💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 243
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 630
На мен пък ми е дразнеща ДжеритУ, има нещо леко дебилно в нея. Хем не заема твърда позиция, хем си прави каквото си иска под маската на много добричка, наивна и незряла.

# 631
Аз ако съм на мястото на Жътвар, няма да избера повече Джерито за капитан. Сладуранка е, но лигава и наивна. И не смятам, че заслужава да е победител. Има по-добри играчи от нея. Това с грошовете беше много тъпо...

# 632
Много е готина Джери. Браво за победата! А и Жътварите реагираха сравнително спокойно, засега.

как да реагират като тя буди родителски инстинкт у всички. Ако беше им казала с гордо вдигната глава "избрах грошовете защото смятам че си ги заслужих и е крайно време да помисля за себе си" дали щяха да реагират така

Какъв родителски инстинкт при такова лигаво изпълнение? То се видя на кой колко му е акълът по реакциите.

Симона как само веднага тръгна да я прегръща, а Тошко да я потупва.

# 633
  • София
Много е готина Джери. Браво за победата! А и Жътварите реагираха сравнително спокойно, засега.

как да реагират като тя буди родителски инстинкт у всички. Ако беше им казала с гордо вдигната глава "избрах грошовете защото смятам че си ги заслужих и е крайно време да помисля за себе си" дали щяха да реагират така

Какъв родителски инстинкт при такова лигаво изпълнение? То се видя на кой колко му е акълът по реакциите.

Преди да я потупа я гледаше като отровен, хич не му хареса решението и.

# 634

Ами нормална реакция като видиш някой да плаче, става ти жално. Милото джери ,наивното, то без да иска взело грошовете. И наистина изглеждаше все едно без да иска ги взе.

# 635
Много силова игра, няма що! Друг толкова хвален като Джералдин няма. И какво като е ученичка? Как я поставя това в неравностойна позиция? Изкарват го все едно недъг има, пък побеждава.
Хахо хихи, мрън, сълзи...Както ми беше симпатична едно време, сега ме дразни ужасно. Чудя се тя или сестрите са ми по-анти. Даже Ивана мина на заден план. Да не говорим как директно дадоха на Катя да си вземе сестра си. Ми направо да им подарят един имунитет до обединеното племе и готово.
Утре е ясна работата. Жътварите падат. Най-вероятно номинират Ваня и Симона.

# 636
Има поне 10-20 см разлика в първия възел, за да се получат толкова различни ъгли.
Във възлите на Милен не знам дали има разлика,  но Милен е голям човек,  с много дълги ръце.Естествено е че като се отпусне с изпънати ръце ще е много по-полегнал от Джералдин.

# 637
Утре като има номинационна, в четвъртък какво ще има? Ако са 2 номинационните, не виждам как ще се случат нещата с играта, която по принцип беше в четвъртък, между четиримата номинирани и след това в петък, между двамата останали.

# 638
Който сравни Катя с Джак Спароу - много точно! По шашави аксесоари и нечистоплъстност го докарва супер.

# 639
Този път Вайс е прав.
А може би е бил прав за всички пъти в които е бил против нея.Подмолна е прави св на невинна и малка а много добре си проправя път към финала.Та Вайс наред с кусурите му , може и  да е усетил нещо ..

# 640
Ако Жътварите паднат, Джерито трябва задължително да е номинирана. Иначе съм ЗА това Ивана и Симона да си ходят скоро.

# 641
Джери е още дете, всяка победа я изживява, че нещо много е направила. Има си и доста късмет. Днешната игра си беше нейна. Ако беше отишла Катя или Ники, имаха по-голям шанс, защото са слаби и жилави. Милен е висок, тежък и лошо беше си изпъчил гърба назад, така още повече те измаря. Трябваше да кажат да изберат човека с най късите ръце, тогава играта си я взимаха Рибарите.

# 642
Този път Вайс е прав.
А може би е бил прав за всички пъти в които е бил против нея.Подмолна е прави св на невинна и малка а много добре си проправя път към финала.Та Вайс наред с кусурите му , може и  да е усетил нещо ..
Спи в едно легло с Тошко.Как няма да прихване от неговата проницателност;)

# 643
Добре де, на Станимира понеже беше жена и дадоха предимство на дъската с брадвата, на други игри съобразяват разликата във височината, защо сега не го направиха и за Милен ?
И водещият дори му направи забележка да си държи изправени ръцете, при положение, че той беше заключил дори рамената, докато Джери си беше отпуснала рамената напред. Ясно се видя, че при Милен още на първия възел беше много наклонен и реално имаше натоварване, докато Джери беше на 99% изправена и напрежението беше никакво. На втория възел може да се каже същото, а на третия тя беше така, все едно Милен на първия.
Тук и тежестта си оказва влияние, но основния фактор беше височината на Милен.
С такъв тип игри, които "уж" са силови и за мъже, мъжете просто нямат шанс. И накрая какво се получава, ако те победи жени, трябва да си по нисък от тревата, а ако биеш, никой не ти го признава, понеже си бил жена и накрая уж искат равнопоставеност, е как да стане, когато е само когато ни изнася?
Джералдин се самозастреля с избора си. Ако нямаше жълтици тоя номер можеше и да мине, но при положение, че има най-много, това няма как да мине. Водещият може да излъже човек, който няма мнение, ако си държиш на твоето няма как да те излъжат. Накрая чак се и оправдава с това - смешно.
Капитан, който избира жълтици, реално пред това да даде предимство на отбора и то реално при новообразувало се племе, не е никакъв капитан.
Ако паднат утре, съвсем логично би било да номинират точно нея.
Номинират ли друг са идиоти и племето ще се разцепи още повече.

# 644
Скрит текст:

Ами нормална реакция като видиш някой да плаче, става ти жално. Милото джери ,наивното, то без да иска взело грошовете. И наистина изглеждаше все едно без да иска ги взе.

Вече ми е по-противна и от Алекс. То не че преди особено я харесвах с тази груба физика, мъжки черти и фаворитизиране от продукцията, но вече съвсем се оля.

Общи условия

Активация на акаунт