💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 442
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Нямах възможност да коментирам последните два епизода "на живо", но съм очудена от толкова големия спойлър, публикуван от Тодор, а именно - картичката за рождения му ден с имената на членовете на новото му племе.

# 811
Страшни сравнения на Милен vs Тошо и манафа. Много силни, много здрави са...сууупер.  Но акъл - йок.
Това не е състезание Мистър "Олимпия"  и няма как да възхвалявам глупави и агресивни типове, които работят биткаджии.

# 812
Участниците в ИВ подписват договори, с които се задължават да не разкриват информация за това какво се случва в ИВ преди излъчването. В противен случай сигурно са застрашени от дела за големи суми. Убедена съм, че Джералдин нито договорът с оглед на това, че баща ѝ е съдия на високо ниво, има връзки и е напълно запознат с подобна тематика, нито евентуалната глоба с оглед на финансовото състояние на семейството я притесняват.

В началото се беше появила новорегистрирана потребителка, която без проблем ни разказваше за участниците и какво предстои в ИВ. Първият ѝ пост беше хвалебствен за Джерито. Дали това не беше самата тя или нейна роднина обаче, така и не се разбра.

# 813
  • София
Нямах възможност да коментирам последните два епизода "на живо", но съм очудена от толкова големия спойлър, публикуван от Тодор, а именно - картичката за рождения му ден с имената на членовете на новото му племе.
А де,аз по тази причина изобщо не го вземах на сериозно,а залагах на 'официалния' спойлер от интрото на сезона.
За друго се сещам аз.Ралица,когато разкри тайната за сестрите каза,че те имали мисии и ако не ги изпълнявали,щели да предизвикат чудовищни страдания за всички тях?!
Значи как пък не се издъниха да ги видим тези страдания и защо потърпевши е трябвало да бъдат всички.
Имам чувството,че сценаристите не знаят какво пишат.

# 814
Скрит текст:
Участниците в ИВ подписват договори, с които се задължават да не разкриват информация за това какво се случва в ИВ преди излъчването. В противен случай сигурно са застрашени от дела за големи суми. Убедена съм, че Джералдин нито договорът с оглед на това, че баща ѝ е съдия на високо ниво, има връзки и е напълно запознат с подобна тематика, нито евентуалната глоба с оглед на финансовото състояние на семейството я притесняват.

В началото се беше появила новорегистрирана потребителка, която без проблем ни разказваше за участниците и какво предстои в ИВ. Първият ѝ пост беше хвалебствен за Джерито. Дали това не беше самата тя или нейна роднина обаче, така и не се разбра.

И повечето участници я хвалят след края на формата, но според мен, те едва сега виждат нейните "славни" победи. Едно е да се върнеш от "битка" и да съобщиш, че си победила Ивайло, Милен..., а друго да видиш как ги е отстранила. Wink Като добавим и сравнително доброто ѝ представяне в отборните игри, ето ореола на непобедимата Джери.
И ние виждаме добре справящо се момиче, те виждат Терминатор Smiley

# 815
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Първият ѝ пост беше хвалебствен за Джерито. Дали това не беше самата тя или нейна роднина обаче, така и не се разбра.

Много добре помня публикацията.Не беше хвалебствен,а по-скоро "участник изненада за всички,ще да стигне далече".
И звучи логично,18годишна,още дете,нито на акъл,нито на физика дава вид да е добра и ето..побеждава момичето и ни изненадва.Аз например не го очаквах,дори и Йоанна като физически качества ме кара да съм уау..гледаш го едно такова биче,набито и пълничко,а колко е припкава в игрите...
Дано момичето,което писа,отново да се включи с темата с детайли за игрите и състезателите,които на нас са ни убегнали.

# 816
  • Испания
Скрит текст:

Точно това писах, но няма как да знаем. А иди, че разбери кой е зад ника, който писа тук.

Скрит текст:

Имотната  декларация на въпросния съдия. Публична информация е.
Дай боже всекиму.

А тя се полакоми за 50 гроша.

Те тия пари как се събират мислиш.По 50 гроша по 50 гроша и току виж станали милиони;)

Напълно си прав.

