройни битки не искам и да ги броя...

# 196
Добър вечер!
Мисля, че ловците ще се разпаднат, дано не съм права де.

# 197
Аз не гледах внимателно миналата година, но със сигурност помня, че пак размятаха некви ведра Grinning

Едел, Ами не е една игра. Не е като  да са били досега безупречни и сега да е първата им загуба.

# 198
Жалко за рибарите, пак няма да похапнат.

# 199
  • Варна
На Тодор и руля му махнаха, та вятъра по-спокойно да мести люлката.

# 200
  • София
Изобщо не ме вълнува, Моски.
Излагацията е пълна и не останаха вече хора, които да им вярват.
Всички знаеха, че ще има разпаднало се племе. Ваня си вземаше сбогом, Катя реди вече сестра си в своя отбор, самата игра е най-смешната до тук, а когато се решава съдбата на дадено племе, трябва да е възможно най-физическата и изискваща. С всички възможно компоненти. Това се води за една от най-важните битки и какво виждаме? Плискане на водица и редене на кубчета. Хахахаха Grinning
Освен това никой не може да ме убеди колко ли дубъла са направили, всичко е и монтаж.
Винаги ще има съмнения, просто защото си познаваме стоката (Тупарчо) и защото нямаше никакъв смисъл да нареждат Ловците редом до останалите две племена. Те са си извоювали това предимство на Арената в поредица от битки. Сега стоят отстрани и гледат.
Но колко удобно, че нагласиха играта на Ивана и си затваряха очите за нарушенията и само и само да отпадне Рибар, та да са 5 на 5
Трябва да останат 16 човека, 8 на 8, при две племена а 5, а имаме едно с 6 какво следва? Елементарна математика.

# 201
Сега се включвам да гледам. Досега само ви четях, защото не ми беше интересно Grinning

# 202
  • София
Всъщност наистина битката днес е абсолютно справедлива. Във всеки друг случай все някое племе щеше да е ощетено. А и всъщност най-много се радвам на Тодор. Толкова силно его, толкова голям тарикат, ама най-добрия. Мед ми капе на сърцето до къде се докара. Така уж най-големия мислещ за племето си ще е причината за разпадането му!

# 203
М, не съм съгласна. На Джери масата си остана още колко след това, а на Тошко на 7 секунда беше нестабилна. Иначе да - един таймер щеше да реши подобен казус.
Ловците са добър отбор, но се видя, че Жътварите здраво им дишаха във врата, ако не бяха пъзелите. Ами всеки отбор има уязвимо място - пъзел, плуваване и сега съм  доволна, че дадоха равностойна игра, точно за да няма спекулации.

# 204
А на мен пък ми хареса тази игра, защото трябваше да покажат екипна работа и синхрон. Мда, лесно е да гребеш яко по морето, обаче като трябва да сте едно цяло, някои несъвършенства лъсват.

# 205
Не е проблема в играта, а това че една игра решава всичко. Няма значение досега кой какво е показал. Все едно да имаш 2ки и 4ки по математика и накрая от една 6ца, хоп и 6 за срока. Да не говорим, че правила няма. Просто са си решили всяка година да разпадат червените.
Ама това не е училище.Тук се играят игри и във всяка от тях се печели и губи нещо.В повечето състезания е така.Да не би в любимият ви сървайвър да има предимство този,  който се е представял най-добре до момента?Всичко се решава в играта и това е.А че предаването и реализацията на игрите е пародийно,  за това спор няма.

# 206
  • Испания
Добър вечер!
Мисля, че ловците ще се разпаднат, дано не съм права де.

Те вече се разпаднаха.

# 207
Ако Рибарите вземат Тошко, Лазаринов и Йоана, ще бъде разкошно, с цялото си сърце ще викам за Жътварите Joy

# 208
Жътварите веднага се насочиха към някой, който да им реди пъзелите, тоест Йоанна.

# 209
  • София
А мъжете от рибарите искат Лазаринов... за какво им е?

Общи условия

Активация на акаунт