💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 250
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
Още една лицемерка. Взела парите и сега реве.

# 616
Най-накрая ще я гледаме тази игра да се играе. Че миналата година "балерините" я опорочиха грозно.

Отделно това е игра, където Жътварите нямат нужда от предимство. При шест срещу четири мъже работата е ясна преди да започне. Ако трябва всеки да играе не мисля, че Жътварите могат да компенсират тази разлика. Даже и ако имат една точка предимство в началото.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 22:35 от Bengun

# 617
Е, като гледам играта за утре, какво предимство щяха да им дадат? Или ако беше избрала предимството, играта щеше да е друга?

# 618
Катя защо започна да ходи в тази тръба в ухото?

# 619
Много е готина Джери. Браво за победата! А и Жътварите реагираха сравнително спокойно, засега.

# 620
Погледите на някои от участниците бяха безценни.
Ваня, която с едно завъртане на очи описа моите мисли по въпроса със сестрите и Борислав, който гледаше Рибарите, все едно е попаднал сред прокажени, горкият.
От рибарското сборище стискам палци на Милен и Борислав да се измъкнат към финал. Другите - към вкъщи.

Ама Чудомир как жадно гледаше към ловците преди да ги разпределят.Безценен поглед беше:)

# 621
  • Берлин
Става все по-зле. Гротеска пълна. Яд ме е,че след гаврите в предния сезон, пак се хванах да гледам

# 622
Леле каква лигла и актриса е Джерито Rolling Eyes И само как бързо сменя настроенията.

Вайс беше много прав за нея този път обаче.

# 623
  • Germany
Е, гузно и е малко на Джерката, но пък те си се знаят жълтурковците. Колко пъти я номинират. Особено Вайс я беше абонирал за постоянна номинация.

# 624
Най-логично е да номинират двете отрови и да ги разкарат, но продукцията няма да позволи.

Те промениха половината правила на играта само и само да ги съберат. Не вярвам толкова лесно да се отървем от тях. Дори да направят това, което предложих по-горе най-вероятно удобно ще дадат на капитана (Катя) 2 гласа тази седмица, че да може да ги изравни и да не са и 2-те номинирани.
Не ги смяташ нещо нещата.Сестрите имат 2 гласа.Ако другите си разпределят гласовете срещу тях 3 на 3,  те не могат да направят нищо.

# 625
В погледа на Любо май се четеше, че не е особено доволен от решението на Джери...

# 626
Вайс ми е страшно неприятен, но беше прав - не е проблем, че е взела жълтиците, а че разиграва сценки.

# 627
Много е готина Джери. Браво за победата! А и Жътварите реагираха сравнително спокойно, засега.

как да реагират като тя буди родителски инстинкт у всички. Ако беше им казала с гордо вдигната глава "избрах грошовете защото смятам че си ги заслужих и е крайно време да помисля за себе си" дали щяха да реагират така

# 628
  • Испания
В погледа на Любо май се четеше, че не е особено доволен от решението на Джери...

И не само той. Вайс как я гледаше. Владислав и той клатеше глава.

# 629
Този епизод вече наистина ме ядоса. Не стига, че гледаме сестри, които не се понасят, тровят с подлост, фалш и лъжи, ама сега и тази Джери. Хили се машоумно, после реве. Жълтици иска, ама й е гузно... Не моа повече. Татко й се е постарал, ще я приемат в Бръшляновата лига. Всеки епизод ни внушават колко е малка, но и колко силна.
На всичко отгоре и специални гащи има за нея. Joy
Благодаря на чичко Тупарев, че днес поне това ми спестиха.

Общи условия

Активация на акаунт