💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 209
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Снощи на няколко пъти връщах промото за утре,но не успях да разбера какво каза Ивана за Симона.Тя нещо е доста хремава.
Ако жътварите паднат,си мисля,че това кой как се е представил в игрите няма да има никакво значение.Въпреки победите на Ваня и Симона,една от тях,по-скоро втората, ще бъде на дуел.
Жътварите ще си пазят племето,новите ще са бушони.Те не са рибарите-там никой не иска да бъде,включително и оригиналният състав.

# 1 081
Катя се държи като абсолютна неврастенчика.
Тя изобщо не дава някой да каже нещо различно от това, което тя си мисли и прави. Направо ми е жал за сестра й и че изобщо се е захванала да ходи в едно риалити с нея.

# 1 082
Противна е Катето, но поне "какво и е на сърце, това и е на уста", истинска е, докато дребосъка е супер подмолна интригантка.Тя ми е най-неприятна от началото.Като цяло линията със сестрите е меко казана натоварваща.

# 1 083
Жътварите имат интерес да паднат на елиминационни битки, за да разчистят и те малко слаби грачи.
Да не се окаже накрая, че Рибарите са махнали всички котви от племето, а Жърварите продължават да излизат с Ивана и Симона на терена.

# 1 084
Снощи на няколко пъти връщах промото за утре,но не успях да разбера какво каза Ивана за Симона.Тя нещо е доста хремава.
"Защо не може да се биеме в това предаване"

А, преди това Симона пита - "Хора, имате ли нещо бяло за пране"
и Вайс към Ивана - "Вземи пример", като не знам дали ще има общо с въпроса на Симона.

# 1 085
След като Алекс Жабарски е на дуел, то който и да сложат от отбор Жътварски - все тая. Дуелът м/у двамата трябва да е по бъркане в носа и говорене на глупости, за да спечели Алекс. Така че, поне според мене, няма достатъчно слаб играч сред Жътварите, който да е в състояние да падне от Алекс. Освен ако не положи неистови услия де.

# 1 086
Ако Жътварите паднат днес и трябва да ходят на съвет, то номинирана би следвало да е Симона или Ивана. Не вярвам някой да гласува за Ваня. Симона би била страшно тъпа, ако номинира Ваня, но да видим. Тодор смята Симона за слаб играч и може вече да си промени тактиката и да гласува за нея. Александър-Симона - тази игра би била по-интересна.
Ако Рибарите паднат, номиниран на този етап би бил Ники. Или пък ще номинират този, който най-много ще прецака играта днес.

# 1 087
  • София
А, преди това Симона пита - "Хора, имате ли нещо бяло за пране"
Тюх... язък, че нямат обувки за лъскане... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 088
Йоанна сигурно е записала в Йейл, та да е по-далеч от сестра си. Тя наистина е отровна, не знам как се общува с такъв човек, направо ми е жал за родителите й. Може да има добра мисъл и логика, но този характер е деструктивен за заобикалящите я според мен. Хубаво е да си изразяваш мнението и въобще да имаш такова, но понякога трябва да си замълчиш и да го запазиш за себе си.

# 1 089
Тук можем единствено да се радваме, че Катя не ни е сестра. Тя е проблем за родителите си и за сестрите си, но не и наш

# 1 090
  • София
Тук можем единствено да се радваме, че Катя не ни е сестра. Тя е проблем за родителите си и за сестрите си, но не и наш

Че Катя не е съвсем наред е явно, обаче защо Йоанна се мъчи да я моделира по собствените си разбирания и да й казва какво да прави? Ако има елементарна емоционална интелигентност, трябва да й е ясно, че това поведение спрямо възрастен човек е недопустимо. Може да подейства с някой като Мира, която няма особено силно собствено мнение, но не и със своенравен човек като Катя. Да я приема каквото е и може да види доста по-добра нейна страна.

# 1 091

Че Катя не е съвсем наред е явно, обаче защо Йоанна се мъчи да я моделира по собствените си разбирания и да й казва какво да прави? Ако има елементарна емоционална интелигентност, трябва да й е ясно, че това поведение спрямо възрастен човек е недопустимо. Може да подейства с някой като Мира, която няма особено силно собствено мнение, но не и със своенравен човек като Катя. Да я приема каквото е и може да види доста по-добра нейна страна.

Ами защото самата Йоана е своенравна - това им е общото. Само дето Катя не иска чуждо мнение да ѝ се налага, а Йоана постоянно иска да се налага - по един или друг начин. И поради тази причина не мелят брашно заедно. И решението едната да е на един континент, а другата - на друг е най-умното, което са могли да измислят. Ама Съдбата си няма друга работа и ги е сложила в една игра SmileSmileSmile

# 1 092
Нормално Йоанна смята, че нейният подход е по-подходящ в игра като тази, и осъзнава,че действията на Катя ще афектират и върху нея, т.к. останалите не ги виждат като индивидуални участници вече, въпреки че са такива. То имам чувството, че за да се разбираш с Катя, трябва само да слушаш и да се съгласяваш, но и Йоана е с характер и няма как да стане, а и не трябва. Все пак 100к е залогът и няма къде тепърва да го играе смирената сестра. Скоро и Катя ще е на пангара според мен. Силата са й пъзелите пъзелите, но вече е заменима със сестра й и Милен в отбора. Но пък може и да не е поради липсата на жени в племето.

# 1 093
Според мен и двете не са чак толкова кухи да се карат за всичко и чисто и просто играят сценарии. Вчерашните им скандали и разправии бяха абсолютно безсмислени и за мен на 100% режисирани, да ни покажат, че "уж" много се обичат, ама иначе не могат да се траят изобщо.
Тия същите глупости сме ги гледали и в ББ.
За мен това си е 100% сценарии. Колко и да не се разбирам с когото и да е, никога няма да тръгна да се излагам пред цял свят и да отговраям с викове за най-малкото нещо, което ми се каже.
За мен това е 100% театър.

# 1 094
  • София
40 минути е била битката между Ваня и Йо? Хора, това е нещо изумително.
Трябва да е основния акцент не само за седцмицата ами и един от основните за формата. Това е Игри на волята в пълната си същност. Респект и за двете. За това се иска зверска издръжливост, а на Йо дори и бе второ излизане.
Само за справка, един ММА двубой продължава 15 минути ако не е битка за титлата, а е за титла, макс 25 минути.
40 минут, тц тц :о

Общи условия

Активация на акаунт