💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 445
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 780
  • Бургас
Аз пък, ако не знаех, че Катя и Йоана са сестри, щях да кажа, че са лесбийска двойка. Отвратително ми е цялото това чак такова гушкане, целуване и интимност.
Не казвам, че не трябва да са близки, но чак пък толкова.
Миналата година близначките си се държеха съвсем нормално, в тези двете има нещо сбъркано.
ако и двете редят някой пъзел ще се изпокарат и накрая може и да не го наредят

# 781
Джералдин и на мене ми прилича на слабоумна. А и това хилене в края на всяко изречение още повече затвърждава това ми усещане. Казвам "прилича", не че е, не я знам каква е и не ме интересува особено, не ѝ симпатизирам. И се чудя на димо какъв мъ беше зора да я разубеждава. Катя като избра закуски за сестра си не си спомням някой толкова настоятелно да я е питал дали е сигурна в избора си...
Изпробва я, избазика я ... и тя се хвана

Най-странното е, че повечето приемат такива хора за позитивни ...ама едни захилени, весели, наивнички ...но невинаги това е истината.

# 782
  • София

Тези, които гледах - не.
Но има жени, спечелили формата. Исках да видя техните игри, но не ги намирам.

Може би, когато има и жени, игрите са по-различни и не толкова тежки и силови като миналогодишния финал.

# 783
  • София
Те и без да редят пъзел се карат. Снощи дадоха, че ще има разправия в днешния епизод. Йоанка седеше кротко и смирено като пред майка си, а Катя се големееше нещо.

# 784
Казаха, че  Джери е родена в Оксфорд.
И затова  е Джери, а не Гери:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 785
  • Испания
Казаха, че  Джери е родена в Оксфорд.
И затова  е Джери, а не Гери:stuck_out_tongue_winking_eye:

Пише го във визитката ѝ.

# 786
  • София
Добре, вече сериозно! Каква е връзката на Джералдин Тодорова със съдия Тодор Георгиев Тодоров?... Освен по изключително повтарящи се български имена.
Съвсем сериозно питам, не се заяждам! Наистина се интересувам и ми е интересно.
Защото от маса време се опитвам да направя връзката през визитка и жълти хроники, през гугъл в съчетание на имена и не мога. И Оксфорд не помага! Тц! Зироу! Ниенте! И т.н.
Та, давайте линкове, че взе да ми става смешно Wink

П.П. Дебело подчертавам, че не ми е тя фаворитка! Ваня е!!!! Да не си помислите, че съм пристрастена или нещо!

# 787
Да дам и своя дан, че снощи гледах.
1. Сестрите - това целуване и мляскане и мен подразни. Малката сестра е много досадно поучаваща голямата. Голямата явно има защо да пали. Двете не са тандем и в отбор няма да могат да мелят брашното. За мен беше грешен ход да се събират, защото биха ги номинирали, за да се изкарат една-друга, да се отстранят взаимно. Освен това как па така реши Катя, че ще редят пъзелите. За мен успешен тандем бяха малката с Милен. Защо ще развалят нещо работещо?
2. Джерито - доста ми е неприятно, този типаж особено в тази възрастова група са ми едни пре-превъзбудени. Ама пре-. Говор, хилеж, пре-амбиция, всичко и е пре- на Джерито и не ми оставя приятно усещане за хубав млад човек, по-скоро ми е дразнеща.
3. Симонката - ужасно странно същество, защо вечно се клати, когато я питат и отговаря? Не мисля,ч е е силен играч.
4. Ваня ми е фаворит някак, с все несъвършенствата си.
5. НикитУ с говорния си дефект направи много сладък анализ на сестрите.
6. Сашко и онзи Чудо са ми направо излишни, толкова са никакви.

# 788
Някой беше дал линк към Игри на волята от друга държава и в клипа бяха само жени и бяха много добри.. Може ли отново,че не мога да го намеря Simple Smile

# 789
  • Испания
Та, кой каза, че избират във формата напълно неизвестни? На снимката - Тита, Папи ХанЦ и в средата с мустаците и брадата е Кико - всеизвестният режисьор на "Като две капки вода", "Маскираният певец" и др., работещ при Маги.

Нали не си помислихте, че Веселин Панчев ще пропусне някой удобен момент да напомни за себе си!

# 790
А играта снощи беше предопределена. Може да не е било точно нагласено, но Милен с тази тежест и мускули, които пречат да отпусне и прибере ръцете, си беше ясно, че ще замине.

# 791
Току направили победител притежателя на макс жълтици  Wink с тази намеса на Димо ...определено ще измъдрят нещо стратегическо според това в кого са жълтиците.

# 792
Този път Веско без да иска е направил попадение в десетката.

# 793
Добре, вече сериозно! Каква е връзката на Джералдин Тодорова със съдия Тодор Георгиев Тодоров?... Освен по изключително повтарящи се български имена.
Съвсем сериозно питам, не се заяждам! Наистина се интересувам и ми е интересно.
Защото от маса време се опитвам да направя връзката през визитка и жълти хроники, през гугъл в съчетание на имена и не мога. И Оксфорд не помага! Тц! Зироу! Ниенте! И т.н.
Та, давайте линкове, че взе да ми става смешно Wink

https://register.caciaf.bg/2014y/D43BEBCB-3D69-4658-830F-EF788D6CFACA65089.xml

Имотната  декларация на въпросния съдия. Публична информация е.
Дай боже всекиму.

# 794
  • Испания

Имотната  декларация на въпросния съдия. Публична информация е.
Дай боже всекиму.

А тя се полакоми за 50 гроша.

Общи условия

Активация на акаунт