💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 508
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Та, кой каза, че избират във формата напълно неизвестни? На снимката - Тита, Папи ХанЦ и в средата с мустаците и брадата е Кико - всеизвестният режисьор на "Като две капки вода", "Маскираният певец" и др., работещ при Маги.

Не харесвах Сюзън, но нищо странно не виждам, че се познава с тях. Това й е професията, танцьорка е към балети, снима в клипове, дори и с Дуа Липа. Ваня пък е каскадьорка, така че и тя се познава с известни личности, Елена също. Аз пък Любо го бях виждала в онлайн пространството, защото има канал в ютюб и съм му гледала видеа. Няма нужда всички да са фитнесджии или счетоводителни, нека има разнообразие от професии. Не виждам защо хората с по-публични професии да не участват или веднага да се смятат, че са побутнати. Сюзън имаше физическите качества за играта, така че според мен се е представила добре и на кастинга.

# 796
  • София
Скрит текст:
Добре, вече сериозно! Каква е връзката на Джералдин Тодорова със съдия Тодор Георгиев Тодоров?... Освен по изключително повтарящи се български имена.
Съвсем сериозно питам, не се заяждам! Наистина се интересувам и ми е интересно.
Защото от маса време се опитвам да направя връзката през визитка и жълти хроники, през гугъл в съчетание на имена и не мога. И Оксфорд не помага! Тц! Зироу! Ниенте! И т.н.
Та, давайте линкове, че взе да ми става смешно Wink

https://register.caciaf.bg/2014y/D43BEBCB-3D69-4658-830F-EF788D6CFACA65089.xml

Имотната  декларация на въпросния съдия. Публична информация е.
Дай боже всекиму.
Супер, мерси много! Flowers Rose
Видях я декларацията, но не и обърнах особено внимание и бързо я затворих .... Моя си е грешката! Сега поне съм спокойна, че не е измислица.

# 797
  • Испания
И аз не виждам нищо странно едни да се познават с други. Но привеждам факти, че не отгворя на истината обявеното по време на кастинга и след него. А на мен ми е все тая кой с кого се познава и къде участва.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 18:00 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 798
Като конкурс за държавно/ общинско вакантно работно място Simple Smile

# 799
  • Испания
Като конкурс за държавно/ общинско вакантно работно място Simple Smile

Точно.

# 800
Обяснението на синята песничка я ясно, значи, дядото на Джери май се оказва първият председател на фенклуба на Левски Любен Ангеловски.

# 801
Аз не виждам нищо такова от Тодор, че е женомразец или нещо подобно.

Е как не виждаш?   Как не виждаш?
В неговата ценностна система, която се състои от 2-3 изречения  синонимът за добро/достойно/честно/правилно е "мъжко", "мъжкарско" а символът за подло/пошло/долно/нечестно е "женско".  

Angry

# 802

В неговата ценностна система, която се състои от 2-3 изречения  синонимът за добро/достойно/честно/правилно е "мъжко", "мъжкарско" а символът за подло/пошло/долно/нечестно е "женско".  
Angry

Това беше импретацията на Йоанчето, да, и май много народ й се върза.
"Женски" номера и "мъжко" поведение са клишета, които масово се използват. Че Тошко не блести с голям умствен капацитет и не можа да се защити пред студентката е ясно, но не мисля, че е честно да се вкарват в устата му думи, които не е казал.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 18:28 от sea_shell

# 803
  • Варна
Не е слабоумна Джерито, но има говорен дефект, който родителите и е трябвало да коригират посредством посещения при логопед. Ами дразнещо е, дори много. Относно защо се казва Джералдин, по спомен в предаването чух че е родена на свети Георги и то в Англия и ей ти на Гергана=Джералдин. По тази логика, може би сестра и е родена на Цветница.

# 804
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 , сериозно ли това е пример за връзкарство? Никой не е казал, че участват напълно непознати, не е и възможно в сегашните времена.

В трети сезон участник с връзки: най-смотания фитнесджия от най-смотания столичен квартал е в отбора на Жълтурчетата, защото преди 10 години е бил съученик на брата на шофьора на микробуса развеждащ участниците.

# 805
Ваня като новопристигнала в племето се самонастани на централно място на масата за хранене. Стори ми се нахално.

Да бе да!  Тошко решил да се свие в  ъгълчето, всички вече седнали и Ванчето идва и се самонастанява.
В тва шоу няма самонастаняване.

# 806
Обяснението на синята песничка я ясно, значи, дядото на Джери май се оказва първият председател на фенклуба на Левски Любен Ангеловски.

То не беше ли всъщност казармена песен?

# 807
Аз не виждам нищо такова от Тодор, че е женомразец или нещо подобно.

Angry
Това си е ваша мнение за него, макар да е несериозно. Само той си знае какво му е ценностната система. Аз добре си спомням, че в началото каза, че реално дели на силни и слаби играчи, а не на полове.
С Ваня в началото играеше психо игра, която определено тоя я спечели и не случайно беше толкова дълго поред капитан.
Йоанна няма какво да я коментирам. И нея и сестра и грам не ги харесвам и ако това е определението за жена/женско, пази боже !
Защитавам го в това отношение, в други съм го нападал и съм казвал какво не ми харесва и най-вече какви са му слабостите в игрите, не мисля да се повтарям.
А в отношението за което говорим, да той си има някакво си измислено самочувствие, Вайс е същият и се мислят за нещо повече. Особено Тодор не изслушва и грам не се вслушва в това какво му се говори, дори и да му казваш истината, той дори няма да се замисли. Той си знае неговото и това е. Малко дървен философ. Смята, че знае всичко и каквото и да му кажеш е все тая.
Не съм фен на такъв тип хора аз, но не мога да му отрека хъса и играта, която е много силна.

Един Милен сигурно е доста хвален тук, ама реално до момента само се дъни, когато трябва да покаже качества.
Когато остана 1 срещу 1 с Тодор и бяха на 1, Милен изпусна, а Тодор вкара. Загуби капитанската битка с Джералдин. Загуби битката за предимство с Вайс.
На игрите бих казал, че е от средно представителите се. Както е правил силни игри, така е и правил слаби. Силните му реално са били на пъзелите.
Ще го видим оттук до края, но определено той е 1 от хората, които трябва да се доказват.

# 808
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не смятам Милен за голямата работа на нивото на Тодор и Вайс,където трошат на терена.Има елементи,в които се справя,но като цяло го смятам за маалко над средното ниво играч.Пъзелите ги умее и физически не е изнемощял.И толкова.

Тодор не е женомразец(това е поредната манипулация на Йоанна),ноТодор смята мъжете за по-добри/по-заслужили в битките и не разчита на жена да го води и дава наставления.Това не го прави женомразец,това го прави човек,който игнорира жените,защото смята,че са по-слаби от него.В интерес на истината,що се отнася до арената,е така.За живота не мога да коментирам,защото не го познавам в този аспект.Йоанна също.

# 809

Имотната  декларация на въпросния съдия. Публична информация е.
Дай боже всекиму.

А тя се полакоми за 50 гроша.

Те тия пари как се събират мислиш.По 50 гроша по 50 гроша и току виж станали милиони;)

Общи условия

Активация на акаунт