# 817
Видимо е че Тодор в главата му е яко патриархат и смята,че мъжете са по-можещи.Но при мен проблема с Йоанна е че тя се опита да се изкара жертва,че е мачкана от Тодор,защото е жена,а истината е че имаше закачка между Тодор и Ваня.Видимо е че не харесва мисленето му и нямат общи идеали,но Йоанна абсолютно се опита да го очерни.Видимо е че като някой не и се върже на акъла на Йоанна и тя настройва другите срещу него.Ваня не случайно и е сърдита,защото и се правеше на голяма  приятелка и в пърия удобен момент е захвърли.След хода вчера на Джери се замислих наистина дали не скриват неща да не развалят имиджа на коалицията около нея,ако е гласят за победител.Ами ако наистина са правили заговори да елиминират Сюзън,Вайс и Ивана и ни показват само да изглежда,че първите са добряци,а не е така.

# 818
  • Испания
А де,аз по тази причина изобщо не го вземах на сериозно,а залагах на 'официалния' спойлер от интрото на сезона.
За друго се сещам аз.Ралица,когато разкри тайната за сестрите каза,че те имали мисии и ако не ги изпълнявали,щели да предизвикат чудовищни страдания за всички тях?!
Значи как пък не се издъниха да ги видим тези страдания и защо потърпевши е трябвало да бъдат всички.

Защото така е в ББ. Дават мисия на един/едни и, ако бъде/бъдат разкрит/-и, всички понасят наказание. Тупарев е все пак това!

# 819
Не е само чувство,наистина не знаят.
Вчера първо Ралица обяви,че Ловците отиват при по-силните племена. Погледа на Ники казваше всичко в този момент.
След това за сестрите и как са спасили всички от страдания, изпълнявайки блестящо поставените им  задачи Simple Smile
И завърши като даде на Жътварите правото на първи избор заради победата им в битката за територия, но едва след като Катя дръпна сестра си. От това по-голяма подигравка здраве му кажи.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 19:52 от Bengun

# 820
Как да не сме видели - ловците ги надушиха и набързо ги разпарчАтосаха.

# 821
Първият ѝ пост беше хвалебствен за Джерито. Дали това не беше самата тя или нейна роднина обаче, така и не се разбра.

Много добре помня публикацията.Не беше хвалебствен,а по-скоро "участник изненада за всички,ще да стигне далече".
И звучи логично,18годишна,още дете,нито на акъл,нито на физика дава вид да е добра и ето..побеждава момичето и ни изненадва.Аз например не го очаквах,дори и Йоанна като физически качества ме кара да съм уау..гледаш го едно такова биче,набито и пълничко,а колко е припкава в игрите...
Дано момичето,което писа,отново да се включи с темата с детайли за игрите и състезателите,които на нас са ни убегнали.

Много пъти вече коментирах, но от самото начало Джералдин ми се видя с най-мощната физика от всички участнички - едра костна структура, мускули, добре тренирана. Ако срещна жена с подобна физика на улицата, веднага ще си помисля, че е много силна. Може би и заради тези мои очаквания от нея всъщност представянето ѝ досега ми се струва не особено уаууу Smile

Разбира се, Тошко, Вайс, Боби са по-мускулести от нея, но това не я прави по-малко силна.

Относно акъла ѝ, аз и там си имах от началото големи очаквания от нея. Учи в реномирано училище, родителите ѝ предполагам са образовани и интелигентни, амбициозна е. Разбира се, че трябва да има акъл и то много акъл.

# 822
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това,че родителите са образовани и Джералдин учи в частно училище не я прави автоматично умна на база тези 2 критерия.Но съм съгласна,че не е глупава и наивна.Прави си добре сметката и Вайс го вижда това.Тодор и на него ''ще му светне лампичката" скоро.Според мен Вайс и Тодор са чакали първия удобен момент да се съберат заедно и така малко по малко с обща стратегия да елиминират участниците.

На този етап от играта съм за Ваня.Мъжко момиче.

# 823
# 824
  • София
Джералдин учи в Първа немска гимназия, а не в частно училище.

А относно мускулите, то и тези на мъжете не могат да се сравняват, едно е истински мускули, както е при някои, друго е такива направени с помощта на стероиди плюс фитнес. По-големи мускули, не значи винаги повече сила.

Общи условия

Активация на акаунт